- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szunyi777 #36967 üzenetére
3-400 fele szam kavarog a telefonba hetente.. Menteni nem akarom, meg ugy is minek mikor ugyan azok mas szamot adnak meg. Most ha elmentem, akor meg rossz szamot hivok az a baj.
Csak ugye a hivolistabol eddig mindig ki tudtam valasztani, most meg 1-2 nap alatt mar nem tudja visszakeresni. Pedig ha megnezem, febr. 9ig benne van mind (akkor tettem fel a RR533at).
Csak a szam irasnal nem adja fel, mint talalat.
No mindegy..
Lehet keresgelek valami masik romot.
Esetleg masik LP, ami hasznalhato is?Mellesleg az 5xx droidba meg nem tudtak tenni gyari spen-es megoldasokat, csak 5 program telepitese utan tudom valamennyire hasznalni, vagy van olyan LP-s rom, amiben megvan rendesen a gyari funkcio.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest