- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple Watch
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Nekem akkor csinálta a merülést, ha kiakadt a proci. Gyári és cm11 1190Mhz-en nyomta míg cm12 1401-en. Bezártam mindent de nem váltott vissza, restart után rendben. Cm12 van fent, egyszer csinálta. Mitől meghatározása még folyamatban. Legközelebb jobban kivizsgálom. Természetesen alvó mód (deep sleep) felejtős maradt, csak azon az egy frekin maradt. Min 300Mhz-re nem ment. Ilyenkor eléggé langyosodik a hátsó alsó fele. -
ezso
tag
Szerintem első körben próbálj egy resetet nyomni neki. Ha úgy jó, akkor telepítsd vissza a programokat, a feleslegeseket lehet leszedni.
Nekem is volt hasonló "hibám" bár nem ennyire brutális. Estétől reggelig mínusz 10-12%.
Hiába kerestem, látszólag semmi szokatlan nem futott. Egy Clean Master (amit egyébként is használok) plusz egy újraindítás megoldotta.
Most simán 4-5 napot elmegy, ha csak telefonálok. (Wifi, Viber, 3G állandóan fut), fészbúk és egyéb dolgokat nem szoktam telefonról használni. -
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest