- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
resu8823
tag
válasz Markizmark #2596 üzenetére
Igen!
Amint azt a fórumon is írják csak az SM-G928F készülékekkel működik együtt.
A sammobile-os link irtó lassú, ebbe a hsz.-be leírt link működik, ugyan az: [link]
[ Szerkesztve ]
-
resu8823
tag
Amúgy megjegyezném, hogy a status bar nekem már beégett. Ennyit a spéci samoledről.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Korábban írtam hogy a telom szervizbe került mert nem igazán vette a töltést +merülési gondjaim voltak. Ma kaptam vissza a telot + akksi csere volt. 2 munkanapon belül megcsinaltak és felhivtak hogy minden rendben van e a készülékkel. Nem szoktam ilyet írni de elégedett vagyok az eljárással.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
badmad
senior tag
Egy kérdés csak a knoxal hogy állunk ha felteszem ezt az xda-ás cuccot..?
-
kisbancsa
senior tag
válasz resu8823 #2606 üzenetére
Nem. Körbe néztem semmi problémát nem találtam. Viszont eddig jobban bírja az akksi mint előtte (+kaptam hozza 1samsungos kijelző törlö kendőt. Tudom hogy nem nagy valami de nah )
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
resu8823
tag
A note 3 nálam 2 kijelző cserével ment el, én nem viseltem jó néven, ha 5-6 havonta elkezdett foltosodni. Napi 3 óra használat nem sok, kb. ennyi ha a 2 perces képernyő lekapcsolásokat is beleveszem. Hátteret változtatok pár hetente, live háttérképet is szoktam beállítani, ennyit bír, nincs jobb ötletem.
22 óra alatt 4:50 kijelző idővel 1203mAh-ot fogyasztva eddig semmi hiba nem jött elő. A stressz mérés az shealth shealth-ben vicces. Ami zavaró lehet az a világosabb rendszer felület.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Most láttam a MOM Parkos T-ben egy sima s6-ot és annak is be volt égve a kijelzője, pedig elvileg azon változó tartalom szokott lenni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #2614 üzenetére
Viszont elég elszomorító ezt látni egy ilyen kategóriájú telefonon. Tudom, hogy ennek a kijelzőnek ez a hátránya sajnos....
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz resu8823 #2617 üzenetére
Igen, kell nekik.
-
kisbancsa
senior tag
válasz Markizmark #2616 üzenetére
Nem. Londonban
-
kano
nagyúr
Ugyan itt néztem az S7-et is. Hááááátttttt, nem ér 270k-t az tuti, legalább is az S6-hoz képest. Most egy Oneplus One-om van és nagyon meg vagyok vele elégedve (főleg amikor látom, hogy mennyire várjátok a 6.0.1-et, mindig az S2 idők jutnak eszembe). Csak azért ingyen elfogadnék egyet...
-
kano
nagyúr
Pedig nagyon is érdemes. A 6.0.1 nagyon barátságosan bánik az akkuval. Az 5.1.1-nél gyakori az akku zabálás (play service, radio active bug, stb.)
Ha a Samu nem tolja el, akkor jó a 6-os.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bagoly81
aktív tag
miféle rádio bug? semmit nem tudok róla én cserélnék az s7 re de még nem viszket eléggé a tenyerem :d , még meg kell majd tapizni egy s7 et hogy tudjam de lehet edge lesz mert picit kisebb és jó lenne egy kisebb telefont fogni így 3-4 év után ( note 2,3,4, és ez 5.7 ben) és 600 mah nagyobb aksi pluszban, tuti nagyobb az üzem ideje
-
Bagoly81
aktív tag
az mind1 már , azt sem tudom mi az a 2 nap évek óta, ha hazajövök reflexből csatlakoztatom a töltöt
ha autoban vagyok ott is van töltő ha kellde régi telefonokhoz képest az android nagy baját már megoldották szerencsére az pedig hogy kikapcsolt kijelző melett is merül a telefon, éjszaka miközben pihenek, nem emlékszem mikor volt hogy 10% nagyobbat essen a telefonom aksi ideje, sőt szerintem nem is esik 3%-ot sem
-
A guru
addikt
Rendeltem egy Nillkin super frosted tokot a speedshoptól komoly 1600 forintért ma meg is jött nagyon baba sokkal jobb a fogása mint a gyári glossy covernek és ez szépen a kamera fölé dudorodik úgyhogy ilyen szempontból is jobb.
-
kano
nagyúr
Nillkin tokok nagyon jók.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Korábban írtam hogy szervizelve lett a telóm aksi miatt... 2 napja kaptam vissza, és 2 problémám van a készülékkel. 1: Hívok valakit, vagy kapok hívást, 10-15 másodperc után olyan lesz a beszélgetés mintha 0 térerőm lenne. (3 emberrel probáltam ugyan ez volt). 2. problémám: [link]
Jó munkát végeztél Samsung .....
-
kisbancsa
senior tag
válasz Markizmark #2635 üzenetére
az lesz, ....... de mostmár a szolgáltatóval küldetem vissza, és csere készüléket kérek. Veszek fel majd videót róla, és felrakom, csak perpill nem tudtam mivel.
-
CivicEsi
senior tag
válasz kisbancsa #2634 üzenetére
Nekem is mostanság kezdett a hívásnál problémázni.
Teljesen random módon a hívásoknál hrtelen nem hallasz semmit a másikból, hanem mintha összeolana a beszélgetés, és éles hangok hallatszódnak helyette.
Példa
Teljesen random módon jön elő hívásoknál, és teljesen random hívásoknál jön elő.
Tehát sem hívóhoz, sem a hívásból eltelt időhöz nem köthető.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
laverdadb
tag
Xda-n az egyik forumozonak XEO (Lengyel) regiora megerkezett a 6.0-a. Elmeletileg. Kivancsi vagyok. Ha rafrissitek a telekomos romomra (es nem vegzek xeo rommal factory resetet) majd ha megjelenik a Tmh-s rom, meg fogom kapni a jovobeni frissiteseket otan?
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Galaxy S6 Edge+ (SM-G928F) meg is jött a 6.0.1 Kazahstan-ba. Vállalkozó szelleműek fel is rakhatják
Íme a link: [link]
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
laverdadb
tag
6.0.1 - Szerbia, Lengyelország OTA-n elérhető. Kazakhstan már a samfirm-ről húzható! Elindul csak lassan a dolog
-
CivicEsi
senior tag
válasz guriga1234 #2642 üzenetére
Eddig egy készülékemen sem kavart be, de nem elképzelhetetlen, illetve nem tudom mihez kötni, mert nem csak egy embernél fordul elő, és van olyan, hogy hosszú percekig tudok probléma nélkül telefonálni, aztán van ilyen is.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz guriga1234 #2645 üzenetére
Én lusta, és feledékeny vagyok, azért van szükségem ilyenekre.
Nem egyszer bizonyult már hasznosnak!ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Kapanyél
őstag
válasz CivicEsi #2646 üzenetére
Abszolút egyet értek! A nagy pörgésben sokszor elfelejtem, vagy eleve nem is értem a hívó nevét. Elég csak visszahallgatni és máris be tudom írni pontosan a névjegyzékbe.
Meg jó érzés tudni autóban ülve (is), hogy nem kell jegyzetelnem. Továbbá ha valaki letagadja vagy másképp adja elő, mit is akart, akkor odafingom az orra alá a beszélgetést.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Joachim21
őstag
Nem értem miért van a legjobb árú 32Gb-os és 64Gb-os között 60K-nál is nagyobb árkülönbség (250K vs.190K) 64-eset szeretnék, de ennyiért elég lehúzásnak érzem a nagyobbat.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
slloyd
senior tag
Én 800€ vettem új független 32gb gold ot 4-5 hete
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest