Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjames
aktív tag
A specifikáció úgy szól, hogy 173e a teteje. De egyébként valóban nem érdemes a legolcsóbb helyről venni.
Én visszavittem a telót végül, s lecseréltem egy Xiaomi 11 Lite 5G NE-re. (Remélem nem leszek bannolva innét ez miatt) A hivatalos mstore-nál most 110e körül van a 8Gb-os verzió.
Xiaomit régen is szerettem, most is jobban tetszik a rendszer, meg a teló is, nem beszélve az áráról. Teljesítménybe nekem ez is teljesen megfelelel. Üzemidőben egyértelműen jobb, s egyáltalán nem melegszik.Ami a samsungban nem tetszett, az a felület nekem itt-ott nem volt egységesen s stílusosan designolva, a teló tud melegedni már 15 perc facebook után is, fogásra még nekem ez a méret is kicsit böszme, a szögletesség miatt gondolom. A xiaomi meg patent könnyű és vékony. Memóriakezelésben is csinál hülyeségeket a samu, pl. az appot amin épp hallgattam vmit, kilőtte alóllam mikor fényképeztem egyet, hiába volt kikapcsolva nála a memória optimalizáció. Tudom hogy ezeknek egy részét lehet orvoslgatni, de ezek így összeadódtak, s nem szerettem meg ezmiatt a telót. Volt még 1-2 apróság...
Azt azért elismerem, hogy kijelzőben, kamerában, felület folyamatosságában jó a samu.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fedora Linux
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB (G998B/DS) + S Pen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest