-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
bulikavagyok #1741 üzenetére
Nem hiszem, mert egyébként jó a BT.
Naponta használom, viszonylag sok eszközzel és azokkal jó, csak az órával nincs kibékülve valamiért. -
mumk1
addikt
válasz
bulikavagyok #1739 üzenetére
Dettó.
Az app nekem kicsit frissebb, mert 2.3.2.
Köszi! -
mumk1
addikt
válasz
bulikavagyok #1737 üzenetére
Az a gond, hogy ezeken már rég túl vagyok. Telefonon volt teljes gyalu, rom csere, órán szintén, de semmi változás.
Melyik fw verzió van az órádon és mi a Pebble app verziószáma? -
mumk1
addikt
válasz
bulikavagyok #1727 üzenetére
Nálad rendesen megy a Pebble az S6-al?
Nekem már kezd tele lenni a bögyörőm ezzel a bughalmazzal. Képes akár óránként 10%-t is merülni a teló az órával, időnként eldobálja és nem is hajlandó visszakapcsolódni. Hihetetlen, hogy az Alphával minden tökéletesen működött, ez meg nem képes normálisan kezelni. -
mumk1
addikt
válasz
bulikavagyok #1295 üzenetére
Furamód, nálam pont fordított a helyzet.
A Galaxy Alphát nem tudtam fél évig LTE hálózaton használni ("T"-s), mindezt úgy, hogy gyári kártyafüggetlen készülékről van szó. A bejövő hívások helyett csak nem fogadott hívás SMS-ek jöttek. Ezzel szemben WCDMA/GSM hálózaton tökéletesen üzemelt.
Az S6 Edge ("T"-s) meg WCDMA/GSM hálózaton katasztrofális, szívja az aksit mint az állat és 10 perc beszélgetés után tűz forróra melegszik. Átkapcsolva LTE hálózatra meg tökéletesen működik, jönnek a bejövő hívások, mindezt ugyanazzal a SIM kártyával. Én már meg sem próbálom megérteni ezeket a jelenségeket. -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1012 üzenetére
Ha Te vehetsz néha egy HTC-t, én is fenntartom a jogot néha egy Samsungra.
-
mumk1
addikt
válasz
kovecses #1004 üzenetére
Szerintem is egyedi hiba lehet, nálam is hibátlanul működik az ujjlenyomat olvasó, szinte még soha nem tévesztett.
A Samsung korábbi "végighúzós" olvasójától fényévekkel jobban használható.Én Alpháról váltottam és igazából csak egy gondom van az S6-tal, nevezetesen a bluetooth körül van valami gebasz. Folyamatos problémám vele, hogy az autós kihangosító kikapcsolása után, eldobja a Pebble órámat is és nem is hajlandó rá visszakapcsolódni, csak ha kézzel újracsatlakoztatom. Ez eddig egy telefonomnál sem jelentkezett és az Alphánál sem okozott gondot.
-
-
mumk1
addikt
Arról van valami hír, hogy az edge megjelenik GPE változatba, vagy csak a sima S6-ból lesz ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest