- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #82 üzenetére
nem tudja azt nyújtani nekem egyik telefon sem, amit a drága iphoneom igen.
A jóságot? -
GSPLR
senior tag
válasz
alkatraz3000 #209 üzenetére
Tehát a Suzuki Swift ki***tt jó! Értem én
Ennyit a számaidról és a szakértőidről. Csá.
-
válasz
alkatraz3000 #237 üzenetére
na de erről beszélek, ez a te meglátásod és felhasználási szokásod... én mai napig használom a bluetooth-ot küldözgetésre... szóval egyéni vélemény kinek mi....
cr33p: jól szituált alatt, fehér embert értek aki nem fogyatékos, és tetőzöm neked azzal,hogy dzsigolo állítja meg az utcán,hogy nem-e akar pénzt keresni ? és adnak neki 10-20 ezer ft-ot és kihozza...
-
no more
veterán
válasz
alkatraz3000 #237 üzenetére
Múlt héten küldtem egy MP3 számot faterom Nokiájára bluetooth-on, mert kellett neki csengőhangnak. Elég szánalmas lett volna, ha a telefonommal ennyit nem tudtam volna megcsinálni...
-
válasz
alkatraz3000 #226 üzenetére
jó telefon az Iphone ( 6 ) , de amíg kötik az ebet a karóhoz,hogy bluetooth-on se zene se kép küldés nincs addig biztos nem vennék...nehogy már egy 200k-s telónál ez kötve legyen...
ez a samsung pofás, de nem ér ennyit szerintem... jelenleg nekem az etalon a Z3c.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Örülünk, hogy megmondtad a frankót.
Nekem személy szerint a WP jobban bejön mégsem arra hegyezem ki a kommentem, hogy mekkora istencsászár a Microsoft (R.I.P. Nokia) Lumia és ez miért nem.
Senkit sem érdekel vagy használhatnád rá az offtopic opciót.
Nem tudom, hogy miért érzel melegséget a pici szívedben, ha másokkal is megoszthatod egy samsungos hírnél, hogy milyen jót szoktál szexelni a telefonoddal. Almás topikban okés, itt a kutya nem kíváncsi rá.Nekem külsőre nagyon bejön. A Samsung telefonok sosem tetszettek igazán de ezért még hajlandó is lennék pénzt adni. Előremutató a dizájn és a hardver is.
-
sixpak
nagyúr
válasz
-
válasz
Te nem unod még?
Hála Neked szerintem már mindenki tudja, hogy ez egy jó telefon, de azért az iPhone nyomába sem érhet! -
Ricardo
titán
válasz
Inkább arról van szó, hogy azt már megszokták.
-
Xaels
félisten
válasz
alkatraz3000 #110 üzenetére
Miért is? A HTC is csinált kék és vörös telefont amik nem voltak gázosak.
-
madgie
titán
válasz
alkatraz3000 #110 üzenetére
Tényleg hülyén néz ki a zöld szín fémen?
-
capulet75
addikt
válasz
alkatraz3000 #92 üzenetére
Tudom hogy megbánom de mit is nyújt neked az ájfón amit más nem tud?
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
AJAJ vigyázz elsodor a népharag
-
válasz
Miről beszélsz?
Troll vagy-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest