- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
válasz guriga1234 #2950 üzenetére
Nálam a kijelző picivel középállás alá van állítva, és az automata fényerő be van pipálva.
A 3 óra SOT nálam nagyjából a pici erőforrást igénylő játékok (niblers, AB, Hill Climb racing)Nos hát én így használom az edge plus-t:
Wifi, és 3G mindig aktív, hogy az online kapcsolat mindíg folyamatos legyen.
Napi 1-2 óra játék rajta, nem komoly játékok (Niblers, angry birds különböző változatai, boom beach, bad piggies).
A GPS is mindig be van kapcsolva, csak mert lusta vagyok kikapcsolni.
10-30 perce facebook messenger rajta.
20-40 perc facebookozás, amiíg az ovitól elérkezek a munkahelyemig.
Napi 3-10 hívás.
A két gmail acoount folyamatos szinkronizációra van kapcsolva, az egy Digis postafiók, és az Exchange fiók kézi szinkronizálásra van kapcsolva, ezeket napi1-5x szinkronizálom.Igen de az eddigi hasonló használat melletti 20-23 óra stand-by timehoz képes, ez határozott előrelépés.
[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
mrcutter
csendes tag
Lehet,hogy hülye kérdés, de.... a Samsung Switch-en keresztül is lehetne telepíteni a 6.0.1-et? Vagy ez a progi csak a telefon firmware-jét frissítené?
-
Kapanyél
őstag
Ha föltolok egy XEH egyfájlost, az mindenképp nyomat egy factory resetet is? Olyan jól belaktam, hogy inkább kivárom az OTA frissítést, mintsem kezdjem elölről.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
CivicEsi
senior tag
válasz Kapanyél #2953 üzenetére
Én Odinnal csak ráhúztam, nem gyalultam, és megmaradt mindenem, még a témáim is, csak azt amit eddig használtam, újra ki kellett választanom, hogy alkalmazza!
Ezt szóról-szóra kövesd, és nem lesz gond![ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
válasz guriga1234 #2956 üzenetére
ebben igazad van, csak szerettem volna beszámolni, hogy az én felhasználási szokásaim szerint az átlag 22 óráról 1 nap fölé ment a Stand-by time-om.
-
lalika740
aktív tag
válasz Markizmark #2946 üzenetére
hello a függetlenekre megjött és a telenorosokra is megérkezett a 6.0.1 .Hát sokat ne várj tőle.Vártam én is de ..................hagyjuk.
Troublemaker, Iphone 14 Pro Max,Samsung S23 Ultra
-
CivicEsi
senior tag
-
veterán
Régebben többen panaszkodtunk, hogy többször kellett a töltőt csatlakoztatni ha gyors töltést akartunk. Mióta 6.0.1 van, nekem mindig gyorstöltés van. Másnál is megjavult aki előtte panaszkodott?
-
A guru
addikt
Na kezd besárgulni a fehér Nillkin frosted tok.... nem bírta sokáig
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #2970 üzenetére
Melyek azok? Nem kötekedés képpen, csak tényleg érdekel.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
A guru
addikt
válasz Markizmark #2972 üzenetére
Gondolom az osztott képernyő de én simán lecserélném ezt a telót ugyanilyen tudással egy nexusra ezért is örülök hogy végre bekerültek a számunkra alap dolgok a droidba.
-
aktív tag
Megkérdezem, hogy bekapcsoláskor nálatok van indító hang/dallam? Nekem a héten frissült, ma csináltam gyári adatok visszaállítását, és most tűnt fel, hogy hang nincs, a Samsung felirat pedig egyszínű. Különösebben nem hiányzik, csak szeretném tudni ez másnál is így van-e?
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #2972 üzenetére
Valamelyik itteni hírben sorolták fel ezeket. Én nem találtam benne újdonságot.
-
jacis
nagyúr
válasz guriga1234 #2980 üzenetére
A samsung féle osztott kijelző jobb mint a jelenleg N droidban lévő megoldás.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
KonZumo
tag
válasz guriga1234 #2982 üzenetére
Mekkora duma aztan kitudja xD
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Mától vagyok (boldog?) Edge+ tulajdonos. Használtan vettem, Telekomos, szeptembertől 1+1 év garanciával. Az a problémám, hogy nagyon lassan tölt a készülék. Konkrétan most 75%-on van, rá van dugva a töltő, és azt írja, hogy 1ó 26p mire feltölti. Előbb már volt 77% is, de közben beállításokat nyomkodtam, és így vissza esett 75-re... töltés közben!
Mi lehet a gond?
Neten olyat találtam, hogy vmi low battery dump, azt bekapcsoltam, de nincs változás
-
Száguldo
aktív tag
válasz RockHaRD #2987 üzenetére
Rossz az USB kábel és azért csak éppen hogy tölti, egy hibátlan eredetivel minden helyre áll. vagy koszos a csatlakozó ajzat és nem érintkezik a kábel minden lába rendesen, ez is okozhatja hogy csak simán tölt, mivel ezek az akkuk már nem játékok ezért agyártók is igen ügyelnek a töltésre.
[ Szerkesztve ]
-
-
A guru
addikt
válasz guriga1234 #2980 üzenetére
Tudom hogy a samu telefonok régóta tudják ezt (meg mások is) de annak örülök hogy egy nexusba ami egy baromi jó stabil gyors teló abba most ez belekerül nem mondtam hogy feltalálták a spanyol viaszt. És azért valljuk be akármennyire jó a TW (én is szeretem) nem ér fel a stock droidos nexushoz gyorsasági és támogatottsági szempontból.
lalika740: igen a note mindig is érdekelt csak most az ötöst nem mertem bevállalni hogy csak ázsiai piacosakat lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Reggelre 96% fogadott. Lehúztam majd vissza, és felugrott 100-ra. Viszont nagyon durván merül. Köze lehet a hard resethez?
-
RockHaRD
addikt
Az eredeti kábellel most 95%-ról 22 percet ír, ha bedugok egy sima noname fekete kábelt, akkor pedig 1ó 21p.
Elég aggasztó a helyzet. Használtan vettem a telefont (de garival). Van valami módja, hogy megnézzem az eredetét, vagy pl a garit ellenőrizzem? -
RockHaRD
addikt
-
guriga1234
addikt
"akármennyire jó a TW (én is szeretem) nem ér fel a stock droidos nexushoz gyorsasági és támogatottsági szempontból" - sosem volt a sebességével gondom. A támogatottság alatt mit értesz? Hogy nem jön naponta frissítés? Ami jó, azt csak elrontani lehet
PS: értem én, hogy neked a nexus a csúcs, de én nem vagyok bétateszter.
-
laverdadb
tag
Nekem is merul a 6.0-ota mint az atyaisten. Maximum 2ora 56perc a kijelzo idom. 5.1.1 alatt 3ora 56 volt szinte mindig. Raadasul en nem hasznalom max fenyeron sose. Ennyit a nagyobb akkuidorol
-
A guru
addikt
válasz guriga1234 #2995 üzenetére
Ki mondta hogy bétateszter vagy ha nexusod van? Az csak egy lehetőség. Nekem sincs bajom a TW gyorsaságával csak amikor melléraksz egy iphone-t vagy nexust akkor érezni a különbséget A támogatottság a samsungnál meg nem valami jó hónapok teltek el most is mire jött a 6.0 nem azt mondom hogy nem volt érdemes várni de na...
-
guriga1234
addikt
Nem érdekel sem a nexus, sem az alma. Ha én veszek valamit, akkor a vásárlás _előtt_ eldöntöm, hogy kell-e nekem, megfelel-e az elvárásaimnak. Ha igen, akkor megveszem, ha nem, akkor nem. Lesz.rom, hogy mikor jön frissítés, ha eredendően úgy működik, ahogy elvárom.
PS: gépen is win7-et használok, eszem ágában sem volt 8-ra, vagy 10-re frissíteni (és nem is fogok). A telefonon is csak azért frissítettem, mert a 6 már tartalmazza azt a funkciót, amit évek óta hiányoltam az androidból.
-
A guru
addikt
válasz guriga1234 #2999 üzenetére
Ömm... hát jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest