- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jabbagoa
tag
Nem fogadott el semmit. Visszaraktam a simet akkor kérte a pin kódot de aztán a mintát. De mivel azt nem fogadta el így újraindításkor sikerült belèpnem a recovery módba asszem. Ott még factory reset... Sajnos így elveszett az összes fotóm. Csak azokról nem volt mentèsem
-
jabbagoa
tag
Sziasztok. Rég nem írtam. De megint meghülyült a teló. Átraktam a simet egy másik telóba ès újraindulás után mivel ujjlenyomatos vèdelemmel zártam, nem fogadja el a mintát. A minta amit rajzolok jó. Az adatokat nyilván pcn is le tudom menteni de widgetbe voltak jegyzeteim amikre szüksègem lenne. A telefont nem tudom csak újraindítani. Köszi a választ
-
jabbagoa
tag
Hali. Bajban vagyok? Véletlenül beléptem az odinba, most downloading ot ír ki,. Nem szeretném mókolni a telót. Mi a teendőm? Downloading mode, nem odin
-
jabbagoa
tag
Sziasztok. Rég nem írtam ide, mivel minden oké a telóval. Most egy olyan gondom akadt ami igazából szerintem user error. Privát mód, ujjlenyomattal védve + minta. Az ujjlenyomatot levettem pár napra(azzal nyitom zárom a telót is) és a mintát nem fogadja el. Lehet megoldás vagy kuka azok a dolgok amiket tároltam? Köszi
-
jabbagoa
tag
Hali. Az lenne a problémám, hogy be van állitva az ujjlenyomatos(+minta) képernyőzár, viszont amikor oldanám fel, akkor a sima húzásra is kiold. Mi lehet a baj?
smart lock
-
jabbagoa
tag
Hali. Valaki használja még ezt a Phone INFO alkalmazást? Az eredetiség vizsgálat menünél régebben kiírta a töltő és headset számlálót is. Ez teljesen megszünt?
Esetleg van rá más program? Köszi a választ -
jabbagoa
tag
Én szerettem az S5öm, nekem jól működött, és bírta is az eséseket
de megérett a cserére 😃
Kezdem imádni a kis görbült 6ost 😃 -
jabbagoa
tag
Szevasztok. Most váltottam S5ről. Néhány pár napos tapasztalat.
Akksi. Az s5höz képest kritikán alulni.
Kicsit több mint 4órás kijelzőidő. Bízom a feltámadásában (bár ahogy írjátok örülhetek ennyinek is) 😁
Még nincs hozzá tokom szóval elléggé szokatlan még a fogása. Persze mert az s5ön spigen neo hybrid tok volt 😁
Kicsit Alpha utánérzésem van (micro sd hiány, fém és üveg), bár anno pont az Alpha hiányosságai miatt vettem inkább s5öt.
Ezeken kívül tetszik, imádom. Sőt nekem az edge funkciókkal sincs bajom 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest