Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
válasz
Markizmark #2851 üzenetére
Nekem is az XEO van fen bár az SEE az aktuális CSC. De mindegyik kód működik.
-
Manka76
senior tag
A 6.0.1 gyári zene lejátszó másnak nem recseg, úgy mintha bakelitet hallgatnék? Ha megállítom és elindítom akkor abbahagyja de néhány track után megint kezdi. Más lejátszóval nem csinálja.
-
Manka76
senior tag
válasz
killerjohn #2832 üzenetére
Tudod használni bizonyos szolgáltatásokra de előtte kérned kell a szolgáltatódtól egy erre alkalmas SIM kártyát.
-
Manka76
senior tag
Azt kell mondjam hogy mesés lett a telefon a 6.0.1 felrakása után. Ezek után valóban nem érzem úgy hogy volna értelme akár 2 forintot is ráfizetni egy S7-re.
-
Manka76
senior tag
válasz
Markizmark #2329 üzenetére
-
Manka76
senior tag
válasz
guriga1234 #2325 üzenetére
A másik bajom az hogy nagyon úgy tűnik hogy zabálja az akksit az OTG, még akkor is ha csak be van dugva.
-
Manka76
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen hogyan lehetne OTG-n keresztül a gyári zene lejátszóval zenét hallgatni? A fájlkezelőben látszanak, onnan elindítható minden, de a zenelejátszóban nincs benne. -
Manka76
senior tag
válasz
OtrodonTIME #2168 üzenetére
Az ODIN-al húzd újra hátha csak ennyi a baja.
-
Manka76
senior tag
válasz
guriga1234 #2133 üzenetére
Az "állandóan látható oldalsáv" a NOTE 4 EDGE-ben található.
Mivel ott az oldalsáv az alap kijelzőtől függetlenül úgymond segéd kijelzőként működik. Nagyjából úgy mint az LG V10-ben csak ott felül van. -
Manka76
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal én is beálltam hozzátok egy fekete példánnyal.
Kérdésem: van értelme most egy újabbra (pl. Angol) frissíteni ODIN-al a gyárit ami rajta van (Szlovén) vagy nincs akkora különbség a kettő között (OJ2->OL1)
Vagy majd ha kinn lesz a 6.0 akkor bőven ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest