Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • auth.gabor

    tag

    Nos, tegnap óta Galaxy Note tulajdonos vagyok, az élményeimet összefoglaltam egy blog bejegyzésben: [Samsung Galaxy Note]

    Két problémával (vagy inkább kényelmetlenséggel) szembesültem, amire nem találtam választ:
    * A lezárt telefonon az idő, a dátum és az időjáráson és egyéb apróságokon túl nem tudok gyors-gombokat kitenni erre a képernyőre, amelyek közül például a "Camera" ikont a gyűrűbe húzva egy mozdulattal tudok fotózni és ez hiányzik.
    * A Sense billentyűzetén alul van négy kurzormozgató gomb, amelyekkel kényelmesen lehet mozogni a begépelt szövegben, ha vissza kell lépnem javítás miatt pár karaktert, akkor ezt néhány pöccintéssel meg tudom oldani, míg a Samsung esetén ehhez elő kell vennem a tollat és ráböknöm arra a pozícióra, ahol javítani szeretnék. Ugyanez a helyzet az írásjelekkel, a Sense esetén kicsit hosszan nyomom az adott gombot, és megjelenik az ékezetes betűkkel együtt az adott szimbólum, míg ehhez TouchWiz esetén külön meg kell nyomnom a szimbólumokat bekapcsoló gombot, megnyomnom az adott jelet hordozó gombot, majd visszakapcsolni szöveg módba... fárasztó dolog, ha így akarnak a kézírás-felismerő felé terelni, akkor jó úton haladnak... :)

    Képek a blogbejegyzésben...

    És egy kötelező kérdés: JB mikor érkezik? :D

    https://iotguru.cloud

Új hozzászólás Aktív témák