- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gutriqper
tag
Rímfaragásból szuper vagy egyszerűen!
(Remélem innentől nem kerül be a szabályzatba, hogy csak rímekbe foglalva mondhatod el a mondandódat
)
(#6) hito: Hát, nem tudom. Szerintem összességében nem feltétlenül beszélhetünk előrelépésről. Jó, persze, most már kiírhatom a nevem mellé, hogy Samsung galaxy S6-om van. Szuper jó dolog. De érdemben nem gondolom, hogy ez a készülék jobban ki fog szolgálni, mint az imént említett kategória bármelyik tagja. Mindamellett pedig ez a nagy design forradalom a hülye vékonyításban és IPhone-osodásban merül ki? Háát. Akkor már inkább a cserélhető akksis, bővíthető Samsung Galaxy Ragtapasz.
(#7) Legendd: Jogos, ez valóban igaz. -
gutriqper
tag
Szinte hihetetlen, hogy ilyen pénzekért el lehet majd ezt, illetve az S6 Edge-t adni. Lassan fele ennyibe kerül az S5 pl. Szerintem az emberek 99,5%-ának bőven elég lenne a régebbi típus. A bővíthetőségről, vízállóságról pedig kár is szót ejteni. Ahogy egyre jobbak a középkategóriás telefonok, és a korábbi évek csúcstelefonjai pedig egyre olcsóbbak, szerintem egyre kevesebb érv szól az új csúcskészülék vásárlása mellett. Nincs olyan paraméter, amiben számottevően jobb lenne, sőt, őzemidő terén előrelépésről sem beszélhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest