- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #327 üzenetére
Viszont utána húzhatod magad után a konnektort, 20m-es lengővel, mert nem győződ tölteni
Majd kialakul végre az MTK-nál is ez, remélhetőleg, habár nekem nem ingerem rángatni a procit, sokkal szívesebben látnám azt ,hogy downclock menne rendesen.
-
-
válasz
#86973952 #300 üzenetére
Csak én már nem érzem szükségét minden téren ezeknek a brutális hardvereknek...
Van egy nagyon sarkalatos pont, amire csak komolyabb turkálás után jöttem rá.. Egy dolog, hogy kellene fejlődnie az aksiknak , és jó hogy pl a SoC energiatakarékosabb.
De kérem , az Androidba miért tesznek be olyan dolgokat, hogy folyamatos ébresztgeti a procit... és 4.4. óta ez nem feature, hanem kb bug...
Na ha ezeken túllépnek, és végre nem kézzel kell kimatyiznom a szolgáltatásokból, hogy mi az ami nem kéne...
Lassan ott tartok, hogy kezdem megérteni miért adják ki a kínaiak GAPPS nélkül a készülékeket
-
Nem szoktam Samsung telefont dicsérni, és az e-penis itt is elcsattant természetesen, leginkább az árcetlin.
Ez a készülék maximális erődemonstráció a jelenkori technológia csúcsát hozza, a SoC-gyártáshoz értenek.
A Qualcomm 810-es ezek után úgy érzem, egy vakvágány, az ipar mellékterméke , sok hibával tűzdelve...
Ha csúcskészüléket akarsz gyártani, akkor 2015-ben Exynos-t kell beletenned... A Samsung most alázott.Illetve meglepődve tapasztaltam egy Note 4-es kapcsán, hogy a TW évek alatt, de elvetette a giccseskedést.
Ugyanezt kérem Snap615-tel / MT6752-vel / utóbbi soha nem lesz szerintem
/ és egy Full HD kijelzővel.
Igazából ge.i volt a Samsung is
, ahol van pénz az S6-ra , ott lesz pénz az Edge-re is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest