- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Fitzgerald #399 üzenetére
Nem fogalmaznék úgy, h elsősorban, de sztem sokat nyom a latba. Egyébként meglehet, h igazad van és az árvesztést az sem tudja megakadályozni - bár megnézve mondjuk a két Nexus 7-et, relatíve jól tartják az árukat. Más kérdés, h a Google iszonyú gyorsan leállíttatta a gyártásukat, őszintén szólva ez nem is túl szimpatikus húzás számomra, mintha direkt akarnák elsorvasztni a modellek életciklusát vagy nem tudom...
Az Apple meg a BB tekintetében is van igazságod, de ha azt nézzük, h valahol az összes készülék ugyanazokra az igényekre lett kitalálva, akkor mégis érthető az összehasonlítás mégha a koncepciók sok mindenben különböznek is. Egyébként az Apple előtt olyan szempontból részemről hatalmas respect, h baromi jó image-et sikerült felépíteniük (amellett, h nem lehet elvitatni tőlük, h a termék sem egy szar) és egy átlag konzumidiótának (ilyenből elég sok van) valszeg eszébe sem jut Iphoneon kívül mást vásárolni, ha meg tudja fizetni. (Ezzel nem azt mondom, h aki Apple cuccot vesz az következésképpen konzumidióta.) -
Drakk
tag
válasz
Fitzgerald #399 üzenetére
Az Apple egy "életérzést" kínál, amit csak ők adhatnak a sugallatuk alapján.
Én iPhone-t használok már nagyon rég óta. Az iOS7, ill. iOS8 kritikán alulira sikerült.
Régebben olyan, hogy nem működik egy gyári alkalmazás, netán fagyna a készülék nem igazán volt..."simple work..."
Az OSX is is hasonló, egyre több hiba van benne.
Eddig nem igazán foglalkoztam az Androiddal, most viszont erősen gondolkodok egy Edge-n, mert végre egy olyan készülék, ami innovatív és tetszik a külseje, és a belső tudása.
Ez lenne az első droidos telefonom, remélem stabilan fog működni... -
Magnat
veterán
válasz
Fitzgerald #389 üzenetére
De én nem arról beszélek, h a teljes platform 1 kézben legyen, hanem arról, h a soc-ot gyártják házon belül, mivel a frissítés hiányát vagy késését legtöbb alkalommal arra hivatkozva magyarázzák meg, h a soc gyártója nem adott ki drivert az új verzióhoz. Egyébként vmikor 2011 körül a Google el is indított egy olyan szövetséget, amihez ha csatlakozott valaki, az garantálta az eszközeire a másfél éves supportot. Emlékeim szerint az Lg, a Sony és talán a Samsung is csatlakozott, aztán soha többet erről nem lehetett hallani.
-
Magnat
veterán
válasz
Fitzgerald #329 üzenetére
Az Apple 3 évnél is tovább ad ki frissítést, és mivel a házon belüli soc miatt már a driverek hiányára sem panaszkodhatnak, nyugodtan megléphetnék. Sztem a frissítések (illetve azok hiánya) is jelentősen okolható az androidos készülékek komolyabb árvesztéséért - ami persze közvetlenül nyilván nem nagyon izgatja a gyártót, de közvetve lehet, h mégis, mert a várható értéktartás - és ezen keresztül időtállóság - elég meghatározó tényezője annak, h az adott terméket mennyire veszik "komolyan", ha érted mire gondolok.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Fitzgerald #354 üzenetére
Azert csak van olyan elofizetes amihez jar nehany GB internet is...
Nem arrol van szo, hogy ne vegyenek, arrol van szo, hogy ma egy okostelefon internet nelkul olyan mint auto benzin nelkul... Ugy gondolom ha valaki megengedhet egy iPhone-t otthon (ami nagyon draga tudtommal) az szerintem ne sporoljon az interneten...
Egyszeruen nehany alapfunkcio hasznalatahoz (idojaras, reszvenyek, email) elengedhetetlenek.
Egy okostelefon szerintem nem teljeserteku internet nelkul.@Morgyi:
A mobilinternet hianyahoz nem sok koze van ahhoz, hogy valaki hol el. -
madgie
titán
válasz
Fitzgerald #354 üzenetére
"Amúgy van akinek elég a wifi, és nem is kell mobilnet."
A BT fájlküldés hiánya gáz, az nem, hogy házon kívül egy kuka eszközöd van, ami képtelen akár csak az emailek lefrissítésére? Nem faramuci ez egy "kicsit", egy okostelefonnál?
Mobilnetet már szinte bármilyen előfizetés és kártyás csomag mellé használhat az ember, ha nincs mondjuk ezer forintom havonta erre, akkor szerintem nem veszem meg az S6 Edge-et negyedmillióért.
Hogy az csak 50-200 megabyte? SOS esetben nem elég? Én is 50, meg 100 megát használok ezer éve, ha sürgősen kell, jó, ha van. És online a telefonom út közben is, rá tudok nézni mittomén a MÁV menetrendre az állomástól fél órával odébb is.
-
Robertoq
őstag
válasz
Fitzgerald #329 üzenetére
A note2 meg fogja kapni (legalábbis megerősítette a Samsung) miközben 2.5 éves készülék, mire megkapja lesz 3 éves, van remény
-
válasz
Fitzgerald #327 üzenetére
Viszont utána húzhatod magad után a konnektort, 20m-es lengővel, mert nem győződ tölteni
Majd kialakul végre az MTK-nál is ez, remélhetőleg, habár nekem nem ingerem rángatni a procit, sokkal szívesebben látnám azt ,hogy downclock menne rendesen.
-
big-J
őstag
válasz
Fitzgerald #310 üzenetére
Ezt én is észrevettem, valamiért a kínai kultúrát nem igen izgatja a gpu, mondjuk ott még nem is igen kezdődött el a qhd láz egyelőre.
-
válasz
Fitzgerald #246 üzenetére
hát ezen csodálkozom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest