Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Nem tudja valaki hogy mikor lesz megvehető MO-n és kb. mennyiért? Tetszik a kütyü és van helyem hordozni meg ugy sem telefonálok anniyt ha meg nagyon kell akkor ott van a videóchat. Amugy tiszta SGS2 csak gsm nélkül
-
ThunderBoy
tag
kíváncsi lennék arra, hogy mennyi az akkuideje. Meg hogy egy ugyanilyen Galaxy S-nek mennyi, kikapcsolt gms modullal..
Az ipodok nagy előnye az akkuidő, amit nehezen tartanak a droidos cuccok.
-
Apika
addikt
Ilyen áron már egy egész jó mobiltelefont is lehet venni... Bár ki tudja, hogy a koreai piacon mennyire árérzékenyek a vásárlók...
-
domerator
veterán
iPod ellen csatába egy majd' 3x akkora kütyüvel? (térfogatra van vagy 4x)
-
banhammer
veterán
Belerakhattak volna nagyobb felbontasu kijelzot.
-
Zanik
addikt
Nagy cucc, az én iRiver B20-amban (amit itt a PH-n nyertem) is van DMB tuner, pedig nem egy mai darab. Viszont sokra nem megyek vele, mert nem tudom Magyarországon használni! Ha jól tudom Norvégia az egyetlen európai ország, ahol szélesebb körben is használják (értsd: nem csak kíserleti jelleggel). Németo.-ban még a 2006-os VB idején volt kísérleti adás, de aztán ott is inkább átáltak a DVB-H-ra. Itthon meg van DAB+ Bp-en, és azzal kifújt (köszönjünk Antenna Hungária: "Az Antenna Hungária egy innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, amely Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televíziós és rádiós műsorszórás, illetve mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén." - az b+, innovatív!)
De hát mit várjak egy olyan országtól, ahol 2011-ben az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna nem tudta 16:9-ben adni a Forma1-et(nem HD-ban, 16:9-ben)?! Évek óta ORF1-on nézem a száguldó cirkuszt. Kiváncsi leszek az m1 által beígért HD adásra. Már csak 2 hetet kell várni.
-
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Persze, de ki vonta ezt kétségbe?
bakker, mennyi nyelvtannáci gyűlt ide hirtelen...
-
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Akkor tudja használni is a tunert, ami végre van...
-
NoMagix
addikt
végre! van tv tuner!
-
pusszycat
nagyúr
Nem sokat izzadhattak a dizájnal.Nem teccik...
-
Zso2
őstag
iPod után loholnak
Nem kell a Samunak nagyon loholni, szerintem sokkal használhatóbb, barátibb árazású és előbb utobb lehengerli az almát , amit főképp a neve visz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest