Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jatanka
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémát hetek óta nem tudom megoldani.
Bizonyos alkalmazások egy ideje nem mennek Wifin, míg a többi vidáman hasít.
Mobilnetre váltva minden hibátlanul és gyorsan működik.
Emlékeim szerint kb. 1 hónapja még jól ment minden Wifin, azóta sem szolgáltatói eszköz oldali, sem nálam hw oldali változás nem történt.A problémás alkalmazások: Telekom, BudapestGo, OTP Bank, Lidl Plus.
S21FE és S21+ az érintett készülékek. Az S21FE-n még Android 14 fut, de az S21+ ma kapta meg az Android 15/ OneUI 7 frissítést, de ez sem javított a helyzeten.
Szerintem az Interneten található összes lehetséges Samsung és Android megoldási ötleten túl vagyok, semmi nem jött be.Szolgáltató Digi. TP-Link ER605 a router és a DHCP szerver és egy TP-Link Archer C64 a Wifi AP.
Természetesen az áramtalanítás, újraindítás ezeken már többször megtörtént.
Próbaképpen visszatettem egy régi AP-t is, de ugyanaz volt.Van esetleg valakinek tapasztalata, működő megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Vallás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest