- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Persze, soha nem baj, ha nagyobb sebességet kapsz. Nincs is vele semmi gond, ha valakinek ez deal breaker. Én csak annyit írtam, hogy nekem nem számít.
"Ha végig gondolod, azért te is belátod, hogy wifin is egy fél élet lenne."
Nagyjából 2-3 évente mozgatok ennyi adatok egyszerre, amikor valamelyik telefon cserélve van. Legutóbb épp pár hete költöztettem át páromat S8+-ról P30 Pro-ra.
~40GB adat ment át vezetékmentesen PhoneClone segítségével. Ki lehetett bírni azt a ~fél órát. -
Somatom
veterán
No, igen. Kollégákkal szoktunk hétvégenként filmeket csereberélni. Mondhatnám, hogy indítok a hotspot belső IP -jén egy WebDAV, vagy FTP szervert, ő meg csatlakozzon rá a laptopjával, de azt hinnék, hogy kínaiul beszélek. Inkább adja ide azt a háttértárat, az egyszerűbb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest