- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelecar
aktív tag
válasz
Markizmark #6486 üzenetére
Igazad van, viszont több a teljesen hülye, mint aki átírja
-
csabicska
senior tag
válasz
Markizmark #6486 üzenetére
Persze az etikai oldala kérdéses.
A törekvésem nemes lett volna.
Első sorban a kivancsisagom vezetett.
Nem is biztos hogy átadtam volna.
Nem akarok magyarázkodni.
Tisztában vagyok a dolog súlyával.
Részemről lezárva.
Köszönöm azért. -
Maranello74
aktív tag
válasz
Markizmark #6398 üzenetére
Egy advanced brightness nevü app amiben előre beállíthatod a kijelző fényerejét óránként lebontásban.
Szerintem az amoled mozi a legvalósághűbb kijelző mód. -
mokkacsino
újonc
válasz
Markizmark #6308 üzenetére
Igen. Ez egy hasznos lehetőség egyébként. Jó beletenni néhány mappába.
Örülök, hogy megismertetted velem ezt a funkciót.Egyenlőre hagyom és figyelek. De ha még egyszer megcsinálja legalább tudom, mihez nyúljak.
-
mokkacsino
újonc
válasz
Markizmark #6305 üzenetére
Ott a pont. A .nomedia a belső tárhely gyökerében volt. Kár, hogy türelmetlen voltam és nyomtam egy FR-t.
De mi csinálhat magától olyat oda?Nagyon köszi a segítséget, így legalább legközelebb ezt is figyelhetem.
-
válasz
Markizmark #6245 üzenetére
szeretek elsők között frissíteni, kipróbálni az új firmware verziókat, pláne ha van miért, mert látványos/várt újítást is hoz, vagy van mit javítani, de hosszú évek alatt most először, ennél a telefonnál írtam azt a korábbi firmware verzióra, hogy jól működik, nincs kedvem frissíteni - fontos tudni, hogy nálam a frissítés teljes nullázást is jelent, előtte és utána is gyári visszaállítással és újbóli manuális bekonfigurálással, korábbi mentés visszaállítása nélkül.
gyuri832; szia, nem tudni, hogy mit hoz a 64 bit oprendszer, így erre látatlanban nehéz válaszolni, jelenleg nincs különbség adott szempontból a két note 4 variáns között.
azt sem tudni még biztosan, hogy 810-es note 4 lesz nálunk forgalomban hivatalosan.Parallaxis; nincs ilyen gond, ha nálad igen, akkor valamit nagyon elszúrsz - akár egy problémás külsős alkalmazással, de egyszerűbb a rendszerre fogni...
most már azt mondom, hogy ne kínlódj tovább ezzel a telefonnal, még akkor sem, ha esetlegesen direkt csinálod, hogy negatívumokat írhass, mert ez neked sem jó és másoknak sem, add el inkább! -
S e t h
nagyúr
válasz
Markizmark #6245 üzenetére
Mivel nem tudtam még egyszer 50 gigát kisajtolni a Dropboxból és annyira tele lett, valamint lassan le is jár a kedvezmény, így pár nap alatt sikerült is kigyomlálnom a mérhetetlen sok képet, videót és lám-lám, én is csak hitetlenkedve nézem a 9-10 óra közötti kijelző időkről a screen shootokat.
Utána szépen lement 5-6 órára, felette már csak ritkán jött össze.
Ergo én sem várom a frissítéseket, amíg meg vagyok elégedve az aktuálissal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest