- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ixion77 #19151 üzenetére
Nem lesz itt meglepetés, ez sima papírforma lesz. Évek óta tart a vásárlók hülyének nézése Samsungnál. Eddig tudták fújni a "lufit", ez legkésőbb 2016-ban ki fog "durranni", csak utána már késő lesz helyrehozni.
(#19152) kali
Lehet nem egyetérteni, de ez egy elindult folyamat, ami már jó ideje tart.
Konkrétan nem nyilatkoztam róla, de az ára borítékolható lesz, ami alapvetően meghatározza egy modell sikerességét. Lásd S6. Túl magasra lőtték be, innováció meg sehol. Meg is lett az eredménye.
Szerinted a Note 5-nél a cég filozófiája 180 fokos fordulatot fog venni? -
Ewyn
csendes tag
A Touchwiz-t túlélem, eddig csak 2 okostelefonom volt, mindkettő Samu. Nem ragaszkodom a márkához csak így alakult, anno a Samsung Wave-t nagyon megszerettem, a mostani S Advance sem rossz, de azért közel nem tökéletes amióta JB került rá, szaggat meg időnként lefagy
Mindig van mit javítani és pontosan ezért nem akarok várni (volt aki javasolta, hogy várjam meg az új Nexust), mert ezen az alapon sosem veszek másik kütyüt, mindig lesz a láthatáron egy jobb
A támogatás hiánya kicsit elszomorít, reménykedtem, hogy a csúcskategória más elbánásban részesül, de hát ez van. Gondolom ez nem csak Samsung sajátosság, együtt kell élnem vele, de azért ha a kütyü alapvetően stabil, erős és megbízható, jók a fotók és összességében a felhasználói élmény, akkor nem fogok nagyon sírni ;-)
Az S-Pennel nem tudom mit fogok kezdeni, sose használtam még hasonlót, a videókon vicces, de lehet tényleg ebben ki is merül és marad csupán játékszer. Majd meglátom, legalább valami újdonság, úgy is szeretem az új dolgokat ^-^
Ez lehet, hogy buta kérdésnek hangzik majd: eddig alapvetően kis telefonjaim voltak, van valami, amire egy ilyen péklapátnál ügyelni kell a fogásán kívül? Ne tegyem zsebbe, sérülékenyebb valamelyik része, akármi?
-
Fitzgerald
veterán
"a Touchwiz már kevésbé gusztustalan, de még mindig Touchwiz maradt"
Felraksz akármilyen launchert Play Store-ból.
"a pen már jól használható, de még a gyakorlat bizonyítja, hogy még mindig nincs mire használni"
Ez erősen szujjjjjektív, én tökre tudnám mire használni a gyári firmware-el is.
"a felesleges szoftverek száma csökkent, de még így is több mint sok"
Root App Delete-et felrakod, és takarítasz egyet.
"a kezelés egyszerűbb lett, de még mindig bonyolult"
Ismét: Felraksz akármilyen launchert Play Store-ból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged