- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz MikeWazowski #4902 üzenetére
aodNotify (így a kamera körül egy színes effekttel jelzi az értesítéseimet, messenger kék, gmail piros, meeting zöld, stb.)
-
haligali72
aktív tag
válasz eladogeppc #4877 üzenetére
Szia! Egy ideje gondolkodom hogy lecserélem a nete 9 -emet 10 plusz ra, egyik ok a kamera lett volna. Viszont most frissítettem android 10-re ami nagyon jó lett. Az aksi ideje jóval 6 h SOT felett van és amit te írsz a note 10+ kamerájáról... elbizonytalanít a csere.
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Jött valaki Mate 20 Pro-ról? Van valakinek tapasztalata esetleg? Pro/Kontra (akksi, kijelző, sebesség, kamera...)?
Úgy érzem hiányozni fog a Secure 3D Face ID, de elméletileg ma veszek egy fehér Note 10+t.
Előre is köszönöm -
cdl
senior tag
Sziasztok. A Firstphoneban gyári garanciát adnak a Samsung termékekre? 228000 a Note 10.
Az nagyon barátságos azért. -
cdl
senior tag
válasz telefonmágus #4912 üzenetére
Akkor 1 év Samsung gari+ 1 év FP lehet ezekre.
-
Hipermang1
lelkes újonc
válasz xedamen #4907 üzenetére
Én is Mate 20 Pro-ról jöttem, az aksi idő gyengébb, ami szerintem gáz, kamera jobb, sebességben nem látok a napi felhasználás során nagy különbséget. A ceruza és a funkciói viszont nagyon tetszik. Maga az egész teló nagyobb ami főleg netezésnél nekem jobban bejön..
[ Szerkesztve ]
-
torrrent
aktív tag
válasz haligali72 #4905 üzenetére
Én is Így voltam. Sokáig vacilláltam, S6 Edge volt 3 évig. Aztán volt egy Huawei bicsaklás (valamelyik smart verzió) utána egyik nap már nem tudom hány hét gondolkodás, nézelődés után bementem a MM-be egy éppen akciós napon és megvettem a feketét sima Note 10.
Amikor elkezdtem használni tudtam, hogy ez nem egy fél éves telefon lesz megint. A nem lekerekített, mostanában divat forma, komoly megjelenés, kész mese nem volt.3 Hónapja User, de nem bántam meg. Ugyan nem volt Note-om sosem én alkalmazkodtam hozzá. Először elkezdtem használni újra az edge gyors menüt, aztán megbarátkoztam a Pen-el.
Most azon veszem észre magam,, hogy a ceruzát használom jegyzetként. bevásárlás teendők stb -
eladogeppc
veterán
válasz haligali72 #4905 üzenetére
Nekem volt Note 9-em és sima S9+-om is. A kamera szerintem nem akkora változás, igaz nekem sima Note 10-em van. Sőt. Szerintem az S9+ sötétben jóval jobb képeket csinált. Ez maszatol.
Az akkuidő Note 9-en nekem is olyan 5-5,5 óra volt, itt a 4G nagyon szívja az akksit. 4,5-4,8 óra jött ki max egy napra.
Wifin jobban bírja nagyjából 30 perccel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
haligali72
aktív tag
válasz eladogeppc #4916 üzenetére
Köszi torrent és eladogeppc, nekem az egyik fő szempont a kamera, ha gyengébb a note 10 plusz kamerája akkor nem cserélem le.
-
xedamen
senior tag
válasz Hipermang1 #4914 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megvettem.
Eddig nagyon tetszik, hangszóró fényévekkel jobb, nem beszélve a rezgő motorról. Kijelző kényelmes, bár a Mate méretei jó jobban kézre álltak.
Kamerát még nem volt időm tesztelni, viszont az S-Pen bámulatos.Akksitól félek, de majd meglátjuk mit tud
Szerk.: Az egész UI ég és föld. Baromi igényes, szép, és egyértelmű. Minden kézre áll.
[ Szerkesztve ]
-
._.Dante._.
tag
A nem érte volna meg miatt javíttattam meg az S7-esem ingyen. Leveleztem, telefonálgattam a samuval, elèg lassú folyamat volt, de végül nem csak a kijelzőt javították, hanem a nyáklapon, és a processzoron kívül mindent kicseréltek. Megérte az utánajárás, mert a telefon azóta is patentul működik a családban.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az értesítési hangokat hogy tudom szelektálni hogy mindegyik más hangon jelezzen. Külön a Gmail, Email, Naptár, stb.... Előre is köszönöm!
-
szabz
tag
Sziasztok!
Szeretnék note 10 et venni, sztem elég lenne a lite is de az ip védelem elég fontos nekem tehát a sima és + osok között hezitálok (a sima az esélyesebb)
honnan lenne érdemesebb?van N970 és N975F N975 N976 jelőlésű is, mire utalnak ezek a jelölések?
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
TODI1111
veterán
Na, csak frissítik végre a good lock (nálunk eddig a nice lock programmal lehetett használni az alkalmazásokat) alkalmazást. Good Lock
-
szabz
tag
válasz telefonmágus #4926 üzenetére
ok köszi,
már csak annyi lenne érdekes, hogy 8g ram mire nem elég? ill mire kellhet 12g?
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
gondolom sima otg vel is lehet használni? nem kell a multiportot megvenni....
-
Pioneer
őstag
válasz ._.Dante._. #4921 üzenetére
Hogy sikerült ingyen megjavíttatni a törött kijelzőt és az alaplapot? Ezt részletesebben is kifejthetnéd (akár privátban is), köszi!
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Sziasztok. Esett az eset, hogy az S10-et le kellett cserélnem ("hosszú" sztori) és egy sima N10 lett végül. Spigen Neo Hybrid tokba dobtam egyből. Használ valaki N10-hez mágneses töltőkábelt? S10-hez WSKEN Mini2-t használtam és nagyon szerettem, de valamiért az N10 nem szereti ezért visszatértem a gyári kábelre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
madkiller
őstag
Azt így nem lehet elmondani. S10+ról jöttem el voltam ájulva a 8gbtől. Váltottam N10+ra aztán elájultam a 12től. Minden a memóriában marad még a tegnap délután futatott játék is :D Bár már nagyon ritkán játszom telón. Sőt. Kamera az patika. Éjszakai mód brutál, huawei p40 prot is odaveri. Egymás mellett lőttük haverral. Használtammá.hu-n 2019 legjobb kamerás telefonja lett a note10+ vak teszten. Az i11 esett ki náluk legelőször, ami azért durva egy almás oldaltól. Nagyjából ennyi.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
1: Milyen kábellel llehet összekötni ezt a telót a pc-vel?(adatmentés miatt)
2: fényképező felbontást hol lehet állítani?Köszi a válaszokat előre is!
-
tag
-
Tibcsi68
tag
Az értesítési sávbanlévő feliratok(idő, hálózat, töltöttség, stb), illetve a google böngésző vidgetjén a könyvjelzők betűjének színe hol fehér, hol fekete. Ezt hol lehet állítani? Nem találom. . . Eddig fehér volt, az látszott a háttérkép előtt, de most valamiért ha a kezdőkép van, akkor átvált feketére. . . Tudomásom azerint semmi ezzel kapcsolatos beállítást nem változtattam, merthogy most keresgélve nem is találok ilyet!!
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
őstag
válasz TODI1111 #4868 üzenetére
annyiszor szerepelt itt már az AodNotify, hogy leszedtem, megvettem.
ment 2 napig, de annyira megszoktam, hogy nincs hogy már le is töröltem
még, hogy a rosszhoz nem lehet hozzászokni (elején nagyon zavaró volt a led hiánya)
most meg akárhogy configoltam nem tetszett a végleges megoldás.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Tapasztalt valaki fájlsérülést?
Ma reggel munkába jövet a telefonon lévő zenét hallgattam (kb 100 giga zene va na telefonon), ami korábban teljesen szépen, tisztán szólt az most akadozott. Ez mitől lehet? Qva idegesítő, és bosszantó, és jó lenne tudni mitől lehet. 10+/512GB
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest