- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
senior tag
válasz Criminal017 #6693 üzenetére
Oké megpróbálom.
Az oldalukrol vásároltam, illetve azért bosszant, mert alig használtam a töltő részét.
Vezetékesen van töltve, itthon és a cégnél is.... -
Criminal017
őstag
válasz RockCNC #6692 üzenetére
Érdemes írni egy mailt a Samsungnak.
-
RockCNC
senior tag
válasz Criminal017 #6691 üzenetére
elmult 2 éves sajnos
-
RockCNC
senior tag
Szerintetek a töltőcsatlakozót mennyiért cserélik ki?
Elég nehezen ismeri fel a kábeleket, rossz a csatlakozása... -
direwolf
őstag
válasz csonkadavid #6687 üzenetére
Ez jó hír. Sasolom majd én is, mert sokat használom a waze-t. Marha kíváncsi lennék a Samsung véleményére egy ilyen szerviz igénynél...
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
csonkadavid
tag
válasz direwolf #6686 üzenetére
Látszott rendesen, de figyeltem is rá mert tudtam, hogy elszarták ezt a részét. Úgy tűnik most sikerült megoldani egy burn in fixer progival amivel órákig villogtattam a kijelzőt.
Világos szürke homogén háttérnél látszottak a status bar ikonjai. Főleg az akksi meg a térerő ami mindig ugyanott van.
Úgy tűnik majdnem teljesen eltűnt, legalábbis fotózni már nem tudom. -
direwolf
őstag
válasz csonkadavid #6685 üzenetére
Mennyire látszik? Le tudod fotózni? Meg majd a Samsung válasza is érdekel, ha megosztod.
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
A múltkor leoltottak itt, hogy a pixel shifting hiánya nem probléma. Sosem fog beégni stb. Hát jelentem egy 3.5 órás navigáció alatt sikeresen belesült a képernyőbe az akku meg a térerő ikonja. És nem a Waze cuccai ahogy kedves társunk említette hanem bizony a status bar. Köszi Samsung. Találkozunk a szervízben. -
Vitaqo
senior tag
Van arról hír, hogy mit kapunk még a 6.1-el? Vagy csak átírják a verziót 6.1-re?
-
bexinho23
őstag
Tudtok ajánlani olyan szervizt, ahol az akkumulátor cserét meg lehet várni?
-
Attila57
tag
! Sziasztok! Nálatok is előfordul, hogy homályos képeket csinál? Fókuszhiba.
-
őstag
Sziasztok!
Váltottam az S21FE-ről. Szerettem de megvett kilóra az Ultra .
Maradtak még bontatlan tokjaim, üvegfóliám ha valakit érdekel.* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Winnie The P
őstag
Törölhető.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
-
Vitaqo
senior tag
Megjött a márciusi biztonsági frissítés.
-
batai15
félisten
válasz Rigormortiis #6667 üzenetére
Igazából kezes a rendszer, de néhol korlátolt és ugyan úgy a Google fotókat vagy billentyűzetet kell használnom. Külön vvicces hogy a gyári ébresztő olyan buta hogy még külön hangerőt se tudok állítani nemhogy Spotify lejátszási listára kelljek fel , így életemben először vettem alarm appot.
Egyébként minden kézre áll , nagyon fluid konstans a telefon teljesítménye a minősége nagyon jó ahogy a legtöbb dologban az , de való igaz több szabadság kéne a rendszerbe .
Ha nagyon hasonlítani kellene akkor Android pc iOS konzol minden előnyével és hátrányával. Mondjuk jobban konzol párti vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz batai15 #6666 üzenetére
Oké, az S21FE-nél kb mindennek jobb az üzemideje
Kíváncsi leszek a véleményedre. Pár napig volt nálam, jó kis teló az I15, de akárhova fordultam a rendszeren belül, folyamatosan falakba ütköztem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz batai15 #6601 üzenetére
Releváns teljes mértékben, szóval köszönöm az infót.
Lassan már kezd felemészteni a "kínlódás", bár nem ez életem legnagyobb problémája jelenleg, de a napokban elég szép időnk volt és a mostani telefonom fényereje továbbra sem a legnagyobb támogatója a kültéri használatnak - ami a váltás egyik oka. Ami még árban beleférne és bár kijelző méretben sajnos kicsit kisebb (a töltésről nem is beszélve), az a Pixel 7a, de azzal meg van ez az 5G és a gariztatás mizéria. Abban maradtam magammal, hogy leveszem a már elég karcos fóliát a jelenlegi telefonról, teszek rá egy "rendes" üvegfóliát és ha nem kint vagyok és nem felejtem el, felhúzom a fényerőt a maximumra. 😊
Az iPhone 15 elég szépen "világít" - ezt a részét örömmel nézném én is.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz bollokcs80 #6657 üzenetére
Köszi, az dealbreaker lenne nálam is.
-
patomi
őstag
válasz Rigormortiis #6655 üzenetére
Telefonálni legalább lehet vele? Mert állítólag ( több helyen olvasni róla) a pro max-szal vannak gondok.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Rigormortiis #6655 üzenetére
Nagyjából nekem is ezek a bajaim vele, bár a 120Hz nen zavar, a Samun is kikapcsoltam, mert nem érzem az előnyét, az akksit viszont eszi. A legnagyobb bajom a fájlszintű hozzáférés hiánya a belső tárhelyen.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
batai15
félisten
Nekem meg fog felelni a készülék
-
Rigormortiis
veterán
válasz bollokcs80 #6650 üzenetére
Nálam volt pár napig, remek telefon, de hosszú távon megőrülnék tőle. Pl a 60Hz akárki akármit mond 400 ezerért gáz. Pont. Engem zavart is, a lassú animációkkal együtt. Az S21FE messze nem csúcs teló, sosem volt az, de az I15höz képest sokkal reszponzívabb, itt minden azonnal történik.
A másik, számomra még fájóbb dolog az, hogy a testreszabhatóság enyhe túlzással kimerül a csengőhang és a háttérkép megváltoztatásában, de az első sem csak úgy működik, hogy ráhúzunk a telóra egy mp3at
Meg úgy bármit, PC-vel elég...nehézkes a kapcsolat. Persze mindenre is van megoldás, de elég macera számomra az egész.
Ja, és vezetékmentes DeX mód sincs vagy bármi ehhez hasonló.
Amúgy jó teló, de ha váltanék, most a sima, pici S23-at venném.
Mondjuk a kamera előrelépés lesz. Bár az S21FE soha nem a jó kameráiról volt ismert.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
batai15
félisten
válasz FrankMonzano #6652 üzenetére
Nem. Sokkal fluidabb 60hzn az ios mint az android. Gyakorlatilag 90hznak felelne meg ha viszonyítani kell ,és nincsenek micro laggok sem. Feleségem egy ideje 15 használ (pink) így volt hasonlítási alapom , ezért is ez lett végül a befutó.
-
batai15
félisten
válasz bollokcs80 #6650 üzenetére
Meg értem, számomra viszont eddig az ios volt ami inkább bejött minden hibája ellenére. És a 15el biztos hogy pár évre le tudtam a készülék vásárlást.
-
batai15
félisten
válasz bollokcs80 #6648 üzenetére
iPhone 15
-
batai15
félisten
Mai nappal készüléket váltottam. A Samsungot meg el fogom küldeni a rejoynak ,kiváncsi vagyok rájuk.
-
keszo
őstag
-
FrankMonzano
őstag
válasz Winnie The P #6641 üzenetére
-
-
őstag
Mivel Android 16-ot is megkapja a telefon ez is meg fog jönni.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
TODI1111
veterán
Szerintem a tavasz folyamán biztosan megkapja.
-
Winnie The P
őstag
válasz FrankMonzano #6622 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles [link]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
hape60
aktív tag
válasz csonkadavid #6639 üzenetére
Idézet a tesztből:" a megjelenítő alatt pedig az ujjlenyomat-olvasóval egybeépített home billentyű és a kékes háttérvilágítással tündöklő kapacitív érintőgombok kaptak helyet."
Hardveresnek a Home gombot nevezem, amit a működéshez meg kell nyomni. De a lényeg, hogy a "kékes háttérvilágítást" szeretném állandóvá tenni, a bekapcsolás idejére. -
hape60
aktív tag
válasz csonkadavid #6636 üzenetére
Csak a középső gomb hardveres, a két szélső érintésre jön elő.
-
hape60
aktív tag
válasz Energie X #6634 üzenetére
A telefonon android 7.0 van. A kijelzőnél lehet pár dolgot állítani, de ezt nem lehet eltüntetni, visszahozni... alapból úgy működik, hogy ha megérintem valamelyik szélső "gombot", mindkettő megjelenik; pár másodpercig látható, majd "elalszik". Az a probléma, hogy a "felhasználó" szeretné látni állandóan a két szélső "gombot", , de a fentiek szerint működik. Újkorában erre volt egy .apk.amivel lehetett a világítás idejét állítani, Ezt keresem...
-
őstag
Egy képernyőfotó hasznos lenne, mert én el se tudom képzelni, hogy mi a baj. Ezt csak bizonyos alkalmazásoknál csinálja, vagy mindig ilyen? Androidnál minden esetben default, hogy látszik a 3 vezérlőgomb, ha eltűnik akkor a képernyőbeállításoknál kell keresni a megfelelő beállítást.
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
hape60
aktív tag
Sziasztok! Itt is megkérdezem, mert a saját topikjában fél éve nincs válasz. Van egy Galaxy A5 2016 telóm, amit használni akarok. A "célszemély" szeretné, ha a képernyő alján levő "vissza" és a másik, teljes törlést lehetővé tevő "gomb" állandóan látszana, nem csak a megérintésekor. Erre valami program volt régen a Google Play-ban, most nem találom. Valaki esetleg?
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Winnie The P #6626 üzenetére
Samsung Notes (biztos nem én raktam föl külön, ezért gondolom alapban fönn van). Nálam ez a 3 választható PDF megnyitásra:
-
Degeczi
nagyúr
válasz TaRka94 #6624 üzenetére
Tényleg, ez engem is mindig zavar, ha rákérdez vmi, mivel akarom megnyitni, félek a "mindig ezzel"-re rányomni, mert hol állítom át, ha nem válik be?
Pl. a PDF-ekre egyszer kikísérleteztem, nekem a legjobban a Google Drive app vált be, mert azzal nagyon erősen bele lehet nagyítani, míg pl. a Samsung féle PDF nézegető 600%-ra limitál, ami kisebb ábrákhoz kevés - de fogalmam sincs, hol tudnám átállítani az alapértelmezést, ha mégis másikat szeretnék?
Ha a Samsung féle "Saját file-ok" programban jelölök ki egy letöltött PDF-et, a ... alatt van "megnyitás ezzel", ki tudok választani másikat, de ott nem lehet alapértelmezettetté tenni. -
citizen05
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. A feleségem egy emailhez csatolt fájlt.szetetett volna megnyitni. De sajnos a telefon által felkínált lehetőségek közül rosszat választott. Sőt megjelölte,hogy mindig ez az alkalmazás nyissa meg a csatolmányt.
Így most sikerült elérni,hogy egy pillanatra lehet látni a levél csatolmányát de aztán már semmit.
Mert a kijelölt alkalmazás nem tudja megnyitni azt.
Kérdésem,hogy hogyan lehetne megcsinálni azt,hogy több lehetőség közül lehessen újra választani ? S így ismét használni a telefon ilyen funkcióját?
Válaszokat előreis köszönöm. -
FrankMonzano
őstag
A hivatalos 6.1 mikorra várható?
-
Vitaqo
senior tag
válasz Criminal017 #6620 üzenetére
Én az új funkciókat kerestem, de ahhoz még várni kell. Gyorsaságra nekem ugyanaz.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Bp-en garanciális javításra hova érdemes vinni a telefont?Attila
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #6610 üzenetére
Konkrétan olyan fluid lett hogy a telefon töltése is látványosan gyorsabb lett
-
Criminal017
őstag
válasz FrankMonzano #6612 üzenetére
Nem kellene belekavarjon, majd ha megkapjuk a 6.1-et akkor fog legközelebb frissülni.
-
FrankMonzano
őstag
További frissítésekbe nem zavar bele? Ha kijön rá hivatalosan, akkor nem fogja leszedni?
-
g_g_g
őstag
Köszi.
Én is bátor voltam és felettem.
Szerintem is elég látványos a javulás. -
Criminal017
őstag
Kísérletezőknek ajánlott: One UI 6.1 home
Letöltés APK mirrorról: [link]Kommentekben sokkal fluidabb és jobb animációkat írnak.
Én felraktam, tényleg jobb lett.Simán apk letölt és telepít (frissítés).
-
Rigormortiis
veterán
Aki töltőt keres a telefonhoz, a gyári, jó minőségű adapter most elég olcsó az Alzán.
-
zoltan77
aktív tag
Fórumtársak, kérdésem lenne, írtam a multkor, hogy vettem egy használt s21 fe-t, de mivel fél napot nem bírt az akku, így leadtam szervízbe. Most jött az értesítés hogy elkészült a szervíz. A szervízlapon az áll, hogy kérjük a készletből való cserét, ha jól értelmezem akkor új készülék jár. Most ezt én intézhetem vagy mindenképpen kell hozzá a volt tulajdonos? Köszönöm.
Samsung S24 ultra 12/512Gb
-
direwolf
őstag
válasz SztiviVander #6605 üzenetére
"üzletileg biztos ez éri meg nekik"
Ennyi..."I've seen things you people wouldn't believe"
-
SztiviVander
őstag
válasz direwolf #6604 üzenetére
Igen, ez a baj hogy ha kéred a csodás újdonságokat (én spec nem nagyon tudnék olyat mondani ami az a14-ben vagy a13-ban benne van és húúúdejó, az a12-ből meg de hiányzott) ha nem, muszáj. Mert megteheted hogy nem frissítesz a12-ről, de akkor minden további havi javítástól is el kell köszönni. Persze az is irreális elvárás lenne hogy a samsung 70 féle telefonon (sacc, lehet hogy többb/kevesebb) 3-4 fajta OS-hez csináljon javítócsomagot havonta mert ugye az 3-4x annyi munka és ennyi telefonnál azért az elég látható pluszköltség lenne. Az más kérdés hogy francnak kell ennyi féle telefon, de mivel régóta így csinálják így üzletileg biztos ez éri meg nekik.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz SztiviVander #6603 üzenetére
Nem az OSt kell szidni, hanem a funkcionalitást, amit belelapátolnak, ha kéri a user, ha nem.
-
SztiviVander
őstag
Volt mar olyan a tortenelem soran hogy az egyre ujabb os az egyre kevesebb eroforrast hasznalt volna es ezaltal kevesebb energiat is? En nem emlekszem ilyenre. Szoval ez hogy ujabb os-ek egyre tobbet kajalnak es ezt egy telefonon nem tudod hw-el (ujabb, kisebb fogyasztasu alkatreszek) kompenzalni, magaban hordozza a lehetoseget h minden os frissitessel kicsit kevesebb lesz az uzemido. Meg kozben azert az akksi is hasznalodik. Meg a sok kedvenc program is evente duplazza a meretet, mert azokba is mindent bele kell am gyomoszolni (reklamokat foleg, azok meg az energiatakarekossagrol hiresek eleve). Ami szep lenne, ha olyan windozosan kulon lenne kezelve az os frissites es a biztonsagi frissitesek es akkor lehetne a12-n maradni anelkul h le kene mondani a javitasokrol. De ez a guglinak sajna nem szempont. Ez van, lehet evente ket evente uj telot venni. Hajra kapitalizmus, hajra fogyasztoitarsadalom
-
őstag
válasz batai15 #6601 üzenetére
A sima S23 kisebb akkuval, csaknem kétszer ekkora teljesítménnyel csinál több mint kétszer akkora üzemidőt mint az S21 FE.
Sajnos a 13-as droid elvitt 20% üzemidőt az FE-ből, amit a 14-es droid sem hozott vissza. Ennyit a Samsung sokéves frissítéseiről, amitől mindenki el van alélva. Én arra számítok, hogy a 15-ös droid tovább rontja az FE üzemidejét. Pedig amikor megvettem a feleségemnek, pont a jó üzemidő és a snapdragon miatt választottam. Még azzal is jobban járt volna ha a Huawei P30-amat adom oda neki, az még 4 év után is tud 6-7 óra SOT-ot.
Kiváncsi leszek az S23/24 széria mikor fog üzemidőcsökkentést kapni frissítésnek álcázva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest