- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz telefonmágus #4850 üzenetére
Megpróbálom .. ha kész akkor hogyan frissítsem? Odin? Ha igen akkor mit rakjak rá? Wifin nem tud frissülni?
Közben úgy néz ki ILO lett és van Hangrögzítés. A wifis frissítés ezt szedi éppen :
[ Szerkesztve ]
-
-
JoseGee
tag
Nem tudjátok, nincs valami widget szerű megoldás a sim kártyák ki-be kapcsolására? Kicsit macerás mindig a beállítasokban babrálni.
Ami késik, az nem jön időben
-
Yager01
senior tag
válasz telefonmágus #4853 üzenetére
-
-
Yager01
senior tag
válasz telefonmágus #4858 üzenetére
Csináltam egy gyári visszaállítást úgy, hogy maradt a képen látható XEH/ILO. Beüzemeltem a telefont WIFI és SIM nélkül, még mindig azt látom amit írtam. Ha berakom a magyar kártyát felismeri és kéri az újra indítást. Ha esetleg megcsinálom akkor tuti XEH/XEH lesz.
Hogy érted hogy"ne kérd a magyarra váltást vagy üzemeld be ILO n..."
-
Yager01
senior tag
válasz telefonmágus #4860 üzenetére
sikerült !! Köszönöm!!!
Van értelme frissíteni a 10es-re? Nem olvastam utána mennyire stabil ... Bár gondolom ez ha már tolják. A béta egy ideje már fut...
-
Yager01
senior tag
Garancia lejáratot követően szerintetek érdemes kiegészítő garanciát kötni a készülékre? Újonnan vásárolt készülék esetén plusz 1 év garancia kiterjesztés bruttó 10.000 Ft. bármilyen probléma adódik a készülékkel és javítani kell 100.000 Ft ig fizet. Nem nagy összeg de kérdés mire elég. Mondjuk kijelző csere kijöhet e belőle pl?
Illetve létezik good lock Note10+-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
Üdv, mindenkinek, most lettem (eddig még) boldog tulajdonosa egy Note10 plus 512Gb-na. Note 9-ről váltottam, tehát sok újdonság nem fogadott. Viszont ami egyből hiányzik az az értesítési led. Van valanmi helyettesítő megoldás rá? Valamint az akku töltöttségi %-át állandóra nem lehet kitenni, csak akkor látszik, ha lehúzom az értesítési sávot? Köszi a vlaszokat!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
TODI1111
veterán
válasz Tibcsi68 #4867 üzenetére
Led helyett szerintem az [AodNotify] a legjobb. Akku százalék: értesítési sávot kétszer lehúzod - 3 pötty - állapotsor
-
Tibcsi68
tag
Szia! Igazág szerint szeretem a változatosságot, bizonyos időközönként le szoktam cserélni a telefonom, még akkor is, ha történetesen semmi baja nincs. Tehát most is ez történt. . . Úgyhogy van egy eladó note 9-em. . .
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Friss Note 10+ tulaj vagyok, egy iPhone 11 Pro Max-ról jöttem. Már 4 nap használat után sokkal szimpatikusabb a Note10+, igazából nem is maga a készülék hanem inkább az Android . Maga a készülék súlya érhezetően légiesebb a 11 Pro Maxnál, akku üzemideje hajszálnyival rosszabbnak tűnik, fogásra sokkal komfortosabb, arcfelismerő rendszere köszönőviszonyban sincs a az iPhonéval, sztereo hangszórók minősége is sajnos kategóriákkal rosszabb, abban verhetetlen az iPhone. Ami viszont baromira zavar az első perctől kezdve, h pl YouTube videót nézve már fél hangerőnél annyira vibrál-bizseregteti a telefon hátlapja a tenyeremet szilikontokon keresztül is, h nagyon zavar. Más Note 10+-nál is jelentkezik ez a jelenség?[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Tibcsi68
tag
válasz telefonmágus #4873 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Android 9-10 között nekem az én használatommal 45perc/1óra mínusz.
Dual Audio használata esetén a két eszköz becsatlakozása után csak az egyik aktív, külön ki kell minden esetben választanom újra mind a kettőt. 9-en ez normális volt.
Kamera szerintem nem javult, sőt. Szerintem romlott.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
tjokai
senior tag
válasz eladogeppc #4877 üzenetére
Szia.
Bocs, új tag vagyok. Beleolvasgattam a fórumba, nem ajánljátok az Android 10-re való frissítést? Nekem még Android 9 van, hagyjam is?!Üdv!
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Kameránál a fotó beállításoknál hol van olyan opció,hogy: fotóméret, vagy fotó felbontás(megapixel)?
Mert én nem látok olyat sajnos.
Csak videó felbontást tudok állítani...[ Szerkesztve ]
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos megfogtam egy fekete 256-ot, és már nem tudram elengedni többé.Hívásrögzítéssel kapcsolatban olvastam miket ajánlottatok..
Amit kérdeznék az, hogy nektek BT fülessel megy a Cube ACR vagy valami más? Nekem ez nagyon fontos lenne....Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
francz'70
aktív tag
-
viera
őstag
Péntektől én is csatlakozom (újra) egy Note10-el. Volt egy iPhone 11 Pro is,de annyira nem fogott meg.Aztán egy Note10+ de az már túl nagy volt. Nekem a sima 10-es bőven elég.Meg is lepődtem amikor bekapcsoltam,hogy a 10-es Android van rajta.Akkor tűnt fel amikor rákerestem a frissítésre és csak a biztonsági frissítést dobta fel.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Én is ezen gondolkodtam sokáig.
Nem sok különbség van a kettő között.
Kijelző mérete a simában nekem bőven elég,a felbontás különbséget észre sem lehet venni.256GB tárhely is elég,nekem az SD kártya is felesleges.A 45W-os gyorstöltést nem használnám,még a sima gyorstöltést is ritkán kapcsolom be.Az akku nagyobb a + -ban de használatban nem tud sokkal többet.Amit a "kicsi" tud azzal is kibírom nap végéig,pedig én nem kapcsolgatok semmit.A wifi,mobilnet,bluetooth,helymeghatározás egész nap be van kapcsolva nálam.Meg a Galaxy Watch-al is egész nap kapcsolatban van a teló.Éjszaka mindig töltőn van,addig meg kibírja így nekem ennyi elég. Viszont a simát sokkal kényelmesebb zsebre tenni meg kézben tartani.Nekem a + már túl kényelmetlen volt,zavart cipelés közben is.Én nem bántam meg,hogy a sima Note10-et választottam.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
tag
Sziasztok,
Emlékeim szerint be lehet állítani Samsung telón az alkalmazások hangerejét egyedileg is. Ezt hol találom?
Illetve van arra mód, hogy a telefon felemelése esetén azonnal oldja a képernyőzárat?
-
Tibcsi68
tag
Minden be van állítva a ONE DRIVE-ban (feltöltés kameráról: be, mappa kiválasztva, feltöltés wifin, feltöltés csak töltés közben nincs kiválasztva), és még sem megy automatikusan a kamerával felvett anyagok feltöltése! A note 9-en ugyanígy voltak a beállítások, és azon működött... Tudna valaki segíteni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest