- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #13297 üzenetére
-
gjoco1
addikt
Egyenlőre nincs időm nézegetni , de [ez] rohadtul zavar .
Hogy a francba került oda és hogy lehet leszedni ? Nyomkodásra nem reagál .
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13290 üzenetére
Annyi mindent felsoroltak , hogy elfáradtam az olvasásban , míg töltötte .
De , ha figyelmesen kisértem , akkor kiderül , hogy igazán ezek az " extra " funkciók nálunk " korlátozva " jelennek meg . Főleg szerintem , aki valami Launchert használ , mint Én gyakorlatba sok változás nem fog megjelenni . ( ? )
Meglátjuk . . . .
Fentebb lehetett olvasni , hogy például az AoD Notifyt vissza kellett tenni , ami számomra szinte már elengedhetetlen . -
gjoco1
addikt
-
-
gjoco1
addikt
válasz
dkovizoli #13256 üzenetére
Valami hasonló [volt] rajta és az nem tetszett , hogy az ívelés végénél akadozott .
De ez már a múlt .
Most CP van ezen és Pitaka . Tehát az akadás - felválás kizárva . Míg nem volt hátlap védőm , egy idő után a CP is elengedte az egyik sarkán . Mióta rajta van , megállt a felválás és hagyom rajta . Pedig a fiókban van a Neoflex . -
gjoco1
addikt
válasz
banuszzs79 #13245 üzenetére
Szia !
Van több , ami alkalmas az elvárásaidnak , így konkrét típust nem is ajánlanék ( Nekem még MM -os ClearPlex van ) . DE az UV ragasztós üveget nem ajánlanám . Note8 telcsimre azt tetettem és megbántam . Nagyon elcsúnyította . -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #13190 üzenetére
Azt beszélik a FB testvér csoportban , hogy csúszik és talán Február elején kapjuk meg csak .
-
gjoco1
addikt
válasz
aszti75 #13007 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne , akkor szerintem várj 1 hetet és OTA megjön .
Valamikor az őskorban csináltam Én is , de mostanra türelmesebb lettem . Én kivárom .
XEO-n vagyok , úgyhogy szerintem 2 hét és itt lesz . Amúgy , amire kíváncsi lennék , nagyon nem fog látszódni ( plusz N10+ ra igazi látványelemek nem lesznek ) ,mert Nova és a KWGT " eltakarja " . -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12940 üzenetére
Engem néha elkap még a hév és passziózok vele .
Nokia N9 -óta ( pedig az más rendszer volt ) S3-on át maradt a " hobbim " .
Tetszik , hogy néha " idegen " kezébe akad a telcsim és nem tud vele mit kezdeni.Köszönöm a többiek nevében is !
Hosszú évekig Zoopereztem , de keserves volt áttérnem KWGT -re , de megérte . Sokkal szebb és funkcionálisabb HS-t lehet szerkesztgetni , ami működik is . Zooper nem haladt a korral , így utolsó mohikánként Én is letettem . -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12935 üzenetére
És nem utolsó szempont , lehet [csinosítani] rendesen.
-
gjoco1
addikt
Köszönöm a tanácsokat , megoldódott .
" Idegen " hívása tökéletes és a nejem és a család is. Névjegyzékben átállítottam .
Lehet valóban az okozta a galibát , hogy ( utólag mintha ez okozta volna ) rendeztem a kedvencek névjegyzéket .
Mindegy , működik .
Köszi még 1x !Így van papír , meg minden . Jó döntés . Használd egészséggel . Sifonnál jobb lesz .
-
gjoco1
addikt
Köszi mindekinek a segítséget !
Megnézem ezeket , amit javasoltatok .
Ebben az a furcsa , hogy fél éve ezt beállítottam és működött rendesen
Azóta semmi mókolás nemtörtént .alosh .
-
gjoco1
addikt
Egy érdekes találóskérdés . . . . . .
Két SIM van a telcsimben , más más csengőhang van beállítva . Ma vettem észre , hogy a nejem hívott és az 1 - es SIM csengőhangján csörgött , holott a 2 - es nek kellett volna megszólalni .
Most rakosgattam a csengőhangot ( 2 ) ide-oda . Hívom magam a nejem telefonjáról a 2 re és ugyanúgy az 1 es hang szól . 100x is u.a.
Fogtam kínomban a vezetékes telefonunkat - hívom a 2-es kártyám és rendesen a beállított csengőhang szólalt meg .
Zavaros egy picit . ( ? )
Mi a gond szerintetek ? -
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #12871 üzenetére
Meglehet . . . Miután többször megnéztem , felmerült Bennem is , hogy egy rohadt jó marketing . Figyelemfelhívás . Nem is rossz . Nálam betalált
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #12864 üzenetére
Én mindenképpen maradok . Igaz számomra nem létezik más opció . Évekkel ezelőtt rámentem az LG vonalra S3 LTE után és most három éve újból csak a Samsung . Nem akarok már más irányba elmenni . Bizonyított a SN 8 - SN 9 és most a SN10 + . Csak persze még biztosan egy jó év , vagy talán több , még ezt fogom használni . Akku kiváló állapotban , védelem maximális .
Jó , mire odaérek fabatkát nem adnak érte , de kitartok . -
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #12800 üzenetére
+1 a " semmi változásra " .
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #12757 üzenetére
Kb sacc. hasonló szinten [használom] a telcsit , ha nem gyártok éppen valami HS-t .
És igen , többször megkapom ezt a kérdést , hogy " minek Neked ilyen telefon " ?
Pontosan azért . . . . . . Ha kell , tudja már.. -
gjoco1
addikt
válasz
alasoh #12750 üzenetére
Igazán nincs mit !
Ez az Én tapasztalatom , de hátha még valaki megerősíti , aki Nova - t használ .
Amúgy Enyém két éves múlt Szeptemberben , de még eddig az akkuidővel nincs gondom.
Fentebb tettem egy javaslatot ( App Booster ) a frissítés utáni merülésre , ami eddig bejött .Miért hagytad ott a Nova - t ?
-
gjoco1
addikt
válasz
alasoh #12748 üzenetére
Szia !
Amikor megvettem a noteszt , közel egy évig Launcher nélkül használtam . Csupán azért , mert rácsodálkoztam , hogy milyen szép a gyári felület .
Azután viszketett a kezem HS készítés után és a Note - on is szerettem volna látni a munkáimat . ( A50 - LG V10 volt párhuzamosan a HS gyártó ) .
Szerintem a Nova kisebb fogyasztást igényel . Aránylag igyekszem [minimal] stílusra szabni a képernyőm .
Szóval Nekem határozottan az a tapasztalatom , hogy Nova kevesebbet eszik. -
-
gjoco1
addikt
Olvasgatom , hogy az utóbbi frissítés után gondotok van az akku. idővel .
Nálam nincs változás a szokásos használat során . Két SIM .
Lehet placebó , de Én minden frissítés után lefuttatom a [Galaxy App Booster] t . Egy próbát megér . Ártani nem árt . -
gjoco1
addikt
Csak érdeklődés szintjén kérdezek . Ma a beállított " Segélykérés üzenet küldés " Jól megtréfálta a családom + a számlám .
Munka közben az asztalamon pihent a telcsi ( hozzá nem nyúltam ) . Hívott a lányom , hogy mi a baj ? Semmi , mondom . 10 x kapott MMS üzenetet - képet - hangot . Eskü hozzá sem értem abban az időben a telefonhoz .
Jártatok már így , hogy aktivizálta magát egy alkalmazás random ? -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #12587 üzenetére
Oszt tényleg .
fzboxx [Themed Icons] . Köszi .
Már azt gondoltam a legutóbbi frissítés hozta , csak nem vettem észre .
Hónapok óta nem tettem fel semmit , csak ezt a napokban . -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #12585 üzenetére
Passzolom . Ezért kérdezem .
Redőnynél jobbra a 3 kis pöttynél figyelmeztetett , hogy van egy új valami . Lenyitottam és ezt dobta . Már ide , amit látsz Én tettem le . De igazán semmi App - et nem telepítettem mostanság . Meg amúgy szerintem egy program nem nyúl a rendszerhez ilyen módon. -
gjoco1
addikt
Napokban vettem észre , hogy jött egy [ilyen] kapcsoló . Ez mi ez ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12510 üzenetére
Adaptív fényerő bekapcsolása mellett próbáld beállítani a Neked optimálisat . A " kész " - re nyomva .
-
gjoco1
addikt
Friss hír az [Androx] -tól . " AZ új Exynos és Snapdragon chipek hatékonyabbak lesznek, akkor az S22 mobilok hasonló üzemidőre lehetnek majd képesek, mint az s21 mobilok " .
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #12474 üzenetére
És , ha jól látom Snapis . . Jól hangzik .
-
gjoco1
addikt
válasz
Aventador91 #12395 üzenetére
Üdv !
Hacsak nem olyat teszel rá , ami nem hajlik rá a szélére . Bár szeintem előbb utóbb azt is felpiszkálja . -
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #12388 üzenetére
Nofene , csak lebegtetik a bizonytalanságot . . . . . . ( ? )
-
gjoco1
addikt
+
Bizony jó lesz ez még sokáig . Semmi késztetésem másik telefonra .Egyszer majdnem megbillentem az idén egy N20U - felé , de szerencsére az Androidos rádió a gépsárkányomba jobban izgatott és arra költöttem .
Jó döntés volt . Lett egy pöpec rádióm és maradt a telcsi . Amúgy a N20U már talán Nekem nagy is . 10+ is már határeset . Azt sem bánnám néha ( télen ) , hogy kb. 5mm - el kisebb lenne .
-
-
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12344 üzenetére
Elméletileg még jár egy [főverzió] 5G. Utolsó .
-
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12319 üzenetére
Csak reménykedni tudunk , hátha . . . .
Elég gáz a Samsung részéről , hogy hülyítik a népet világ szerte és nem foglal állást konkrétan . Meglehet hatalmas üzleti megfontolás miatt , hogy jobb legyen más készülékeik eladási statisztikája .
Melátjuk - kivárjuk . Ahogy csak itt látjuk még nem ég senkinek a körmére a csere . Szóval ja , ne temessünk még . Élvezzük a mostani vasat . -
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12317 üzenetére
Már ha lesz . . . . . .
Rengeteg kósza városi legenda kering a neten pro - kontra . Én is egyébként nyugodt vagyok még . Van még ebben a telcsiben legalább szűk egy másfél év . Legalábbis nagyon nem szeretném még cserélni . Minden a legnagyobb rendben . Akku is bírja , tudása elég .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged