Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Szerintem ezzel a telefonnal , ilyen áron a Samsung bevitt magának egy tökönrúgást. Ha csak hátulról nézem a telefont is halál gagyi. 275ert egy műanyag bilibe aplikálták a telefont. A prémium külsőtől ez fényévekre van. Egy a52-nél még azt mondom belefér , de nem egy elvileg "csúcs"telefonnál. Az , hogy 2022-ben még mindig képes a Samsung ilyen árkategóriában 25w-os töltéssel bohóckodni,mindezt töltőfej nélkül... elég gáz és szerintem a vásárlók konkrét hülyének nézegese. 200 körül talán már életképes ajánlat lehetne, bár én akkor sem ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest