- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #49 üzenetére
+1, szerintem is. Ezt úgy deríthetjük ki, hogy ha a Samsung beteszi ezekbe is a felbontás beállításának lehetőségét. Ha esetleg a külföldi fórumokon is gondolnak erre a sejtésre, mint amire mi és hangosak lesznek, akkor bekerülhet ez a funkció globálisan a telefonokba.
-
janeszgol
félisten
Igen, lehetséges. Lehet csak én nem tudok elszakadni a "ha telefon, akkor elfér az egy kezemben" dologtól. Végül is sokan telefonálnak is ezekkel a batárokkal. Érdekes, hogy a mérettel nem csökkent arányosan a telefonálók száma.
-
janeszgol
félisten
De ekkorák jelennek meg. Ma sajnos ez a divat. Éppen a minap gondolkoztam azon, hogy a okostelefon, a smart phone, a mobil(e) fogalmakat ki kellene vezetni a mostani készülékeknél, hiszen ezek már nem telefonméretű telefonok, hanem tabletek. Valami új megnevezés kell.
Szerk.: félreértés ne essék, szeretem a tepsiket is... otthon. De akkor mitől mobil? Mert tudom hurcolni a lakásban? A PCt is tudom.
-
janeszgol
félisten
Ennél csak jobb ajánlat van. A kijelző okés, a kamera okés (közepes), a jó beszédhang okés. (Nagyon örülük, hogy az utóbbit sose hagyjátok ki. Beszéljünk akárhogy, legyen akármilyen kommunikációs trend, gmsen vagy neten keresztül, annak minőségével mindig találkozunk és nem baj az, ha rendben van.)
De ez: " Az egyetlen, tényleg zavaró jelenség, hogy ha a telefon mélyalvásából érkezik egy bejövő hívás, az első rezgés után akár 5-6 másodpercet is kellhet várni, mire felvillan a kijelző és fel tudjuk venni azt." és a billentyűzet késleltetése ma már még a 11 ezres Navon T400tól sem megbocsájtható. Mondjuk az nem is csinál ilyet, viszont pontatlan az érintője, oda kell figyelni.
Felesleges is alternatívát sorolni, mert csak az van. Lehet ez is beleesett abba a hibába, hogy nagyobb a kijelző felbontása, mint a GPU által támogatott maximális resolution. Ma egyre többen esnek ebbe bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest