- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4151 üzenetére
Posta hozta nekem is
-
migabi24
nagyúr
válasz
FragMaster #4089 üzenetére
Gondolom az i9505 hardverére készül a rom, akkor pedig nekünk is elérhető lesz az xda által
-
migabi24
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
válasz
robi baggio #3666 üzenetére
Mi a helyzet a vörös feketével?
-
migabi24
nagyúr
válasz
robi baggio #3623 üzenetére
Sima odinos, feltolhatod nyugodtan, ez elvileg javítja a fekete problémát
-
migabi24
nagyúr
Én elégedett vagyok az i9505-el is, + még nyugodt is vagyok mert nem kell izgulnom mi lesz ha elromlik, egyébkén xda-n nagyon dicsérik a legújabb romot állítólag lagg mentes lett a teló
-
migabi24
nagyúr
Ez a frissítés elvileg megoldja a vöröses fekete problémát
-
migabi24
nagyúr
válasz
mate198712 #3053 üzenetére
Istenem ez a mártanéni jól megkavarta a dolgokat, sorba kapom a nyertesek posta címeit
-
migabi24
nagyúr
Ki volt az első vásárló? Tipródtam az ára miatt 1 másodpercet és megelőzött valaki :-) így csak második lettem :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
majestic #2683 üzenetére
nyugodtan megveheted, nincs vele hardveres probléma egyenlőre, bár ez később még változhat, garancia azért legyen rá, mert kifoghatsz egy gyári hibást is, a kijelzőnél van ez a 2 hiba jelenleg, hogy vörös a fekete rajta korom sötétbe, meg ez a görgetés közbe elhomályosodik, ez utóbbi hiba nálam nincs, csak a vöröses fekete, de az xda-n megerősítették, hogy a legfrissebb rommal megjavult
szerintem a másik hiba is szoftveres lehet
-
migabi24
nagyúr
Nálatok is kotyog a hangerőgomb, eddig csak az tűnt fel hogy majdnem síkba van a kerettel így nehézkes a kezelése, de ha megkopogtatom akkor lötyög
-
migabi24
nagyúr
Ez durva, megnéztem lcd test progival és azon is vöröses a fekete, tehát nem csak töltésnél van a hiba hanem mindig
-
migabi24
nagyúr
Töltésnél vettem észre sötét szobába, hogy a fekete nem fekete hanem vöröses , utána olvastam, és xda-n is panaszkodnak rá, azt írják nem kapcsolnak ki a piros subpixelek ezért vöröses a fekete
-
migabi24
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #2074 üzenetére
Nem olyan nagy probléma ez szerintem, én pl. a gyerekeket fényképezem vele arra tökéletes
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2056 üzenetére
Én is használtam ezt a funkciót eddig, S3-nál jótékony hatása volt a smoothságra, de itt nem ok
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2051 üzenetére
De aki nem ért hozzá az meg azt hiszi, hogy ezt kikapcsolja és megszünnek a laggok
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2040 üzenetére
Te miről beszélsz? Azt terjeszted, hogy ha ezt kikapcsolja az ember akkor nem fog laggolni a teló, holott ez a funkció gyárilag ki van kapcsolva, de még a menü is rejtve van ahol be lehetne kapcsolni
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2026 üzenetére
Akkor láthattad, hogy a gpu kényszerítés nincs bekapcsolva, szóval ne terjeszd ezt a butaságot, laggol a telo nincs ezen mit szépíteni, elkapkodott rommal adták ki
-
migabi24
nagyúr
a laggok miatt nem kell lemondani a telórol, az S3 mikor megjelent nyomába se ért az S2-nek smoothságba, itt is jönnek majd a jobbnál jobb romok, legalább nem unatkozunk
a 2d erőltetés gyárilag ki van kapcsolva, sőtt még a menü is rejtve van ahol be lehet kapcsolni
-
migabi24
nagyúr
válasz
erikthekippa #1772 üzenetére
én szeretem az automata fényerő szabályzást, és bosszant hogy ilyen kicsi a minimum, majd megszokom, de később biztos lesz rá megoldás, egyébként azért tünt fel mert az S3-nál nincs ilyen gond
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #1759 üzenetére
ment pü
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #1756 üzenetére
nem pedig 2012-es wifis smart tv is van a háznál, szerintem ez csak 2 S4 közt működik, jó lett volna tv- re kirakni a képet
korrigálnék pár meglátást, este egymás mellett töltődött S3 S4 és megtudtam nézni jobban az állapotjelző ledet, tehát egyforma erősek csak az S4-be kisebb, az exponálással sincs gond csak az S4-en bevolt kapcsolva a villanó, ezért fotózott lassabban, csak mivel kint fényképeztem nem látszódott a led fénye, elnézést, viszont a kijelző problémám még megvan
-
migabi24
nagyúr
szerintem menjen mindenki ebédelni, mert az éhség kihozza az állatot mindenkiből :-)
-
migabi24
nagyúr
elnézést kérek a negatív véleményem miatt, innentől kezdve csak ajnározni fogom a telefont, hogy más is így járjon mint én :-)
-
migabi24
nagyúr
a napfényben láthatóság semmivel nem jobb az s3-tól, pedig nagyon be volt harangozva a nagyobb fényerő
-
migabi24
nagyúr
válasz
majestic #1552 üzenetére
én írom folyamatosan, de élmény az nem sok van s3 után sajnos, a led villanó gyengébb benne, így sötétbe nem csinál olyan képet mint az s3, az állapotjelző led szintén halovány, akksi eddig ugyanúgy teljesít mint s3-nál, de gondolom ez még picit javul, kamera exponálás lassú nekem, s3-al kb 3 képet lövök mire ez egyet, gps az tényleg brutális ma már 25 műholdat mutat nem is tudtam van ennyi az égen, és fixen hozza a 3m-ert, viszont ez a fényerővel változó képminőség nagyon bosszant, valaki megnézhetné végre, hogy ez ilyen vagy csak az enyém selejt, full fényerő szép a képe s3 mellé téve, leveszem a fényerőt elvérzik az s3 mellett
-
migabi24
nagyúr
valaki csinált már ilyen teló visszaküldést a trének, hogy megy ez pontosan, 8 napba a hétvége is beleszámít?
-
migabi24
nagyúr
nálam a hangerőgombok elég nehezen kezelhetők, belesimul házba és a nyomáspontjuk sem a legjobb, meg vegyétek már le kézi minimumra a fényerőt beltérbe lehetőleg, és nézzétek meg a képet, nálam botrányos, fakó szar az egész
-
migabi24
nagyúr
buditesz is megvolt, nincsenek halott pixelek és ragasztó foltok, eltünt az S3-on látható zöldes fátyol is, viszont visszatért az S2-es idökből, hogy a minimum fényerőn romlik a képminőség, S3-on ilyen nem volt
-
migabi24
nagyúr
a hangszóró sokkal szebben szól, mint az S3-é a távirányító nagyon baba
-
migabi24
nagyúr
a gps az brutális viszont, samsungon még ilyet nem láttam 3m pontoságot mutatott a gps test S4 24 holdat látott az S3 mellete volt 15 holdat látott
-
migabi24
nagyúr
válasz
FragMaster #1398 üzenetére
én még soha nem hallgattam rádiót a telón, nem fog hiányozni ;-)
-
migabi24
nagyúr
most kaptam a mailt, hogy jön a tok is csak az később, május 13-i héten
-
migabi24
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1225 üzenetére
na végre ilyen még nem volt, legalább vége lesz a sírásnak
-
migabi24
nagyúr
ez nem megrendelési sorrendbe lesz kiszállítva, az már biztos, én még semmit nem kaptam pedig az elsők közt lecsaptam rá
-
migabi24
nagyúr
még az sms előtt megrendeltem, remélem jön a tok is
-
migabi24
nagyúr
nem kell aggódni a dac miatt, a gsmarena hangtesztjébe nagyon jól szerepelt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest