- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Srácok szerintetek van "magyarosított" MIUI a snapis verzióra?Egy órája bújom a fórumokat de csak a 9500-as hoz találtam azt meg nem merem felrakni.Vagy van valakinek ötlete, hogy lehet honosítani?
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
Fólia ügyben én is tudok nektek ajánlani egy márkát mégpedig a MyScreen-t.A mobilbonto.hu-n 1500 egy csomag amiben van egy matt és egy sima ráadásul a srác fel is teszi ingyen ha személyesen mész érte.December elején raktam fel a tisztát és még csak nagyon apró micro karcok vannak rajta, meg egy hosszabb mélyebb de azt bankártyával sikerült odavarázsolnom.
Bave: A te hátlapod valami jobb minűségű mint az e-bayesek?Mert ott azért olcsobban adják szállítással együtt is. -
ricsi0307
senior tag
És szerinted ha kihívom őket majd egy CM11-en mutatom meg nekik mi a gond belefognak kötni?Amikor cserélték az aksit akkor még a download módot is megnézte a srác és félek, hogy evvel fogják szívni a vérem.Egy gyári romot meg nem lesz se időm se kedvem visszarakni az elkövetkező 2 hétben.
-
ricsi0307
senior tag
Ha esetleg arra gondolsz, hogy szándékos volt akkor elhiheted, hogy nem.A full fényerő nagyon ritka, mert szinte mindig automatán van kivéve ha MC4-el játszok, mert ott berakom fixen a felére de ugye a játékban nincs statusbar.A másik meg időm sincs nagyon ilyenekkel bíbelődni munkába menet szoktam híreket olvasni aztán pihen a szekrénybe majdnem 10 órát és hazafele szintén olvasgatok + a zene aztán alvás neki is meg nekem is.Most egész héten szabin voltam lehet egy kicsit sokat nyomkodtam nem tudom de elhiheted, hogy nem direkt lett ott a nyoma én is ma vettem észre.
-
ricsi0307
senior tag
Újjabb félig meddig negatív dolog történt.Sikeresen beégett a statusbar.Ez számomra pozitív is, mert így ugye cserélik a kijelzőt és a keretet is amit eddig nem voltak hajlandóak másrészt meg elszomorító, mert fél éves telefonról beszélünk.Nameg úgyhallottam itt a fórumon, hogy ezzel az amoleddel már ilyen nem nagyon történhet.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok van ugye ez a tervezd meg saját magad a hátlapod dolog a samsungnál.Ez konkrétan egy hátlap vagy egy tok?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Ghostman78 #28805 üzenetére
Hát irigyellek.Nekem egyszer a zsebembe!!! nyomódott meg a jobb alja és ebbe kötöttek bele, hiába mondtam nekik hogy a többi helyen 2 hetes kora óta kezdett el megpattogni.Leszarták és úgy hagyták a francba, mert azt ők nem cseréli ki.Azóta nem hívtam házhoz őket, félek ugyan azt küldenék akkor meg cumi van.Most arra várok hátha megadja magát a kijelző (foltosodás beégés stb...)
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Bandi8407 #27307 üzenetére
Az a gond, hogy itt javarészt újgazdag szülőktől kapott telefon tulajdonosok huszárkodnak teljesen lényegtelen dolgokról.(Akinek nem inge ne vegye magára.)Amikor megvettem a sajátom jöttem, kérdeztem root-al kapcsolatban azonnal segítettek is többen.Megcsináltam amit tudtam főzött romok aminek a gyári az alapja minden nap más, aztán vissza a kezdetekhez.Onnantól kezdve én is csak olvasgattam a fórumot ritkán válaszoltam kérdésekre ha tudtam de ennyi.Aztán jött a KitKat és a CM11 én pedig itt hagytam mindent
Itt kb. senki nem használ a gyári romon kívűl mást azon meg minden ki lett vesézve de látod vannak emberek akik még tudnak min csámcsogni.Tényleg vicc ez a topik átlehetne írni "Hogy telt napom az S4-emmel csevegjünk róla" címre.
-
ricsi0307
senior tag
Vicc ez net amit a tré 4G-nek hív.Most, hogy a végét járja a havi felhasználható keret nem fogok sebesség teszteket csinálni de 25.-e után 3 helyen is.Most szedtem le egy 13 megás zenét közel 4 perc volt úgy, hogy a térerő majdnem teljesen teli volt.
-
ricsi0307
senior tag
Látom sokan írják, hogy lassabban tölt a telefon mint elötte.Nekem is feltűnt mióta új aksit pakoltak bele de csak akkor jelentkezik ha töltés közben mondjuk játszok.Akkor észrevehetően lassabb ha nem nyúlok hozzá, ugyan olyan gyors.Hogy lehet egyébként lemérni, hogy mennyit nyom a töltő az aksiba?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Kapanyél #25556 üzenetére
Nekem most CM 11 van fent és gond nélkül használja a ledet.Egyelőre sokkal jobban tetszik, mint a gyári, minden érintésre azonnal reagál a telefon nincsenek csili-vili átmenetek és felesleges alkalmazások.2. napja nyúzom a romot pár fc volt, jellemzően a google + de semmi egyéb bug.A wifi szerintem jóval érzékenyebb lett és mintha a fülesen is jobban szólna bár nem nyúltam a DSP-hez.Egy dolog hiányzik nagyon az a " több képernyős mód" ezt nehéz hiányolni ráadásul más alternatíva sincs tudomásom szerint.Szóval eddig rendkívűl pozitív az összkép lehet maradok is a pure android vonalon.
-
ricsi0307
senior tag
Vissza az alapokhoz, tesztüzemben a KitKat
-
ricsi0307
senior tag
Ma résztvettem egy szalagavatón amin az osztályok táncait stb. videóztam az S4-el.Hazajöttem és elég pocsékok lettek a felvételek.Az autofocus annyira de annyira agresszívan működik, hogy dúrván 3 másodpercenként próbál újra élesíteni amitől élvezhetetlen lesz a videó.Jelenleg visszatértem az MF4-es trés romra azon csinálja ezt a frissebbeken is előfordul ez?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #24707 üzenetére
Én nem sírok, cssk egyszerűn nem vagyok megelégedve a szolgáltató hozzáállásával.Jelenleg is 4.3-at használok igaz kicsit tuningolt customot.
-
ricsi0307
senior tag
Itt a válasz: "Kedves Richard! Az új frissítést már teszteltük, azonban azt el kellett utasítanunk. A hibalistát továbbítottunk a Samsungnak. Amennyiben azokat kijavítják, ismét tudjuk tesztelni. Megértésed és türelmed köszönjük." Szóval aki tényleg a trés 4.3-ra izgul az vagy menjen el ku**ázni vagy vegye elő a síkosítót a fiókból, mert jó ideig nem fog frissítés jönni.
-
ricsi0307
senior tag
Én is írtam a trének, hogy hol a 4.3 kiváncsi leszek a válaszra.Mondjuk kicsit agresszívebben lett megfogalmazva a mondani valóm mint ahogy a többiek tették ezt meg.
-
-
ricsi0307
senior tag
Ettől a romtól ugrik a KNOX?Angol tudásom nem sok van a google féle fordító pedig olyan marhaságot fordított, hogy inkább rákérdezek.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
b.bela1 #24146 üzenetére
Hogy a francba ne lenne sárga.Ha csak az S4-et nézed nem tűnik fel de pl. ha mellé rakom a Nexus S-em amin a fehér tényleg fehér akkor azonnal feltűnik.Viszont azon meg a fekete nem az igazi de hát ez a superlcd és a samoled között a különbség.Holnap csinálok géppel képeket róla.
-
ricsi0307
senior tag
Kis segítséget szeretnék tőletek kérni.Aki ért a telefonra köthető Telekomos biztosításhoz légyszíves dobjon nekem egy privátot
-
ricsi0307
senior tag
Volt a szervízes gyorsan kaptam én is egy made in korea aksit ugyan azt mondták mint itt valaki feljebb, hogy van egy nyári széria ami ilyen ócska kínai aksit tartalmaz.Cseréltek micro usb csatit is mert nagyon lötyögött de ennyi.A keretet nem volt hajlandó mert meg volt nyomva és az őt nem érdekelte, hogy egy másik helyen már a dobozból kivéve is le volt pattogva.Elrugaszkodva a témától mostanában olyat csinál a telefon, hogy folyamatosan ledobálja az sd kártyát.Leginkább akkor amikor hívást indítok vagy fogadok és ez baromi bosszantó.Vajon a kártya maga rossz vagy szoftveres lehet a gond?Csináljak factory resetet?
-
ricsi0307
senior tag
Hát ennyit a keretcseréről.Mostbeszéltem a sráccal látszik rajta, hogy ilyen magának való a download módot is megnézte.Innentől kezdve még egy 5-t se szántam volna a zsebébe.Úgylátszik másmódon kell ezt elintéznem gariba
-
ricsi0307
senior tag
Holnap jön a szervízes arc így a rootot le akarom szedni majd délelött.Csak annyi a dolgom, hogy az "I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5" fájlt felteszem ODIN-nal és csókolom ugye?Minden offical egyébként rajta a számláló is nullán áll.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
magnusheron #23500 üzenetére
Nem értek hozzá de a fogyasztóvedelemnél kellene szerintem érdeklődni, hogy tényleg csinálhatnak-e ilyet.És ha ott azt a választ kapod, hogy nem na akkor lesz jogod ellenük lépni ha meg igennel felelnek le kell nyelned.Addig te egyedül semmit sem fogsz tudni csinálni.Az az igazság, hogy túl kis halak vagyunk a vízben és ezt már a saját bőrömön is tapasztaltam.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
Szerintetek ez tényleg 3000 mah-ás?E-bayről nem akarok rendelni az nagyon zsákbamacska játék és majdnem minden kínai aksi 1 hónap szálítási idővel érkezne amit nekem nincs lehetőségem kivárni.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Revesz #22928 üzenetére
Na de nem ilyen piskóta módon akkor nem érdekelne de olyan szinten csinálja, hogy így még a váltó üresben sem.A recsegésre meg csak annyit, hogy itt a fórumban nem sok embernek produkálja ezt.A több mint 2 éves Nexus S-em ami jópárszor megkostólta az aszfaltot tok nélkül nem ad ki magából semmilyen hangot akárhogy csavargatom.
-
ricsi0307
senior tag
Srácok nektek is van holtjátéka a microusb csatlakozónak mikor benne van az aljzatban?Nekem olyan szinten lötyög, hogy egy ZTE kiröhögi ha meglátja.Na mindegy majd talán egyszer a futár megcsinálja addig kitalálom mi legyen a következő telefon, mert már undorodom ettől a márkától.Egy rakás szar az egész S4 külseje, nem lepődnék meg ha az utcában lévő szelektív hulladékgyűjtőbe lerakott műanyagól lenne kiöntve az egész telefon.Ha beviszem az Alle-ban lévő Samsung boltba akkor szedjem le a rootot vagy hagyjam?(Minden offical állapotban van rajta)Egyébként gyorsan összeszednèm a hibákat róla 3 hónap használat után: Megpattogzott króm keret, ropogó hang a legkissebb ellentétes irányú csavarásra, púpos akkumulátor ami szinte használhatatlanná teszi, gyerekjáték módjára csörgő töltőfej, és most ez a holtjátékos usb-s dolog.
-
ricsi0307
senior tag
Van valami lehetőség a gyári óra widget átlátszóvá tételére gyári rootolt t-s rom alatt?Illetve az utazás nevű háttérképet kiterjeszteni a kezdőképernyőre is, hogy ne csak lezárt képernyőnél jöjjön elő?Ezeket lehetett állítani főzött romon de gyárira nem találok megoldást.Az utolsó kérdésem pedig az, hogy szerintetek szólnának-e a szervízben ha a telefon rootolva van de minden érték 0-n van és offical-on?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
nggabi #21228 üzenetére
Na de miért piszkálja a vásárló a telefont?Mert tele van smsungos szarral ami eszi a ramot.Vagy pl. szeretné vanilla droiddal használni.De esetleg ha mást nem mentést akar csinálni és csak emiatt rootolná.Azért tart ott a rendszer ahol, mert ha eddig valami nem tetszett szó nélkül lecserélhetted egy szimpatikusabbra.Erre most megvan kötve az ember keze és vagy használja úgy ahogy kiadták vagy a garancia kárára moddolja.Tudom ott a Nexus vonal de hol lesz a Nexus 5 is az S4-hez képest.Fix memória bővíthetőség nélkül?WTF?Vagy van ugye az S4 GE.Az hol kapható M.o-n.Sehol.
-
ricsi0307
senior tag
Ha nem sikerül feltörni a KNOX-it az XDA-s srácoknak én is búcsúzok a Samsung táborából.Jó a gyári rom de hadd cseréljem már le ha nem tetszik.Csúnyán alávágott most a cég a tulajoknak.Én egyelőre nem sírok mert ugye pont tegnap tettem offical állapotba a telót úgy, hogy még a régi bl van fent de ha esetleg én is 4.3-at netán 4.4-et akarok a
későbbiekben akkor vagy benyelem a f##zt vagy maradok a régebbi rendszeren.Vagy eladom francba az egész telefont. -
ricsi0307
senior tag
Srácok köszönöm mindenkinek a segítséget a vendégeim vagytok egy doboz Heinekenre.Ugye nem ment a root.Fogtam és Odinnal újra raktam az egész rendszert majd frissen ropogósan neki futottam a rootnak is ami voala sikerült is.Utána mivel megvolt az SU Triangle Away letölt Play Storeból elindít és a számláló 17-en ált.Semmi gond végig futtattam a leírás szerint és most így néz ki
Bódogság van a háznál lett egy ropogós MF4-es TMH-s rootolt OFFICAL romom
-
ricsi0307
senior tag
Erre valaki? Már mindent megpróbált de láthatóan nem csinál semelyik semmit.És azt a bosszantó figyelmeztést se tudom addig kiírtani amíg nem kapnak az appek root jogot.
-
ricsi0307
senior tag
Még egy utolsó kis segítséget szeretnék kérni.MF4-es T-s romot akarok rootolni de nem jön össze.Próbáltam az első módszert is meg a másodikat is mind a kettő szépen le is fut Odinba majd a telefonon is bejőn a piros recovery de amint bekapcsol a telefon sehol nincs az su icon.Feltettem kézzel playstore-ból de a bináris frissítésnél megáll az összes ha pedig mondjuk egy Titanium Backup-ot indítok el akkor a root jogok ellenőrzésénél megáll.Viszont állandóan dobálja a hiba üzit az értesítési sávba tehát valamit akkor csak csinált.Ezt most nem igazán értem.
-
ricsi0307
senior tag
Na fasza 4. próbálkozásra sikerült most bootol a szemétkupac a trés logóval és a hozzá tartozó idióta hanggal.A kérdésem még mindig az hogy ez már új bl-s rom vagy sem? (MF4) Ha nem akkor viszateszem a régi Goldeneye mentésem és rendelek a francba egy új alsit e-bayről, mert elegem van ebből a hóbelebancból, hogy vagy nekik nem jó az időpont vagy nekem vagy 8-10 munkanap míg megjárja szervízt.
-
ricsi0307
senior tag
Kétszer is megcsináltam mind a kétszer maradt 8.Kapkodnom kellet mert ugye jött volna futár és csak úgy natúrba elkezdtem felrakni egy mf4-es tmh romot.Minden frankón betallózva helyére ezt kétszer is megnéztem pipák megfelelően majd strart.El is kezdte szép lassan majd kb. 10 perc múlva ki írta hogy fail.Na mondom fasza itt valami gebasz van.Úgy ahogy volt nyomtam neki megint egy startot.Akkor úgy befagyott az Odin mint a huzat.Teló lehúz gép restart majd újból nekifutok de megint beáll már az elején az odni.Ötlet?A futárt már baszhatom le kellet mondanom mert mégse adhatok a kezébe egy használhatatlan telefont...És jelenleg azt írja ki hogy dugjam kiesre mert valami nem jó a szoftal.
-
ricsi0307
senior tag
Van egy kis gond.Goldeneye rommal használom jelenleg a telefont és a triangle away nem csinál vele semmit csak újraindul az egész teló.Akkor most mi legyen?Illetve ebben a romban I9505XXUBMF4 már az új kernel van?
-
ricsi0307
senior tag
Valaki tudna linkelni egy régebbi t-s 4+1 fájlos romot?Sammobile-ról próbáltam leszedni de akárhogy írom be azt a retkes kódót mindig hibát ír ki.Itt a keresőbe is szétnéztem de csak 1 fájlosat találtam.
-
ricsi0307
senior tag
Na holnap ugrik a majom a vízbe.Végre jönnek cserélni ezt azt a telefonba.Ma felhívtak egyeztetni és megkérdezte a kedves hölgy a vonal túloldalán, hogy érte-e külső behatás a telefont mert ugye le van pattogva a króm.Az igazság az, hogy igen de ez nem rég történt és látszik is a pattogzás viszont dobozból kivéve is megvolt.Megkért, hogy mentsek le minden adatot a telefonról erre szerintem azért van szükség, mert lehet az alaplap miatt lett púpos az aksi és cserélik azt is.Ennek nem örülök mert még a régi bl. van fent knox számláló nélkül és ha cserélik akkor számíthatok egy friss 4.2-re új bootloaderrel ami ugye nincsen túl pozitív hatással a moddolásra, rádásul holnap rakhatom reggel offical állapotba az egész rendszert.A kérdésem, hogy ezt hogy kéne kiviteleznem?
-
ricsi0307
senior tag
Azért fasza ez 9 giga fix belső tárhely.Rajta van 3 nagy játék kb. 50 db kép és megint alig van 1 giga üres hely.Erre most kicsit jobban belelendültem a PlayMusic-os album letöltögetésbe és sír a szája, hogy kevés a hely.Régebben valaki mondta, hogy van megoldás az sd-re rakni a data mappát de nem találom XDA-n.Aki esetleg tudná megköszönnék egy linket.
Más: Jelenleg 4.2-es Goldeneye-t használok amit szeretnék 4.3-ra frissíteni.A kérdés az, hogy nekrm is fog ugrani egyet a jelenleg nem létező knox számláló vagy marad ugyan úgy a régi bootloaderem?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szuper94 #20021 üzenetére
Üdv a klubban
Cellazárlatos lett az aksid.Tapasztalatból mondom mivel jelenleg nekem is ilyen, hogy csak minimális műveletekre használd a telefont.Amikor nagyobb kraft kell az aksiból az azonnal meg fogja magát adni és szinte lehetetlen lesz vissza kapcsolni.Nálam opera minivel még nem kapcsol ki, de ahogy egy chromot, dolphin browsert vagy mint a te esetedben a kamerát használnám pár másodperc alatt le áll a kis hulladék.Nem tudsz vele mit csinálni hívod a házhoz szervízt.
nggabi: Mi csak minimális statisztikák vagyunk amire a többiek akiknél ez nem fordul elő azt mondják, hogy ugyan már 1000-ből egy telefon lesz ilyen.Egészen addig amíg őket is utol nem éri a pech.Akkor majd belátják, hogy ilyen igen is van.Mint a random kijelző repedés.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
Hát a rom hiba kilőve.Csináltam egy full wipe-ot feltettem a Vision X-et és az első 3 percben ki is kapcsolt.Így már tuti, hogy az aksi a ludas lassan alig bírom használni a telefont, mert állandóan kikapcsol majd aksi ki-be és ha be bootolt csipog is, 2%-on van az aksi mikor kikapcsolás elött 50-70-en volt.Újra aksi ki-be és akkor talán felmegy 40%-ra.A házhoz futár meg hát...Ők hívtak én mondtam egy szerintem teljesen átlagos 5 órai időpontot amire azonnal az volt a válasz, hogy az már túl késő.Felajánlották, hogy kijönnek a munkahelyre.Nos hát nekem ezzel az a gondom, hogy én dolgozni járok oda és nem egy irodában ücsörgök egész nap.Mondom semmi gond akkor legyen szombat.Hát ők akkor nem jönnek ki.Utolsó kérdésem a jövőhét volt amire az volt a válasz, hogy max. 2 nappal előre tudunk időpontot adni.Ja mondom bocsánnat nem akartam magukat ezzel terhelni végülis ők mondják már meg nekem, hogy mikor érjek rá.Ugye Kali kolléga mondta, hogy 4 szervízes van az egész országra de ha ennyire le vannak terhelve akkor vegyenek fel embereket.Mindegy még nem adtam fel, jövőhéten megpróbálom délelöttre kérni hátha az megfelel nekik.
-
ricsi0307
senior tag
Szerintetek stock 4.2 vagy ez ? Nem érdekel se a bl se semmi csak a root legyen meg és a tegye a dolgát.Ha gyári 4.2-őt szeretném vissza rakni mi a teendőm?Nekem még a régi bl van fent tehát tudok teljes gyalulást csinálni.
-
ricsi0307
senior tag
Egyre negatívabban nézek a telefonra.Kezdődött ugye a króm lepattogzódással a történetem.Ezt ebben a hónapban szerettem volna megcsináltatni, hogy miután kicserélik utána legyen rá azonnal tokom.Na ez ugye füstbe ment, mert durván 2 hete kikúszott a zsebemből az S4 és elég csúnyán kapott a jobb alsó sarka ami már nem garis téma.Ezt nehezen de lenyeltem mert én voltam miatta a hibás.Erre most kb. 4 napja (amióta fent a Goldeneye rom) elég furcsa dolgokat kezdett el művelni.Fel raktam tölteni és amikor mondjuk fel akartam nézni facebookra egyszerűen nem reagált a telefon de a led világított jelezve a töltést.Ezen csak egy aksi ki-be vétel segített.Utána használat közben csak úgy minden előjel nélkül kikapcsolt a telefon.Nem újraindul hanem fekete képernyő azonnal amin az előbbi "praktika" segít csak.Ma már ott tartok, hogy ezt random megcsinálja töltés nélkül is ha szimplán űlök a vonaton és mag akarom rajta nézni mennyi az idő.Ilyenkor aksi ki aksi be minden egyes nyomorult alkalommal.Ezekhez még párosul az akkumulátor kapacitásának a felére csökkenése az utóbbi időben amit lent képekkel illusztrálok.Gondoltam lehet a rom hibája (bár eddig egy telefonomon se okozott ilyen problémát a rom csere) de ez a véleményem azonnal megváltozott amikor a családban lévő másik s4 aksiját az enyém mellé rakva észrevettem, hogy a sajátom minimálisan is de púpos.Itt betelt a pohár úgy hogy ma intéztem a házhoz futárt a neten remélem holnap már hívnak időpont egyeztetés céljából.
-
ricsi0307
senior tag
Ha átteszem a telefonmemóriából az Android mappát az sd-re akkor fognak működni az appek és játékok?Most fent van az MC4 RR3 GTA3 Hungry Shark ezek amik a nagyobbak és több mint 4.5 gigát esznek meg a belső 9-ből.Leszedek még 2 romot és el is fogyott a memória.Az sd-n meg van 25 giga kihasználatlan hely...
-
ricsi0307
senior tag
Szétb#asz az ideg.Amióta megvan a telefon (1.5 hónapja) meló közben soha nem volt nálam.Erre ma szombat lévén és hogy 1 óra volt zárásig beraktam.Majd ahogy áltam fel megakadt a kuka szélében ami kinyomta a zsebemből.Leesik kijelzővel a földre, azonnal megállt a szívem, hogy kész vége betört a kijelző.Felveszem és semmi baja.Elkezdem forgatni a sarkait és a jobb alsó úgy benyomódott mint ha kalapáccsal rávágtam a volna.Ami a vicc, hogy holnap akartam hívni a Samsungot a króm pattogzás miatt de ezek után...Most úgy vagyok vele, hogy megpróbálom majd lefizetni és ha nem jön összem beleverem a fejem falba a faszságom miatt.Egyébként kövi hónapban vettem volna meg az UAG tokot hozzá.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szabo.norbi #17531 üzenetére
Nem hiszem el, hogy valaki beleszalad még ilyen üzletbe.Vidd vissza hátha visszaadják a pénzed de ebbe én nagyon kételkedek.
-
ricsi0307
senior tag
Azt valaki megtudná mondani, hogy a nagyobb játékok (RealRacing3, Mdern Combat 4) hova teszik a letöltött adatot?A data/data helyen szokott lenni de az ottani ea.rr3..... mappa 13 mega pedig maga a game mostmár a frissítéssel együtt bőven 2 giga felett jár.Ezért vettem microsd-t, hogy rátudjam ezeket pakolni de félek így el sem fog indulni a játék ha egyátalán megtalálom a több giga adatot.A másik kérdésem: ha felteszek egy MH8-as főzött romot akkor utána egy MH1-est is fel tudok rakni vagy MH8 alá nem lehet menni?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
makra79 #17251 üzenetére
Megsúgom neked én se egy jó módú, gazdag családba születtem.Édesanyámnak több millió forintos hiteltartozása van, faterom meg szart se fizet nekünk.Nemrég ott hagytam a sulit, mert anyukám élettársa tudott melót szerezni nekem.A saját S4-em hitelre lett megvéve.Ennyit az anyagi helyzetemről.Viszont!!!Kijártam a 8 általánost és ott bizony még az alsóba megtanítanak írni/olvasni ami nem egy világmutatvány.Ha egy teljesen hétköznapi hibát vétettél volna akkor nem szólok egy szót se.De egy ilyen kaliberű hiba már számomra nem tolerálható mivel nem elgépelted, mert kétszer is leírtad ugyan úgy.Lehet engem ezért utálni de ahogy látom nem csak nekem szúrja a szemem.
-
ricsi0307
senior tag
Akkor hárman vagyunk.Nekem úgyszintén a jobb felső részén pattogott meg, egészen pontosan az elülső kamera felett és hangerőgomb tövében.Viszont ha így pik-pak cserélik akkor lehet kihívom őket a héten. Mondjuk nincs sok kedvem szívni a visszaállítással.
-
ricsi0307
senior tag
Ha felrakok egy MH8-as Phoenix romot ami ugye zárz bl-es akkor utána már nem tudom visszarakni az MGA-s FLight backupomat nem?
-
ricsi0307
senior tag
A kijelzőre sz#rsz rá, hogy megkarcolódik, de az aksit azt a gari ellenére is félted
Más: Van itt olyan személy aki hardveres oldalról is ért a procihoz?Custom kernellel 2.1-ig húztam ott még stabil fölötte viszont azonnal kifagy.Ott milyen frekin kéne pörgetni, hogy stabil legyen?Nexus S-en gon nélkül megtettem az emelést de itt azért jóval nagyobb értékről beszélünk
-
ricsi0307
senior tag
Fuh gyerekek mi megy itt.Mindenki mint a birkák kérdezi mi a legfrissebb magyar rom.Ba***ameg fél oldallal feljebb 6-szor le lett írva.Nekem is alig egy hónapja van meg a telefon de én elolvastam 2-szer az első hsz-t és csak ezután kérdeztem.Lassan ott tartunk hogy minden második hozzászólás erről fog szólni.
-
ricsi0307
senior tag
Valahogy nem lehet kilőni azt a korlátozást, hogy 15% alatti aksi esetén is működjön a vaku?Kicsit nonszensz helyzet volt mikor este fotózni akartam a menetrendet és nem engedte bekapcsolni a ledet erre hivatkozva.A másik: amióta felraktam a FLight v5-öt azóta a mobilnet bekapcsolásánál kiírja hogy biztosan ki vagy be akarom kapcsolni és le kell okézni.Erre szintén valami megoldás?
-
ricsi0307
senior tag
Srácok előre is bocsánat az offért de kérhetnék valakitől segítséget amazonos rendeléssel kapcsolatban?Egy UAG tokot akarok venni de
a .com és a .co.uk oldalon is azt az üzenetet kapom, hogy nem szállítanak M.o-ra.8000-ért meg nem biztos, hogy szeretném megvenni offical store-ból. -
ricsi0307
senior tag
Már egyszer kérdeztem de nem kaptam választ hátha most: Eldöntöttem egy UAG tok lesz rajta.Szerintetek ugyan azt kapom e-bayről 15$-ért mint amit 35-ért az offical honlapon?
-
ricsi0307
senior tag
Kinek hogy bírja az SPG Neo Hybrid tokja? Jövőhéten megjön a fizu így beruházok egyre de nem tudom melyik legyen.Három darabra szűkítettem a kört: SPG Neo Hybrid, Slim Armor és UAG tok.Ezek közül csak az utolsóról vannak videók, hogy mennyire bírja a strapát és barátomnak is ilyen van ezért tudom milyen a fogása. A Samsung Protective Covernek van olyan része ami szilikon?Az az ára miatt szimpatikus de nem tűnik túl masszívnak.
-
ricsi0307
senior tag
Jó böngésző ez a Chrome de elképesztő erő igényes.Tegnap teljesen leszívta az akum, bár az utolsó 5%-ot zenehallgatással együtt 40 percig be tudtam osztani: Repülőgépes mód, fényerő kézzel minimumra, a procit meg lehúztam 500mhz-re
Jelenleg meg 68 fokon üzemel a telefon tehát senki ne mondja nekem, hogy nem melegedik túlzottan.
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Gizmo94 #15951 üzenetére
Nincs az a pénz amiért én bármilyen apple terméket is vennék.
Az Alle-ban egy nagyon kedves és rettenetesen csinos gyönyörű kék szemű hölgy fogadott.Ő is megerősített abban, hogy ropog a készülék és nem a hátlap okozza, mert azt levéve is ugyan ezt teszi, saját belátása szerint ilyennel még nem találkozott pedig rengeteg S4 megfordult a kezében.Azt javasolta, hogy beküldik kivizsgálásra hogy anyag hiba-e vagy más okozza.Mondtam neki, hogy köszi nem előbb visszaálítanám gyári állapotra utána talán tudom nélkülözni 5-8 napra.De ha már van prémium gari akkor jöjjön érte a futár.Bár visszaviszem hátha láthatom ismét a lányt.
-
ricsi0307
senior tag
Érdekes jelenségre lettem ma figyelmes.Éppen telefonáltam amikor kicsit erősebben rányomtam a fülemre a telefont és ropogott. Hívás után fogtam és elkezdtem csavargatni óvatosan és azonnal elszállt az agyam.Ropogott mint ha nem lenne eléggé összerakva benne minden.Ha hazaérek megpróbálom meghúzni a csavarokat hátul hátha az megoldja.
Összegzés 1 hónap használat után: Nulla perces korában fel volt pár mm helyen pattogva a króm a keretről ami azóta bővült egy másik ilyen ponttal.A hangerőgomb megkopott 2 hét használat után.A töltő szintén nulla perces kora óta csörög mint a gyerekjáték és akkor ezeket most megfejelte a telefon ropogása is.Azt hozzá kell tenni, hogy leejtve sosem volt, még csak ágyra se dobáltam.Sokat vártam a telóra nem voltak nagyok az elvarásaim lévén tudtam mit fogok kézbe venni meg a családban is van még egy, de jelen pillanatban úgy érzem magam mint aki át lett verve.Nagyon nem eszt vártam egy 150000ft-os csúcs samsungtól.A közeljövőben mostmár szinte biztos a váltás.Most azért bemegyek az Alle-ben lévő samsung szervízbe hátha mondanak valami okosat.
-
ricsi0307
senior tag
Ha már senki se tud válaszolni a kérdéseimre akkor légyszíves valamelyikőtök csináljon egy screenshotot a t-mobilos 4g apn beállításairól.Beállítások>Kapcsolatok fül>további hálózatok>Mobilhálózatok>hozzáférési pontok nevei és itt a 4g- telekom
-
ricsi0307
senior tag
Felraktam a Ktoonsenz kernelt FLight v4. rom alá ami elvileg támogatja a 4G-t van is ilyen opció a mobilnetnél de az istenért sem akar felkúszni rá csak 3g-re.Valaki tudna valami okosat mondani?
-
ricsi0307
senior tag
Srácok felraktam az Anroidrevolution HD romot és eltűnt az LTE a net beállításánál.Mi a megoldás, hogy vissza jöjjön?A másik.Honnan tudom, hogy melyik kernel melyik romhoz jó?Az logikus volt, hogy a GE az a google editiont jelöli de a tw?Talán touchwiz?A harmadik kérdésem pedig.A Goldeneye romhoz való modokat és tweakeket feltehetem a fent említett romra is?
-
ricsi0307
senior tag
Nagyon dúrva ez a 1 gigás főzőtt rom méret.Főleg ha 30kb/s -el jön lefele
Most fogom feltenni a az AndroidRevolution HD-t utána meg a FLight 3.0-át.Ezek mellé esetleg valaki ajánlana kernelt?Illetve olvastam ezt a modemes dolgot, ezt majd nekem is fel kell tennem odinnal?
-
ricsi0307
senior tag
Most, hogy olvastam ezt a "randombetörikakijelzőm" sztorit erősen elgondolkodtam a biztosításon.T-mobilnál a legdrágább erre a készülékre 3190ft havonta.Ez 2 évet nézve 86160ft-ot jelent.Ha netán megtörténik a baj az első pár hónapban akkor kijössz 40000ft plussz költséggel a buliból ekkor dúrván 19000ft-ba van a telefonod.Ha viszont van akkora szerencséd és csak a második év közepén vagy végén történik vele valami akkor már dúrván 220000ft a ráfordított összeg.Ha megúszod ezek nélkül akkor kidobtál az ablakon 4 deákot és pár mátyást.Nálam még erre rájön az előfizetés ára ami 2 évre 153600 magyar ezres, igaz ezt lebeszélhetem.Így azért nem biztos, hogy annyira megéri.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
proly01 #15438 üzenetére
Ez már csak szőrszálhasogatás.A kijelző gyönyorű, a fekete korom fekete olyan mint ha ki lenne kapcsolva a kijelző (valójában ki is van) a fehér kicsit kékes de ez csak akkor tűnik fel ha elötte nem amoledet használtál.Melegedni nagyon melegedik de csak ha ki van pörgetve az összes mag.Ha meg ennyire félted akkor köss rá biztosítást havi 2500 a legdrágább t-mobilnál az már mindenre kiterjed.Összességében egy nagyon jó telefon de vannak apró hibái amit mondjuk egy Xperia Z-ben nem találsz meg de ott meg mást fogsz találni ami ebben nincs.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Something_ #15405 üzenetére
És a futógép jól van?
Egy részén kettévághatnád a keretet ott látszana, hogy miből is van bár szerintem műanyag, mert a fém nem így törne el.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
fermacht1994 #15341 üzenetére
Igen.És az a gond, hogy ezt már nagyon túlzóan teszi.Télen fog ez jól jönni, felrakod fix 1,89 ghz-re az összes magot és kész az instant kézmelegítő.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
lajki7 #15235 üzenetére
A helyesírásodról.Tudom, hogy dühösen írtad és telefonról, mert ez kivehető volt, de hogy a "nem" szót "nm"-nek írni szerintem már komoly gond.Mindegy nem akarlak ezzel cseszegetni csak megjegyeztem.
ON:Most hívtam fel a T-mobilt, mert ugye a 3G-s netbővítő lett aktiválva és korrekten a hölgy fogta áttette a 4G-re ami ilyenkor újra -1000ft lenne de számlareklamációként elintézte.Ő is meglepődött, hogy egy S4-hez miért nem egyből azt aktiválták.Jár most a pirospont a sok fekete után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest