- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Én megvettem az S21U-t, de még megvan a Note10+ is.
Kisfiam (9 éves) "használja", Telenor sim kártya van benne.
Most nem nagyon nyúlt hozzá napokig, ma ránéztem és elég komoly meglepetés ért, úgy hogy végig Telenor hálózaton volt, és folyamatos wifi kapcsolat, stb.:
Nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerült optimalizálni az android 11-el.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
VivienR #10139 üzenetére
Igen, nagyon jó dolog, hogy hamar felpumpálja a gyorstöltés
Ahogy Memmaao írja a Tab S7-nél (nekem nem a plus van) látszik igazán a különbség.
Egyébként nagyon csalogat az S21 széria.. pedig úgy voltam vele, hogy ez marad, viszont a Tab S7 sok mindent kivált a Note tudásából, így el tudnám engedni a Note-ot, persze fájó szívvel.
Konkrétan elég lenne egy kisebb teló, szóval a sima S21re pályáznék. -
HaliGab23
senior tag
válasz
Joachim21 #10133 üzenetére
Én minden este ráteszem lefekvéskor a 45W-os töltőre és "szupergyors töltés 2.0"-val rajta van reggelig. (Ezt írja ki 45W-os töltőre téve
)
Ez így megy kb. egy éve, semmi negatívum nincs eddig.
Nagyon jó a töltésvezérlése ennek a telónak, nem emlékszem már, de talán az S8nál vagy a Note9nél ennyi idő után akkut cseréltettem, mert ott már érezhető volt a kapacitás csökkenés. -
-
HaliGab23
senior tag
Nagyon pörgős ez az új rendszer, tetszik!
Éjszaka 1 óra alatt 1%-ot merült úgy, hogy csak lenémítva van a teló, mellette minden be van kapcsolva, mobilnet, wifi, bluetooth, összes szinkronizálás, stb. Semmi nincs tiltva, vagy korlátozva.
Ha ez így marad, akkor még elégedettebb leszek, és az S21 is marad az értékesítőknél -
HaliGab23
senior tag
Na most csináltam egy cache törlést recoveryben (a droid 11et a régire FR nélkül tettem rá), illetve hagytam pihizni a frissítés után és így most a geekbench 5 adatok:
Single: 784
Multi: 2242Ez már így okés! Lehet, hogy még telepítgetett amikor az első tesztet csináltam.
Ha van időtök nézzétek meg légyszi, hogy android 10 alatt mit mutat a geekbench.
-
HaliGab23
senior tag
Note 20 topikokban, meg S20 topikokban, sőt S20 FE snapdragonnál is írták, hogy visszavett a Samsung a telók teljesítményéből, valószínűleg azért, hogy így legyen jobb üzemidő...
Kb. 10-15%al rosszabbul teljesít mindegyik a geekbenchben miután feltették az android 11et.
Ez is gyengébb lett.Szerk:
Oké, nem a nyers pontszám a mérvadó, de azért nah.. -
-
HaliGab23
senior tag
Én újraraktam tegnap este az egészet Odinnal inkább, mert az OTA után voltak belassulások és melegedés...
Valami beakadhatott.Így most jó, de elment vele 2 óra.
-
HaliGab23
senior tag
Beállítások - Kapcsolatok - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok neve - Jobb felső sarokban a 3 pötty: Alapbeállítás visszaállítása
Elvileg ez megoldja. Nekem legalábbis ez oldotta meg.
Szerk: Látom már csináltad ezt is.. akkor nincs lövésem sem, hogy mi oldaná meg, amit még kipróbálhatnál...
-
HaliGab23
senior tag
Túl jó ez a Note10+ ezért bennem sincs késztetés, hogy váltsak, max. ha valami olyan pluszt adna a 20, ami miatt elkap a hév és a kíváncsiság!
Mióta ez megvan (lassan 1 éve nekem is), még nem volt olyan teló, ami miatt cserére vágytam, pedig cserélgettem én is fél évente.Fél milla egy telóért már erős kicsit, még akkor is, ha az ember megengedhetné magának.
Nekem pl. bejött, hogy bal oldalon vannak a gombok, jobb kezem középső ujjával simán meg tudom nyomni a ki-bekapcs gombot, pont kézre esik nekem, amikor fogom. (Oké, nem kicsi a kezem).
A toll bal oldalon lesz.. hááát. Meg lehet persze azt is szokni gondolom 1 nap alatt, de fura lesz a sok Note tulajnak az tuti. -
HaliGab23
senior tag
Erre a szánalmas két simkártyás üzemmódra továbbra sincs megoldás?
Gondolok arra, hogy 1.simet hívásra használnám, a 2.sim meg egy korlátlan mobilnet kártya.De így nem működik, vászorog csak a net..
Ha kikapcsolom az 1.simet akkor megy jól a 2.simben a korlátlan net.Hiába cserélem meg a kártyákat, a helyzet ugyanaz..
Cserébe merül mint a tengeralattjáró.Van olyan teló ami valóban jól tudja ezt kezelni??
-
HaliGab23
senior tag
válasz
M_AND_Ms #6645 üzenetére
Közel 300szor fizettem már telóval Erste mobil pay-jel, és semmi más nem történt, annyi hogy reggel átkapcsoltam.
Biztos vagyok benne, hogy mobil pay érzékelte a változtatást, ahogy pl. azt is, ha új ujjlenyomatot adok hozzá.
Mindegy, visszakapcsoltam és újra regeltem a kártyamat.
-
HaliGab23
senior tag
LTE
-100dBm 40 asuGyakorlatilag itthon vagyok home office-ban, és így történt ez az éles változás, amit írtam.
De ma Bpen voltam egész nap, és 17h-kor értem haza, 11% töltöttség volt... 3ó50p kijelző.
Ilyen gyenge még sosem volt, hogy ne bírjon ki egy napot ennyire.
ONE Ui 2.0-nál is este 10kor még volt 15% átlagban és 5ó kijelző idők.Az első ONE Ui 2.1 verziókor direkt semmit nem állítottam vissza, totál FR volt, és mindent szépen kézzel állítgattam be.
Azután lett 6-7ó kijelző és még maradt 10-15% este 22kor.
Majd jött a 18Mb-os elcseszés.Lehet inkább visszateszem az első One Ui 2.1-et...
Komolyan azt gondolom már, hogy vannak userek, akiket direkt sz.pat a samsung, hogy vegyék az újat. Belépünk a sam. accountba, azonosít, és mikor új teló jön indul a sz.patás
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Evil Snowman #6423 üzenetére
Vicc!!!
Szóval:
Azzal a firmware-rel, ami a ONE Ui 2.1-et hozta, a telóm napi 6óra 30perc - 7óra 30perc kijelző időket tudott, aztán kiadott a samsung egy 18Mbyteos frissítést, ami lerontotta vissza 4-5 órára a kijelző időt.
Nem hiszem el, hogy ez nem szándékos volt.. menjen a samsung a büdös p.cs.ba.
-
HaliGab23
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #6315 üzenetére
Néztem most egy tesztet (45W):
15%ról 50%ra ~14 perc alatt,
15%ról 60%ra ~18 perc alatt,
15%ról 70%ra ~22 perc alatt,
15%ról 80%ra ~29 perc alatt,
15%ról 90%ra ~37 perc alatt feltölti.A 25W-os:
15%ról 50%ra ~16 perc alatt,
15%ról 60%ra ~20 perc alatt,
15%ról 70%ra ~26 perc alatt,
15%ról 80%ra ~31 perc alatt,
15%ról 90%ra ~40 perc alatt feltölti.Nem érte meg a 45ös
-
HaliGab23
senior tag
válasz
icecave #6313 üzenetére
Most már kíváncsi lettem, le fogom mérni
Lehet, hogy valóban nem gyorsabb annyival, csak nem figyeltem korábban, hogy a 25W-os is gyorsan tölti.Igazából szinte mindig este teszem rá lefekvéskor, mert 95%-ban kibírja egész nap.
Nem is kellene nekem gyorstöltés, mert éjszaka ráér feltölteni -
HaliGab23
senior tag
válasz
icecave #6309 üzenetére
Ez igaz, de a kezdeti gondok már nincsenek szerencsére, jóval jobb lett a képminőség.
Sőt, a minap mérges lettem a dual simes gyengeség miatt, de a One UI 2.1-es firmware-rel olyan jó lett az akkuidő, meg picit gyorsabb is az egész kütyü, hogy ez a teló marad még sokáig.
Ma rengeteget használtam munkára, illetve nyomogattam, böngésztem, stb. (filmet nem néztem) és 10%al raktam fel töltőre 7 óra 28 perc kijelzőidő után kb. 35 perccel ezelőtt. Reggel 6:30kor vettem le a töltőről.Megvettem hozzá a 45W-os töltőt, ami kb. 30 perc alatt 80%ra töltötte fel.
Nagyon király!
-
HaliGab23
senior tag
Pakson is kuka.. ráadásul itt (is) ugye az MVMes cégek (és családok) mind telenort használunk, szerintem legalább 8000 előfizu, ami csak innen ered és mind Pakson van, de nem bír a Telenor fejleszteni..
Nem ártana egy igazi verseny, hátha nem a telenor nyerne (ismét), talán más szolgáltató kiszolgálna jobban. -
HaliGab23
senior tag
Ugyanez a probléma.. Két telenor (céges) sim kártya, az egyik csak net, és együtt a kettő nem megy. Eddig nem is próbáltam így.
"Nagyon jó"... ezek szerint cseszhetjük a két simes mobilnetet. Pedig terveztem, hogyha elfogy az elsődleges SIMről a keret, akkor a másikat használom majd netre.Egyre jobban érik bennem, hogy megválok ettől a telótól, az egész samsungtól.
Pl. Feltelepült a One UI 2.1es új firmware, utána kellett csinálnom egy teljes visszaállítást, mert amikor a wifi jel elment, és átkapcsolt mobilnetre, akkor a mobilnet nem ment, még repülő mód ki-be kapcsolással sem, csak ha újraindítottam...
Kezd nagyon unalmas lenni a samsung, hogy mindig mókolni kell, hogy vagy ez, vagy az jó legyen...
-
HaliGab23
senior tag
Az új szoftverrel a gépelés valami borzalmas lett, variáltak azon is. A prediktív nagyon silány lett...
Szerk: megpróbálom visszaállítani, hátha..
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib #5459 üzenetére
Nem segít, ma nekem kétszer csinálta, hogy nem tudtam hívni. Repülőgép mód be-ki mindegyiknél, aztán most jöttem haza és beszélgetés közben megszakadt..
Tököm kezd tele lenni, nincs kedvem 2 órát elcseszni az újratelepítéssel.
Most a hozzáférési pontokat állítottam vissza, de annak a hívásokhoz szerintem semmi köze..Valami nagyon elcsesződött a legutóbbi frissítésnél.
Nagyon szeretem a samsungokat, de az, hogy mókolni kelljen "folyton", még régen izgalmas volt, most már unalmas kezd lenni.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Evil Snowman #5437 üzenetére
Nekem is küzd.. valami nagyon nem stimmel.
Holnap újrarakom az egészet, mert most utaztam át a fél országot (400km-t mentem) és nem értek el, a netem is mutatta a 4g-t, de se kép, se hang, mikor hazaértünk és wifire kapcsolódott, akkor jöttek meg az üzik, szüleim azt hitték valam bajom lett.
Nagyon gáz, nem tudom mi lehet a baj. Még egyszer írom: a februári frissítés előtt jó volt.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
dkovizoli #5413 üzenetére
Ugyanez volt nekem is a héten. Próbáltam hívni egy kollégát, de nem csinált semmit a Note. 5x próbáltam. Mellettem másik kollégám simán felhívta, akit én nem tudtam...
Újraindítás után jó lett.Aztán még egyszer csinálta a héten.
Telenor. Az is lehet, hogy telenor hiba volt.
-
-
HaliGab23
senior tag
Na ilyet még nem láttam!
Szoftveres hiba. Zártam le a kijelzőt és elfordult a képernyő, aztán úgy is maradt a kijelző tetején.
Semmit nem tudtam csinálni, először valahogy véletlenül vészhelyzeti üzemmódba raktam, majd már a kijelzőzárat sem tudtam kinyitni.
A bekapcs gomb és lefelé hangerő gombbal nagy nehezen újraindítottam, akkor állt vissza... -
HaliGab23
senior tag
válasz
telefonmágus #3747 üzenetére
Nézegettem, hogy 10-15ezer között mozog itthon. 25-én este 8-kor rendeltem, ma reggel 7:17-kor itt is volt a FoxPostban.
Zseni dolog ez a FoxPost.
Igen, a kábel is izmosabb
-
HaliGab23
senior tag
válasz
telefonmágus #3745 üzenetére
Most nézem a youtube-on, hogy 35 perc alatt tölti fel 80%-ra nulláról. 80-85% fölött persze belassul, de alatta 20 perc alatt 50%ot tol bele.
Ez nekem nagyon jó lesz.10ezer Ft volt.
-
HaliGab23
senior tag
Na megvettem a 45W-os töltőt én is.
Még nem volt lehetőség nagyon tesztelni, csak annyit, hogy kb. 10 perc alatt beletolt vagy 25%ot.A korábbi töltőkhöz képest jó nagy a töltőfej
-
HaliGab23
senior tag
válasz
eladogeppc #3458 üzenetére
Én ma kaptam egy új laptopot a cégtől, kb. 20 perc alatt lettem tőle KO.
Elkezdtem szédülni mint a fene és a fejem majd szét ment... Én is érzékeny vagyok rá. (Amúgy tudtom régóta ezt.)
Úgyhogy laptop csere, ezt megkapja másik kolléga.
Érdekes, engem a Note10+ nem zavar, de bizonyos latopok kijelzője igen.Nem foglalkoztam vele, hogy kiderítsem, hogy pontosan milyen megjelentők okozzák nálam.
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #3282 üzenetére
A netflix sehogyan sem ment alatta nekem, és az kellett
Egyébként nem volt különösebb hiba, talán annyi, hogy beágyazott videó teljes kijelzőre tételénél csak fél oldalon jelent meg, alul befagyott egy fekete sáv. Újraindítás megoldotta, az is lehet chrome hiba volt.. -
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #3278 üzenetére
Lehet rossz file-t töltöttem le, mindjárt töltöm újra, és kiderül.
Hát ez nagyon érdekes, totál más file-okat dob most fel a sammobile, mint az első letöltésnél! Ezt nem értem, valami nagyon nem stimmel az oldalon, pedig kb. 3szor is leellenőriztem elsőre is, hogy jó helyen vagyok... Na még 10 perc és meglátjuk.
-
HaliGab23
senior tag
Odinnal nem lehet visszatenni az andorid 9-et??
A béta van fent most nekem, próbáltam visszatenni az XEH 9-et, de azt írja ki egyből, hogy Re-partition operation failed.
Re-partition nincs bejelölve... és megszakad az egész folyamat.
Ez mi lehet?
-
HaliGab23
senior tag
Hát ez az...
Nekem sehogyan sem megy a telón a béta alatt, de annyira nem is izgalmas, a tévén megyTeljesen más (költői kérdés): ezeket a cookie kérdéseket mikor szüntetik már meg??? Agyf@szt kapok már attól, hogy megnyitok egy weblapot és 3-4 különböző sz@rra (cookie, ne küldjön értesítést, reklám,..) kell klikkelni, hogy olvasni tudjam végre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest