- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
"Ha itthon vagyok, én is jól elvagyok egy iPad-del, de baromi kényelmetlen beletolni a gatyába és azzal rohangálni."
Ez jó!
Egyébként én már a J5 2017-et se nagyon tudom hová tenni - nyáron pláne.
Szerencsére még mindig kapható és most már 50e körül van stabilan az ára.
2017-től a J széria (is) már mélyrepülés. -
judas13
veterán
Megértem a helyzetet, jó az a kis S5 és még bírja is - sokaknak hiányozhat ez a méret kategória. Én is gondolkodtam Nokia 1-ben csak az már kevés lett volna a SOC tekintetében.
...
Snowy_owl
Xperia Minim még ma is megvan, üzemképes is"Nem egyszerű dolga van aki ma kis telefont akar, úgy hogy tapicskolós legyen, mert nincsen."
Igaz.
-
Snowy_owl
őstag
Jelenleg egy Honor 8 telefonom van, aminek a mérete eleve nem kicsi, lapos, de csak 5"-os, tokkal pedig már túl széles, de tok nélkül meg törik. Közben van egy képernyőbajos S7 ami kisebb, vastagabb és kényelmesebb, de nem szeretem a kijelzőjét (pwm szabályzott világítás) de erősen hajlok arra, hogy ha nem is éri meg megjavíttatom, mert újonnan nincs értelmes alternatíva ha majd esetleg megdöglik a Honor. Nem egyszerű dolga van aki ma kis telefont akar, úgy hogy tapicskolós legyen, mert nincsen.
-
Snowy_owl
őstag
Van ettől kisebb telefon is, meg nem volt szerintem a legjobban használható, de valamiért kis méretű telefonra a Sony Ericsson W880i jutott az eszembe, de akár Nokia 6300-át os mondhatnék, teljesen mindegy.
Ha pedig tapicskolós, akkor Sony Ericsson Xperia arc s. Nem rég járt a kezemben, és megdöbbentően kicsi. Azán arról nem is beszélve amikor majd minden második ember - sarkítva - de a Sony valamelyik miniével járkált. Pro vagy a sima. Mennyi is volt ott a képméret, 3"?
-
janeszgol
félisten
De ekkorák jelennek meg. Ma sajnos ez a divat. Éppen a minap gondolkoztam azon, hogy a okostelefon, a smart phone, a mobil(e) fogalmakat ki kellene vezetni a mostani készülékeknél, hiszen ezek már nem telefonméretű telefonok, hanem tabletek. Valami új megnevezés kell.
Szerk.: félreértés ne essék, szeretem a tepsiket is... otthon. De akkor mitől mobil? Mert tudom hurcolni a lakásban? A PCt is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest