- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Sima Note 10, Október óta. Pixel 2 XL-t váltott
- Kifejezetten nincs amit nem szeretek rajta, talán, hogy a Google felé gesztus vezérlés csak a Samu launcherrel megy, de OneUi 2.5 elvileg ezt is orvosolja. A stand by fogyasztás még ami zavaró, főleg állandó AoD mellett de együtt lehet élni vele
- Nem igazán lassult be bár nekem úgy van beállítva, hogy minden vasárnap hajnalban nyom egy reboot az ilyenek elkerülése érdekében
- AoD Notify pont erre való, jól működő, hasznos program
- Én napi szinten használom a tollat, meetingeken főleg azzal jegyzetelek, plusz ha gyorsan kell leírni valamit akkor is jól jön. Szerződések aláírásáról nem is beszélve
- Az üvegfóliával vigyázni kell az ujjlenyomat olvasó miatt, nem mindegyikkel megy
- bloatware simán gyilkolható, főleg ha magabiztosan tudsz adb-t használni, ha nem akkor is van jó pár leírás hozzá
- Nekem 4 óra körüli a SoT masszív háttér szinkronizálással, épp egynapos telefon, többet nem bír, nálam.
- Wifi nekem szépen megy ac router-el, Bt állandóan bevan kapcsolva óra miatt és azzal sincs semmi probléma nálam, óra, buds és a kocsi van hozzákötve -
bg612
tag
Tényleg, hogy ez nekem hogy is nem jutott eszébe. Az az értesítésjelzés, hát azért kár az s10+ ön talán valami hooly lightnak hívták és a szelfikamera körül villogott a megadott színen. Most az s20nál nem tudom mi van mert csak néhány napja ismerkedünk, de nagyon izgat a note 10+
Szóval a válasz engem is érdekelne. Valami megoldás biztos van rá. Mondjuk az a csöppnyi LED ekkora kamerán valóban elférhetett volna
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest