Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K82
őstag
Aliról lehet venni fillérekért póthegyet, a cseréje már kicsit izgalmasabb ha előtte leejtetted a tollat és beleszorult.
Ha jó pár évre tervezel, akkor jelen pillanatban inkább az iPad felé billen a mérleg nyelve szerintem. Szoftveres támogatásban jön fel a Samsung is, de pl. az eredeti S6 lite már nem kapja meg az A14-et, a 2nd gen viszont megkapta - és innentől max. biztonsági frissítések lesznek de új Android már nem nagyon.
Az már az én véleményem h az androidos tabletek - és főleg a Samsung - erőteljesen túlárazottak. Nem hiszem h ekkora felára lenne a 4-5"-lal nagyobb kijelzőnek, ezt a hardvert telefonban nagyjából feleennyiért megkapod. És nincs mentség a 4-6 GB memóriára, illene ennyi pénzért legalább 8 GB-nak benne lennie főleg egy OneUI mellett.
Nálam is csereérett a tablet (P615), de ennyi pénzt ilyen hardverért nem vagyok hajlandó kiadni.
Alternatíva lehet egy OnePlus Pad ami normálisan van felszerelve (bár a modemet hiányolom belőle), Lenovo kiesik a support rövidsége/esetlegessége miatt, Pixel tablet itthon iszonyat drága, Huawei-nél nincsenek Google szolgáltatások.
És máris ott tartunk hogy azonos áron az iPad jobb vétel... Bármennyire is nem szeretem az iOS-t és az almás cuccokat, el kell ismerni h tablet fronton nem nagyon találni jobbat.
-
mrbego
aktív tag
Szia
igen, a csomagban nincs az S-pen -hez póthegy, annak idején néztem külföldi webshopokban, hogy mik a lehetőségek, de nem lett belőle semmi.Mivel nem sokat használom a ceruzát, ezért a kopása sem foglalkoztat, most is olyan mint mikor megvettem.
Én párszor használtam csak jegyzetelésre az S-pen-t, elég jól működik, de az Apple Pencil biztos még többet is tud az iPad-en.
Viszont ez az S6 Lite tablet idén már két éves lesz, lassan a vége felé jár a szoftvertámogatás. Jó kisgép, jó vétel volt nekem, de ha ma kellene venni, akkor valami újabbat néznék emiatt.
Igaz drágább, de Tab S9 FE, vagy ott az alap iPad+Pencil hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged