- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefonmágus
senior tag
válasz telefonmágus #4450 üzenetére
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
bigsee
addikt
válasz telefonmágus #4448 üzenetére
Wow...!!! Köszi
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
iceQ!
addikt
válasz telefonmágus #4450 üzenetére
MI a kódja?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz telefonmágus #4458 üzenetére
Ebből lesz 10-es?!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Ne legyél már ilyen igénytelen, tegyél már be normális screenshotokat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
madkiller
őstag
válasz telefonmágus #4448 üzenetére
Köszönöm szépen. :) Ha kihúzod a tollat olyan hangja van, mint a fénykardnak?Aki nem ismerné az ennek a modellnek a firmwareje: [link]
Viszont a 10 miatt még várok vele. -
kiszu
senior tag
Sziasztok. Ma vettem note 10 plus keszuleket,szepen belaktam, note 9 rol atmasoltam mindent,de barmilyen temat toltok le es allitok be,csak a hatterkep valtozik,az ikonok, és minden ami a temahoz tartozna az nem valtozik.
Ez miert lehet? -
Száguldo
aktív tag
Ez az 512 GB dual SIM-es re is jó?
-
Száguldo
aktív tag
-
TODI1111
veterán
Próbáld meg az alkalmazáskezelőben a galaxy themes alkalmazás gyorsítótárát törölni. Esetleg csinálj egy wipe cache--t. (készülék kikapcsolt állapotában bixby + hangerő fel gomb egyszerre történő megynomása és nyomva tartása, ekkor előjön a recovery menü ahol tudsz wipe cache.t csinálni.)
-
Száguldo
aktív tag
válasz telefonmágus #4468 üzenetére
Köszönöm ezzel már jön is le, ha már a 10-es Android van jelenthet gondot a vissza felélépés?
-
Száguldo
aktív tag
válasz telefonmágus #4473 üzenetére
Oké köszönöm, mindjárt lent is van már.
-
Száguldo
aktív tag
válasz telefonmágus #4475 üzenetére
Köszönöm kész lett minden oké.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz telefonmágus #4477 üzenetére
Rég romozgattam már samsungon...még anno az S1 vonalon...kérdésem, hogy ha ezt a romot felrakom akkor kell full wipe vagy ez gyalul mindent?
-
telefonmágus
senior tag
válasz Ezekiel Ston #4478 üzenetére
BL , AP , CP , CSC
Az fullos,máshogy meg se próbáld
HOME CSC-t ne is használd!!!
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz telefonmágus #4479 üzenetére
Köszönöm. Holnap ránézek. Leporolom picit a romozgatós tudásom amit rég csináltam már...
-
Stabi83
senior tag
válasz telefonmágus #4479 üzenetére
Piros S Pen-t és hátlapot nem tudod hol tudnék beszerezni hozzá?
Amúgy az a vicc hogy a Note 9 SPen-je sokkal igénsyesebbnek tűnik nekem. Utálom a jelenlegin hogy a gombot alig lehet látni vagy kitapintani főleg este.
[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Stabi83
senior tag
válasz telefonmágus #4482 üzenetére
A gombok annyira nem kellenek de az a tok amit adnak hozzá nagyon bejön. A fekete cerka meg baromi snassz hozzá.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
addikt
válasz telefonmágus #4451 üzenetére
Tudtad, hogy a képernyőn tenyérrel végig simítva menti a képernyő fotót? NEm lenne egyszerűbb, mint befotózni a kijelzőt?
My name is Bond, James... Dean.
-
iceQ!
addikt
-
Száguldo
aktív tag
10-es android alatt használja valaki a Ne Zavarjanak módot mert nekem mindig kikapcsolodik az időzitett mod idő elött és nem jövök rá hogy miért.
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Jól látom, hogy android 10en nem lehet betűtípust változtatni hexen keresztül?
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
ErkyLa
friss újonc
Sziasztok! A tanácsotokat kérném! Samsung Note 9 8/512 vagy pedig Note 10+ . Mind a kettő a Sestrore- ban. A 9 ára 229 ezer, a 10+ 322 ezer. Esetleg van olyan, aki mind a kettőt használta? Köszönöm előre is!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Én is tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék saját csengő hangot beállítani, de hiába próbáltam nem sikerült. Hogy tudnám beállítani? Lehet egyáltalán? Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest