Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Memmaao
üzenetére
Nekem Mate 10 pro-m van. Most lesz 2 éves és semmi nyoma beégésnek. Ezzel néztem: [link]
Minden biztosításnak van önrésze amit be kell fizetned. A beégés mondjuk garanciális ügy, oda meg felesleg a biztosítás.
Egy felső kategóriás telonál sztem legalább 2000-2500 ft a biztosítás havonta. Ezt beszorozva a 2 évvel meg az önrésszel ugyanott vagy mintha megvennéd a kijelzőt. [link]
Persze attól függ hol kötöd. -
válasz
Memmaao
üzenetére
Pontosan így látom én is...
Sőt még a note 3 korában, mikor volt még házhozjövős ( vagy munkahelyre jövős
) szervíz bejelentettem a készüléket képernyő beégés miatt gariztatni( 2. év vége fele) A szervizes az irodai asztalomnál szinte azonnal szétszedte a telefont. Mondom meg sem nézed a kijelzőt? Azt mondta NEM! Szóval piros pont
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest