- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Adnak ujat ha kersz. En nem kertem, kivagtam... persze a regi tipusu SIM, aminek a rez reszebol is vagni kellett. Turelmetlen voltam ujat kerni
(#1433) bulikavagyok: ismerkedunk, ismerkedunk... es a jatekokat meg fel se raktam. Eddig nagyon pozitivan csalodtam a Samsungban az elodokhoz kepest.
Megneztem ezt a vakus problemat. Ha nem olvasom neten, nekem fel se tunt volna. Nem tudom mennyiben problema ez amugy, vagy mi a celja.
-
Sebestyen01
őstag
Ha fuggetlenul veszed becammogsz es kersz egy nanosimet elvileg ingyen cserelik ha a telekomtol veszed termeszetesen nanosimet kapsz hozza a te szamoddal es ingyen ugyancsak! A tolto jo hozza... konkretan minden tolto jo ami kompatibilis a telo csatlakozojaval!
Kasya
Tegnap mondtam hogy note eseten gyorstoltessel gyorsabban le is nrult nalam mindig rexzben ezert is hanyagolom, nem placebo!
-
Egyszer töltöttem eddig a gyári töltőjével. De pont tegnap merült fel itt ez a téma, és szerintem éjjelente az S2 töltőjével fogom tölteni. Csak sajnos egyelőre nem találom, de rajta vagyok a dolgon..
Egyébként gondolom még sokat fog javulni 3-4 feltöltés után, bár nekem már ez is megfelel. Az én használati szokásaimmal (napi 2 óra hanghívás, másfél óra kijelzőhasználat) simán el fog menni két napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Formula-1
- Gitáros topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest