Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Adott egy Samsung J5 törött kijelzővel. A telefonszámokat szeretném lementeni róla de a kijelző olyan állapotban van, hogy nem lehet a megszokott módon navigálni a menüben. Ha USB-n csatlakoztatom a számítógéphez akkor külső meghajtóként látszik de nem látok mappákat (kb mint egy üres pendrive)
Kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak a telefonszámaim lementésére. A google fiókkal való szinkronizálás nem opció mert a kijelző olyan nagy százaléka sérült hogy nem lehet az érintőképernyő segítségével kezelni a telefont.
-
m.zmrzlina
senior tag
Régebbi telefonokban volt olyan funkció, hogy foglaltság esetén mit tegyen a teló.
Át lehetett irányítani hangpostára, vagy ha akartad foglaltsági hangot hallott a hívó stb...
Hogyan lehet ezt ezen a telón beállítani? -ha lehet egyáltalán- Én ugyanis minden menüpontot végignyálaztam, még a manuált is végiglapoztam
de nem találtam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest