- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjan
csendes tag
válasz
Pityka_ #2506 üzenetére
Szia! Én is így jártam de utána néztem az xda-n és úgy tudsz belépni a recoverybe, hogy belépsz download modba majd amikor felajánlja a lehetőséget, hogy fel gomb download mod és le gomb cancel akkor megnyomod a le gombot nyomva is tartod és azonnal hozzá nyomod a többi 3 gombot (fel+menü+bekapcs). Remélem érthető volt. Nekem így sikerült.
-
kovjan
csendes tag
válasz
Bélaaaa #1972 üzenetére
Igen megvolt sőt töröltem a naptár tárolót meg a naptár adatait és újra szinkronizált és akkor is csak júni 15-től írta be az eseményeket. Azután este csináltam még egy gyári beállítások visszaállítását de semmi változás. Próbáltam a gépen belépve szétnézni a naptár beállításokban de semmi.
Ja és újdonság az hogy ha oda akarok írni eseményt ahova nem szinkronizált (arra a dátumra) akkor azt írja ki hogy a google naptár nem szinkronizálható a samsung kies alkalmazással és a szinkronizáláshoz a saját naptárat használja. -
kovjan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom valamelyik nap vettem észre hogy a gyári naptár és más külső naptár sem jeleníti meg az eseményeket június 15 előtt, ha új eseményt írok be az működik egyből szinkronizál. Akkor is kijelzi ha június 15 előtti időpontra írok. Egyedül a már elmúlt meglévő eseményeket nem jelzi, hiába álítom be hogy kijelezze. Sőt a névnapokat sem jeleníti meg ez időpont előtt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest