- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Itt írnak valami megoldást az akkustatisztika visszahozására. Jelenleg töltöm a telót, hogy teszteljem full feltöltés után.
-
Probert75
addikt
Á lényegtelen! Azt hittem megoldódik a láthatatlan akkustatisztika, de nem. Megint eltűnt!
-
Probert75
addikt
válasz
vodrosjozsi #9929 üzenetére
Mert nem Home CSC-vel tetted fel! Nekem simán maradt minden Home CSC-vel.
-
Probert75
addikt
Nem tudok belépni a recoverybe! Így visszalépni sem tudok a 10-re!! -
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9833 üzenetére
Én tudom, csak elhangzott egy ilyen kijelentés, hogy "Ha tudja a Pendrive a OTG-t". És ezt nem tudtam hova tenni.
#9834 bbendre Semmi gond, csak kíváncsi voltam.
-
Probert75
addikt
válasz
bbendre #9827 üzenetére
Milyen pendrive az ami tudja? Mindegyik!
A telefonnak kell tudni és kell egy OTG kábel.
És a saját fájkezelőben kell keresni a pen tartalmát.
Total commandernek nem tudom kell e ehhez plugin vagy alapból tudja e. Úgy látom kell neki telepíteni külön. -
Probert75
addikt
Ennyire király ez a ZenFone! És akkor még az elejtéskor nem elég gyorsan bezáródó kameráról nem is linkelek videót.
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9784 üzenetére
Ne csináld már! Kellenek az ilyen emberek, akik segítenek önzetlenül!
Csak ez nem kellett volna! "De akkor lemegyek dedoba." -
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9774 üzenetére
Ezek szerint jelent valamit, hogy 10+. Valszeg kijelző méret és felbontás, hiába ugyanaz a bill. verzió száma.
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9771 üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9767 üzenetére
Ne sértődj már meg! Örülünk, ha segít valaki, ezzel semmi problem! De értsd meg, hogy nincs ott semmi. Kép fentebb!
#9766 csubííí Neked ott lehet, csak el kellene húznod oldalra, hogy lásd! Nekem nincs mit elhúznom oldalra.
-
Probert75
addikt
válasz
Schuler888 #9764 üzenetére
-
Probert75
addikt
Én ezeknek a progiknak nem látom értelmét. Egy újabb app, ami futkorászik a háttérben és használja a teló erőforrásait. Olyan az akksi, amilyen. Ezt választottam a tesztek és a hozzászólások elolvasása után. Mit idegesítsem magam ezzel, hogy egy kicsit gyorsabban merül. Az a dolga, ha használom a telót. Persze törekedek arra, hogy jobb legyen a fogyasztás, de azért nem kattanok meg, ha a teljes feltöltés után 3/4-1 óra elteltével merül 2, esetleg 3%-ot. Meg az is látszik a fentebb írtakból, hogy össze vissza mér.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Én Élénkben használom és el van a Fehéregyensúly csúszka húzva balra teljesen a Hidegbe.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Azt írják, hogy januárban kapjuk meg a stabil One UI 3.0-át.
"A Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20 , Galaxy Note 20 Ultra , Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10 Lite, Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Z Flip 2021 januárjában megkapja a One UI 3.0 frissítést." -
Probert75
addikt
válasz
Tamagocsi123 #9402 üzenetére
Telefon Beállítások/Speciális funkciók/S Pen/Gyorsműveletek. Legörgetsz és ott kell elhúzni a csúszkát a Kamera mellett.
-
Probert75
addikt
Igen!
Első találat, de az nem a legfrissebb!
SM-N970F changelog -
Probert75
addikt
Ajánlom figyelmetekbe a Pentastic progit. Letöltés link. Testre lehet vele szabni az S-pen menüjét, hangját és a közelség jelzőt(kis kör/kurzor). Feltelepítve megjelenik az alkalmazástárban.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Én már az S8-asomon is ilyet használtam. Ezt használom, jól beállítható, beszél magyarul és úgy mint az edge panelt oldalról be lehet simizni. Szóval a gombokat nem használom, mert jobbkezesként nem esik kézre bal oldalt a gomb.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
gretzky77 #9240 üzenetére
Nem tudom, hogy idehaza lehet e béta programhoz csatlakozni, de ebben a videóban a Samsung Members progiból csatlakozik a béta programhoz.
-
Probert75
addikt
válasz
Parallaxis #9215 üzenetére
THX! Már lejött a sammobile-ról, de elteszem talonba.
-
Probert75
addikt
Én egy ilyen Nillkin Super Frosted-et használok.
-
Probert75
addikt
-
-
Probert75
addikt
Mindkét sim foglalatból lehet netezni a dual simes telókban, vagy csak az 1. sim foglalatban lévő kártyákkal?
Mert ez felkeltette az érdeklődésem. -
Probert75
addikt
De pótolja! Ha ezzel testreszabod, csak akkor világít az AOD, ha valamilyen értesítés van. És mivel nem megy folyamatosan az AOD, még valamicske energiát is spórolsz.
-
Probert75
addikt
Azt meg lehet oldani, be lehet állítani, hogy mikor BT fülest használok akkor az email jelzés ne csak a fülesben halljam, hanem rendesen a telefonon is, mint a telefoncsörgést? Mert elég sokszor BT fülesen keresztül használom a telót, de van hogy a füles nincs mindig a fülemben, hanem az asztalon van és nem veszem észre ha mail jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest