- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana77
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #38753 üzenetére
Gyári akksit vettem hozzá,de a probléma megmaradt. Szerdán romcsere,aztán kiderül mi lesz a sorsa. Én így nem küszködök vele.
Nekem egy 128gb-os Netac Pro U3-as kártyám van benne,hibátlanul,gyorsan üzemel."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
válasz ZVilmos #38746 üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok,csak 25%nál kapcsol ki. Be se lehet kacsolni. Rá kell dugnom töltőre,akkor beindul,utána bekapcsol. Allsit cseréltem,az se oldotta meg a problémát. Most egy főzött romot akarok egy barátommal felrakatni rá. Kívámcsi vagyok mennyit jelent.
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
Visszaolvastam,és látom,hogy valami F alaplapos tipushibáról beszéltek. Lehetne erről többet tudni?
Hogy kezdődik,mik a hiba jelei,és mi a vége?
A napokban kezdett az "akksim" szarakodni. 20%nál kikapcsol,és nem is lehet bekapcsolni,ha töltőre dugom 0%ot ír. És kell neki pár perc töltés,hogy életre lehessen kelteni. Mást nem produkál,nem fagy,nem lassul. Valakinek valami tapasztalat?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
-
iguana77
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok ajá lani valami jófajta,stabil főzött romot 910F-re,linkkel?
Nekem nincs rá időm,de egy barátom bevállalná a frissítést.
Előre is köszi."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Hardcore café
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OpenWRT topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest