- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
válasz
wihar123 #3171 üzenetére
Azért .md5 a vége (kiterjesztése), mert így fogja felismerni a frissítő alkalmazás, pl.:
7. Nyomja meg az AP / PDA gombot, majd böngésszen és válasszon ki egy tar.md5 fájlt a kivont mappából.Itt a samsungupdated infó, sőt ha a Click here for Detail Instructions -ra klikkelsz, akkor képekkel is segít a frissítésben.
Ez + egy másik infós site
-
wihar123
aktív tag
Próbálkozz itt
, ha nem sikerülj szólj és kitalálok valamit... -
wihar123
aktív tag
válasz
user112 #3136 üzenetére
Sziasztok!
Az utolsó gondolatokra:
A leírás szerint jobb, de a teszt alany 2015-ös (ráadásul, nem "FN", hanem "F"), a tied pedig 2017-es és két évjárat között rengeteg a változás.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a leírás szerzőjével "tesztelővel"..., muszáj biztosra menned, mert a cél nem a levélnehezék gyártása. -
wihar123
aktív tag
Megtanultam, hogy jobb tamáskodni, mint Tamástól pofont kapni...
64-es a terv, csak nagyon meglepődtem, hogy 256-ot is fogad.
Köszike a jó tanácsot!
Még egy kérdés: olvasom, hogy gyárilag az üvegvédelme 2.5D, ennek ellenére érdemes szintén a 2.5D üvegfóliát rátetetni?, vagy butaságot kérdezek...
Na még egy: írja az újság, hogy az USB-je OTG kompatibilis, érdemes beruházni a Penire és a csatijára, hogy arról is futtatható lehessen pár dolog, kép, doksik, stb...
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem találom, mekkora zsugát fogad be ez a jószág?: Samsung J5 2017 (J530F)
Max.: 32 vagy 64GB.?Most találtam rá, létezik, hogy 256GB. lenne, vagy füllentenek?
https://www.pcx.hu/samsung-galaxy-j5-2017-dual-sim-16gb-kek-okostelefon-253803
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest