- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
hát én nem tudom hogy te milyen bolygón élsz. a galaxy mini-vel semmi gond nem volt. mondjuk én atom olcsón vettem (12-be volt függetlenül, 24 hó garival) de annyit bőven megért. igaz 20-nál többet nem ért soha.
nekem az sgs lassult állandóan.
az ace-t meg a másik hülyeség szidni, méretre, és funkciónalitásban is tökéletes számomra, és még nagyon sok embernek. egyáltalán nem akad.
ezeket a telefonokat szidni olyan mint azzal dicsekedni hogy megbuktál matekból, vagy azt mondani hogy a suzuki xar autó (nincs nyunyukim) -
hackeeeee
Jómunkásember
Ace--ből is jön ráncfelvarrott verzió, tudtommal.
Amúgy, a Mini eléggé néptelefon lett, az alsó kategóriában..
Belassul 2 mail-től? User error... Amikor nagyobb erőforrást igénylő alkalmazást indít az ember, akkor igen, belassul, de amúgy semmi gond nincs vele..
A kijelző a gyengepontja.. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legkedveltebb androidos okostelefon utódja szinte minden téren javult elődjéhez képest, így a népszerűsége borítékolható.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest