- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
norrberth #48248 üzenetére
Talaltam én is párat, csak ismeretlen boltok számomra és nem tudom eredeti-e, mert árba nagy a szórás. 1000-3000ig van. Rendeltem ebayes töltöt még az azzal az ügyes papírral is körbe van tekerve a kábel, ahogy eredetileg volt telefon vételkor, viszont az anyaga a kábelnek keményebb és 440mhA-al tölt, mint minden kábel a gyárin kívül. Az újabb romokba van vmi védelem ami felismeri a kiegéészitőket? Anno volt erről szó, hogy ezt bevezeti a samsung.
-
madkiller
őstag
Tud valaki linkelni olyan boltot, ahol biztosan eredeti adatkábelt lehet venni?
-
madkiller
őstag
válasz
hitchins #47782 üzenetére
Nekem van különbség kikapcsolva tökéletes, akkor van ingadozás, ha oldalra fordítva használom és kezemmel közbe letakarom a fényérzékelőt, de ez meg érthető. Amúgy személyre szabottan használom a kijelzöt.
Ouzohuto: [kernel gyüjtemény i9505]
-
madkiller
őstag
válasz
mrkorooo #47597 üzenetére
Ajánlom az nj8 vagy nk2 végü szoftvert.
Vagy a samsung dvfs disabler app az embered root és xposed framework kell hozzá, nekem nőtt tőle a fogyfogyasztás meg 3-4 hónap után elkezdett fagyni a teló, de az új változatba már az is memegszabható, hogy melyik appba kapcsolja ki a védelmet. -
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz
silvergod #47317 üzenetére
Ha jelzed, hogy gyorsan merül elvileg elviszik a telefont bevizsgálásra...
Az enyém félévig bírta karcnélkül most már, azért van rajt jópár, de csak lámpához oda tartva latszik használat közben nem látszik.
Meg az elején alig gyüjtötte az ujjlenyomatot, mintha lett volna rajt vmi taszító bevonat nem tudom ezt más észre vette-e. -
madkiller
őstag
válasz
bjergerking #46753 üzenetére
Elvileg igazad van, de a rendszer viszont kevesebbet fogyaszt, s5ből kiindulva lényegesen jobb, üzemidőre számítok , mint 4.4 esetén.
-
madkiller
őstag
válasz
hori-zoli #46347 üzenetére
S4nek van egy olyan hibája, hogy porszem juthat a hangszorón keresztül a közelség érzékelő sensor elé.
Ekkor produkálja ezt a hibát, levegő spray megoldhatja, de nem biztos, hogy sikerül. Garanciális hiba szétdzedik és kipucolják, külföldi forumok tele vannak ezzel a hibával itt is már volt korábban is.
Samu rájött erre és az S5nél már messzebb rakta a sensort ki majdnem a telefon szélére. -
madkiller
őstag
Sikerült megfogni a telefont pillanatragasztós kézzel
lakkbenzinnel letörlöm nem lesz baja?
-
madkiller
őstag
Kijött a német NK4.
Napokba, ha lesz egy kis időm szerintem feldobom. -
madkiller
őstag
[4.4 root knox0x0]
most már tényleg ideje lenne frissíteni a téma összefoglalot. -
madkiller
őstag
válasz
bernadett79 #44886 üzenetére
Nem próbáltam, de ha rootolt xposedben sztem van rá modul amivel lehet állítani.
-
madkiller
őstag
válasz
laca7909af #44778 üzenetére
Azért, mert túl sok az s4 variáns, i9505öt lehet vele, i9506ot , i9515öt egyáltalán nem lehet vele 4.4en, ahhoz más módszer kell, de a knox ott mindenkép ugrik egyet.
-
-
madkiller
őstag
válasz
Winchester95 #44563 üzenetére
Második évben mindenképp garis a t-nél.
A regisztráció a szervizfutárhoz kell. -
madkiller
őstag
Xposed frameworkel, testreszabhatod a telefonod funkcióit, letilthatod a youtube reklámokat, előcsalhatod a gyári hivásrogzitőt ami nálunk le van tiltva a jogszabály miatt. Tűzfalat tehetsz fel, amivel tudod korlátozni az appok net hozzáférését. Reklám blokkolokat használhatsz, titanium backupot, ami azon kívül, hogy menti az appokat, menti a telefon beállításokat, hivasnaplót, smst, wifi jelszavakat,
felhasználoí fiókokat lényegében ez újra telepitésnél nagyon hasznos tud lenni és mentést betudod állítani időzítve pl minden héten csütörtök éjjel 2kor fusson le, ha töltőre van dugva.
Átudod írni a build.propot, ami pl arra jó, hogy a gyorsfunkciók úgynézzen ki, mint s5ön meg egyéb tweak lehetőségek.
Esetleg állíthatsz a proci vezérlésen is.
Akár az artot is beletudod tenni a kitkatbe vagyis inkább előtudod hozni, mert sztem alapból benne van csak le van nálunk tiltva. Nem használom, mert az xposed nem art kompatibilis.
Kapásból ezek jutottak eszembe. -
madkiller
őstag
Nah nem tudom mi történt, de egy kicsit nálam is megtáltosodott a kitkat, 40%on vagyok 2:32p kijelző idővel.
Talán az NJ8 miatt.
NK2 -höz sajnos még mindig nem találok kernelt, aki tud kommentelni xda-ra az kérhetné: [kernel stock collection]
Köszönöm. -
madkiller
őstag
Ebből annyi igaz, hogy gyors.
135óra készenletnél megint szarakodott, nem akarta letölteni az app frissitéseket.
Kezdettek darabosak lenni az animációk, wipe cache lett a vége, most megint jó.
Jah és 135órával ezelőtt is volt egy wipe cache partition.
Alaphangon fele annyit bír az aksija, mint 4.3on. Mondjuk én használom rendesen kb 115 telepitett app a pc-t csak dolgozni használom kb.
de ennyi appom volt 4.3on is ott 1100óra után azért inditottam újra, mert már illik annyinál. -
madkiller
őstag
S5re kijött a lollipop.
-
madkiller
őstag
Towelrootal, azért nem fogod tudni rootolni a 4.4et i9506 esetén, mert azt fogja írni az app, hogy nem támogatott eszköz és nem vegy végig a root. Módszer jó lenne csak a módszer készítője abbahagyta a módszer fejlesztését a tavasz végén és az i9506ra viszont a nyáron jött az első kitkat build.
CF Autorootal bármilyen samu rootolható, persze knox ugrással. -
madkiller
őstag
válasz
laca7909af #44283 üzenetére
Ha független romot teszel rá eltűnik a szolgáltatói animáció és zene, helyette vibráló samsung logó lesz, rövid enyhe dallammal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest