-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
Ebben nem értek teljesen egyet. Nálam a gyári AoD és az AoDNotifity együtt használva tökéletesen végzi a dolgát. Ha valami gond van az user probléma. Elmúlt év Szeptemberében szenvedtem egy ideig vele , de sikerült összehangolni és köszöni szépen mindkettő jól van .
Amúgy pedig nagyon hasznos a jelzőfény és a zárolt kijelzőre megjelenített szöveges értesítés. Én a kamera villogtatást használom. Note9 után nagyon hiányzott az értesítés led és ez tökéletesen kiváltotta. Sok más dolgot is tud,csak kicsit bele kell mélyedni.Imádni való alkalmazás.
Tegnap még szó volt a gesztus problémáról. Beállításokban a kijelő érzékenységen állítva jobb lett . -
gjoco1
addikt
Csatlakozom Probert75 AoD Nálam is tökéletes AoDNotify kombó.
GoodLock szintén . Tölthető az OneUI 3.0- hoz optimalizált [csomagja] .Dj.Mike
-
gjoco1
addikt
Újabb észrevétel UI 3.0 .
Galériában szerkesztettek már képet 11 - en ?
Előző verziónál , ha szerkesztettem , akkor az eredeti kép maradt, és melltette a szerkesztettet. Most az eredeti nem marad meg , csak a szerkesztett . Nemigazán találok a beállításokban rá megoldást . -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10572 üzenetére
Ha vaóban a CP melett döntesz , vigyázz mert egy teljes napig ha megoldható ne nyúzd a kijelzőt. De fogják mondani és komolyra kell venni . Utána is még egy két napig " foltos " lesz ,mert párologni fog a zselé Én mindkét telefonomra nyá időben tetettem fel és így is napok teltek el ,mire teljesen kikeményedett . Óvatosan LCD tórlő kendővel símogattam le a kipárolgó matériát.
Szval , csak óvatosan ! -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10568 üzenetére
[Köszönöm] szépen !
Jobb alsó sarok nyert.Ott figyelt nyitva a Dex.
-
gjoco1
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Telepítettem a Smart Switch aztali verziót a laptopra ( 1-0-0-16 ) . Szerettem volna csatlakozni,viszont feldobja,hogy zárjam be a Dex-et . Már szinte mindent bezártam,de mindíg sikítozik. Mit csinálok rosszul ? -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10542 üzenetére
Konkrétan ezt,amit mutatsz nem isemerem......Az üvegfóliáról eltérőek a tapasztalatok abban a tekintetben,hogy érzékeli/nem érzékeli. Nekem Note 8 -on UV ragasztós volt és érzékelte. Annyi a titka,hogy felrakásnál a zselét erősebben szét kell oszlatni és nem lesz annyira vastag az anyag azon a részen. A hátránya pedig egyértelmű tapasztalatom,hogy a lehajló ívnél irritálja az ujjunkat. Magyarul ott éles .
Úgy adtam el és sokat agyaltam a Note 9 fólia cserénél mit tegyek fel. Átnéztem sok lehetőséget és a MediaMarkt - os [Clear Plex] fóliát tetettem fel. Nem olcsó ,de Nekem bevállt. Így most Note10+-on is ezt használom a kijelzőn és a hátlapon is. Van két lehetőség a választáskor. Van olyan,ami az széleire nem ér rá , illetve , ami a széleire is ráhajlik. Én az utóbbit használom. -
gjoco1
addikt
Ebben a telefonban bőven benne van még két év ( legalábbis Nekem ),de mi lesz [utána] ?
A foma kialakítása ezeknek a legjobb. A többi az sacc benne lesz gondolom az utódokban is, de Nekem például a lekerekített kávák nem jönnek be. -
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10486 üzenetére
Most dobta a [pontos típust] .
-
gjoco1
addikt
Tudom, és azt is, hogy lehet szerkeszteni az elhelyezkedését. De egy UI 3.0 videón láttam,hogy a vagánynak volt jobb oldalon is " csúszka " ,mint a hangerő szabályzásnál.
De lehet , hogy nem a Mi telcsink volt.( ? )
Probert75 Igen,azt vágom. De itt írom fentebb....
Ahh, látom [Note20-S20] -nál van.
-
gjoco1
addikt
Most figyeltem fel egy hiányosságra. Nálatok a fényerő szabályzás olyan maradt,mit 10 alatt?
Keresem ( nem mintha nagyon hiányozna ) azt a " csúszkát " jobb oldalon, mint a hangerő szabályzónál. Vagy Nálunk nincs ? Igaz Edge panelt használok, az befolyásolhatja a hiányát ? -
gjoco1
addikt
válasz
VivienR #10454 üzenetére
Szerintem nem Mi kapkodtuk el ( bár olyan dolog,ami zavarná alapjaiban a minden napjaim még nem merült fel ) , hanem mint látjuk a tesó telefon használókat is ( S10-S10+ ) elkapkodták a ROM elkészítését. Lesz egy pár dolog ,amit javítaniuk kell. Van néhány alkalmazás , amit nem optimalizáltak a rendszerhez. Várják is ezerrel a visszajelzéseket a fejlesztők. Jöhetnek a javítási/biztonsági frissítések.
SamMobile-n már csepegtetnek hozzá. -
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10410 üzenetére
Nem agyalok különösen rajta,mert az életritmusom szerencséte engedi a sima hagyományos töltét. Talán egyszer kétszer fordult elő a gyorstöltés. Beállt már régen a telefon használati szokásom és így hagyom a normált.
Viszont ha már ismét az akku kérdés felvetődött. Valahol olvastam ( lehet itt ) egy hozzászólást arra vonatkozóan,hogy elképzelhető ezeknél a technikáknál az ,hogy nincs csepptöltés ?
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #10402 üzenetére
Valami van abban,amit mondsz. Azt vettem észre,hogy a "Háttérbeli használat korlátai " nem álltak be Nálam a megszokott használat után sem. Ide oda pakolássza az alkalmazásokat. Ma arra lettem figyelmes,hogy az OneDrive valamiért átkerült a soha nem alvó alkalmazásokba. Egyedül árválkodott. Most manuálisan betettem az alvóba.
De több hasonló pakolgatást veszek észre a másik kettőben is. -
gjoco1
addikt
Ez jó hír. Bár látjuk egy két társunknak nagyobb merülést olvashatunk.
48%-nál a 4 óra SoT szuper. Igaz zsí új akksiról beszélünk. Viszont,ha van lehetőség ( esetemben megoldható ) midíg a normál töltést alkalmazom. Van benne ráció,hogy a gyortöltés jobban odaharap az akku élet tartamának. ( ? ) -
gjoco1
addikt
válasz
MikeWazowski #10372 üzenetére
Még igazán nem árultak el sokmindent róla,hogy mit tudnak még a motorháztető alá tenni,hisz 11-ről sincs tapasztalatunk. Egy dolog,amin mosolyogtam. Azt írják a hívóképenyőre animált ( videó ) képet lehet tenni. Viszont ezt a 11 is tudja. Szombaton mókoltam is rá egy Nekem tetszőt. Pinterestről böngésztem.
Amit többen hiányolnak ,azt visszavarázsolhatnák. Nevezetesen a Hívás előzméyeknél a hívó kép eltüntetése. Igazán nem zavar,hogy nincs,de nem vágom miért kellett lereszelni ?Gondolom majd szép lassan kiszivárog a változás.
-
gjoco1
addikt
És hamarosan itt a nyakunkon a [következő] .
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10358 üzenetére
Így van. Mindíg úgy csináltam Én is. Azután jött az AccuBattery "őrület" mert jó ideig kínlódtam vele a 40-80%-os vacakolással. Már hónapok óta leszoktam róla ( meggyőztek ) és használom-nem méricskélem stb...
Manapság engedem merülni 20%-ig és megy a töltőre. Ha feltöltött leveszem. Ennyi.
-
gjoco1
addikt
válasz
Cobrusz #10353 üzenetére
Itt felül az összefoglalóban egyébkén van két jó leírás. Azt is érdemes elolvasni.
szerzol ,igen vannak "városi legendák" és szinte mindenki másképp alkalmazza.
Legegyszerűbb ezen túlzottan nem rugózni. Sokan azt mondják ( és lehet Nekik van igazuk ),hogy használni kell a telefont és pacsi. -
gjoco1
addikt
válasz
Cobrusz #10353 üzenetére
Ma figyelgettem több helyen ennek a témának a hozzászólásait és Én is még mindíg nemigazán látom a fényt az alagút végén.Lehet túlmisztifikálom ( bár más is ),de alapjaiban más az egész "elmélete" a 11-nek. Itt korábban is érintőleges hozzányútunk a témához.
Megfogalmazni pedig nem tudom,de a testvér topikban ( S10 és S10+ ) nemrégen segaza leírt egy egész jó kérdéskört. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ott a srácok mit hoznak ki belőle. Ha érdekel valakit menjen át és olvassa el. Szerintem érdekes. -
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #10346 üzenetére
Jól emlékszem,hogy Te nem OTA frissítettél ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #10341 üzenetére
Eddig,csak a vezetékeset használtam,de minden ok.
A vezetékes a napokban 2x frissült a gépemen. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Probert75 - szerzol : Köszi,csak hangosan gondolkodtam.
-
gjoco1
addikt
Jut eszembe......Tegnap,mikor kersegéltük az eszközkarbantartóban az akkura vonatkozó beállítási lehetőségeket azt vettem észre frissítés után,hogy a CPU és a féyerő le volt véve 70% -ra illetve a fényerő 10%-al. Ezeket kikapcsoltam. Most fullon megy és ( lehet csak placebó ) ,de minha jobban melegedne a telcsi használat közben.
Mindenki fullon tolja ezeket ? -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Én is sokáig vívódtam,hogy mit csináljak.Agyaltam rajta,mert mostanában egy telefonom sem élte meg Nálam a verzió váltást. Aztán arra jutottam,hogy ráengedem ahogy van. Úgy néz ki semmi gond.
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10288 üzenetére
Végignéztem,de nem találok mást. Érdekes módon,mikor frissült azt a részét nem is néztem.Most hogy szóba hoztad,akkor vettem észre,hogy Nálam alapban korlátozva volt a proci és a fényrő.
Még ezeket találtam. [kép] [kép]
Elég elcseszett megoldás. És hiányolom az optimalizálást is. Vagyis van,de ha 100%-os akkor nem enged optimalizáli. De minek is,ha 100-as ? Nem igazán vágom,miért rakták így össze.Vagy nem találjuk.
-
gjoco1
addikt
válasz
TODI1111 #10284 üzenetére
Tudom,az LG V10 en az van. Egyébként pedig tudod,hogy a TotalLauncherre mókoltam,mióta megjelent.
Valamiért Nekem mikor elkezdtünk mókolni az SS volt a kezdő és utána tértem át. De láttad,abból is egész jó dolgokat hoztam ki . Sajnos csak Zooperrel. KLWP-KGWT-t lusta voltam megtanulni.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10279 üzenetére
Ebben teljes mártékben igazat adok. Viszont Én mióta ilyen tepsi telefonjaim vannak kétkezesen használom.Szerencsére a melóm miatt nincs problémám ezzel. Az Edge paneleket is használom.Egyik kezemmel tartom a másikkal nyúlkálok. Már V10 óta így megszoktam a használatát. Nejemnek,csak 5,8" -as telcsije van és ha esetleg mókolnom kell Neki,azt sem érem el egy kézzel.
-
gjoco1
addikt
válasz
tucsok. #10266 üzenetére
Lassan körvonalazódnak azok a dolgok,amiket szeretek ebben a 11 ben.
Még nem ismerek mindent,mert leakadtam egy dolognál.Mivel újdonság rámentem,hogy a Call Backgroundot mókolom.Betámadta a Pinterest és szedegettem le gif háttereket és azokat állítgatom be. Van egy-két szuper,ami tetszik.
Tudom,jobban harap az akkuból,de játéknak jó. -
-
gjoco1
addikt
Kis segítsére lenne szükségem,mert feladtam. Hogy tudnám [kikapcsolni] a mobil megkeresését? A kapcsoló nem reagál. Napok óta random megjelenik csendes értsítésként.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10236 üzenetére
Majdcsak lesz frissítés. Kibírom.Csak imádtam,hogy zárolt képernyőről tudtam indítan az oda behelyezett App-eket.
Viszont ami tetszik,hogy AoD nál látom az akku állapotát. Vagy ez eddig is így volt ? Mert a GoodLocknál nem mutatta.
Ja,és teszteltem a Cube ACR-t. Működik rendesen azzal a különbséggel,hogy közvetlenül nem játsza le a felvételt fájlkezelőből. Meg kell nyitni az alkalmazást és ott lejátszható simán. Eddig ment fájlkezelőből is a lejátszás,de ezt simán meg lehet szokni.
-
gjoco1
addikt
Használ ( t ) valaki GoodLock App-ot ? [Sikerült] odanyúlni Nekik,nehogy jól érezzem Magam.
-
gjoco1
addikt
S10 -re tolják ezerrel a srácok. [kép]
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10183 üzenetére
Sokáig ezerrel nyomtam a HS gyártást ( lásd "Témázgatunk Témázgatunk ) itt a PH-n ,de ezt amit használsz nem hallottam.
Már tökéletes számomra a gyári Launcher.Örülök,hogy feltudtam kelteni az érdeklődésed. Meglátod szeretni fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest