- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
válasz
atom18 #33220 üzenetére
Szia!
Az alábbiak közül mindegyik jobb képez készít, mint a Z1.
S6, és Note5 is ugyanazt a szenzort használja, mint a Note4, annyi különbséggel, hogy az S6 s a Note5 lencséje világosabb, illetve szoftvere jobban testre szabható.Ezek után el kell döntened, hogy anyaghasználat terén mit tetszik jobban.
Ha műbőr hatsású hátlap+fém jön be, akkor a Note4, ha az üveg+fém, akkor az utóbbi kettő.
Ezt követően azt kell eldönteni, hogy a toll kell, vagy a hajlított kijelző.
Note5-öt kicsit kényelmesebb fogni, tekintve, hogy egy kicsit már az s7 fele hajlik a design (hátul is lekerekített üveg).Szerk: A +1GB RAM-ot meg tudja köszönni a táccsviz.
-
apaszka
veterán
válasz
atom18 #33220 üzenetére
Neked a cerka nem kell, így az utolsó kell neked. Minél frissebb legyen a frissítések miatt.
Bár én s7 et vennék helyedben. Még ha nem is nagyobbat az edge kivitelt, hogy olcsóbb legyen.De nem látok bele, és nem is akarok a bukszádba.
Csak tanács.
De ha nem sokat akarsz költeni, jó választás a note széria. Azt, hogy C, vagy F?
F most már szerintem, mert a C-sek jobban panaszkodnak a frissítések hiányára, és főzött ROM sem sok akad rá....
Ez tuti jó teló!
Én is csak a kíváncsiságom miatt árulom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged