- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ezen a telefonon hogy lehet beállitani emelkedő csengőhangot?
-
szombi
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom az Android verziót 6-osra frissíteni? 5.1.1 van most... -
r.m.koppany
újonc
youtube tele van root videokkal
Koppany
-
rushty
őstag
válasz r.m.koppany #733 üzenetére
Hol lehet az gyokerkezeles alapokat elolvasgatni magyarul?
Revolut meghívó pü-ben
-
r.m.koppany
újonc
sziasztok
smj320fn samsung j3
szeretnem frissiteni 6.1 re
de szamitogep nelkuli verziot nem talalok se roothoz se twrp hez se frissiteshez.
valaki ertelmes otlettel?
FONTOS HOGY NE KELLJEN HOZZA SZAMITOGEP!
Galaxi ace n mukodott odin nelkulKoppany
-
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
Nekem újabban nem talál mobil hálózatot csak wifit lát. Más is tapasztalt hasonlót? Esetleg típus hiba, vagy egyedi?
Üdv
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Előző céges telefonomat összetörtem, és jópár hónapja egy ilyen hulladékot kaptam az IT-tól helyette. Türelmes ember vagyok de ez igazi szenvedés, őszintén gratulálok hogy nem tépték ki a hajukat azok akik anno ezt maguknak megvették olyan fos...
A céges kötelező Secure Hub van rajta meg egy Outlook és... meglepetés, konkrétan annyi helyem sincs hogy a fényképkezelőt megnyissam, csak úgy tudtam ezt a problémát megoldani hogy a Play-től kezdve mindent downgradeltem rajta. Mivel sokáig nincs kilátásban másik telefon - nem járt le az előzővel a két évem - arra gondoltam hogy dobnék rá egy custom ROM-ot, abban legalább nem lenne annyi bloatware, talán még gyorsabb is lenne. Valamit tudna ajánlani az aki ezzel szenvedett, vagy esetleg még képes úgy használni a készülékét hogy nem verte szét?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
flash-
veterán
néhány appot telepítek rá és betelik a memória.(ugye nem lehet mindent áttteni sdre..)
mi a megoldás? -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legjobb Sd kártya típus és sebesség, amit ez a telefon még kezelni tud? Mindenképpen olyat akarok bele bővítésnek, amit később újabb telefonba is át lehet rakni, és nem lesz nagyon gagyi.
#Pixelshader: elvileg kellene lenni benne egy LTE/3G/2G (automatikus kapcsolódás) menüpontnak is a mobilhálózatok menüpontban.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pixelshader
tag
Helo, ez a telefon képes 4g hálózatot használni?
Csak wcdma-t enged kiválasztani. 2 kártyás verzió.
Digi mobilnettel nem megy, pedig elvileg tudja.
-
rushty
őstag
Üdv! Miről hol lehet megállapítani, hogy 2016 vagy 2017-es J3? Tokot tennék rá és kellene tudni.
Revolut meghívó pü-ben
-
ginola
addikt
Sziasztok
Egyszer csak Google Play Áruház leáll, 15 másodpercenként hibát dob. APKmirrorról leszedtem a legfrissebbet, azzal is, mi a teendő? -
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
Gyári akksit hol érdemes hozzá venni? Olyan boltot keresek, ahol ténylég gyárit árulnak.
Üdv
-
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud e nekem Valaki segiteni abban, hogy vajon mi lehet a problémája a telefonnak....
tegnap vettem egy Samsung J3 2016 mobilt szükségtelefonnak. az eladó biztosított, hogy ugyan kompromisszum árán - mert a kijelző olykor becsikozódik pár másodpercre - de ha valóban csak hirtelen póttelefon kell, akkor ez arra jo. nos, 10 perc mulva a visszaáálitas közepén fogta magát, és - egy ,, mit keresek én itt? " felkiáltással - meghalt a kijelző.
Mivel nem köthettem bele, - hisz bekapcsoltuk, működött - igy nem hivogattam az eladót, hanem gondoltam bebuktam. aztan működött. Aztán ismét csikozódás, elfeketedés, ujra jó. levettem a hátlapot, megigazgattam a csatlakozót - hátha... - erre aztán felül érintett, a közepétől nem. :-( Még igazitottam rajta... :-( erre mostmár sehol nem reagál. Mi lehet a gond? Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy egy csatlakozót ne rakjak vissza, hisz olyan egyszerű a szétszedése ,imt a bot. ROM telepitgetéshez nem nagyon értek- egyszer csináltam már vagy 8 éve - de nem is tudom, hogy ez most hardver, vagy szoftver gond ...? Gondoltam itt rengeteg VALÓBAN hozzáértő jár-kel, igy megkérdezem....
Előre is nagyon Köszönöm! -
margithid
veterán
Lehet eladom inkább...
Eladás előtt van teendő egy gyári visszaállitáson kívül? -
rin33
senior tag
válasz margithid #706 üzenetére
A fentebb linkelt Lineage OS 14.1 alatt Chrome mellett több appot is futatthatok párhuzamosan anélkül hogy bezárná és gyorsabb rendszer mint a gyári, mert a kernele alapból agresszíven swap-pol (kigyorsítótárazza és tömöríti a háttérben futó és a futó appokat a RAM-ból a lapozófáljba, ez az ú.n. zSwap).
-
margithid
veterán
Én igazából már csak böngészésre használnám néha ezt a telefont, de lassan arra se jó, mert egy komolyabb oldal megnyitása közben kilép a böngésző.
Próbáltam Chromet, Opera minit, meg egy xiaomi böngészőt.
Esetleg valami ötlet, hogy tudnék normálisan böngészni? -
rin33
senior tag
A Lineage 14.1 [link] elég jó, a gyárinál sokkal gyorsabb, főleg multitaszkingban sokkal jobb, ritkán ledobda a wifit vagy nem volt internet a wifi-n ami újraidítás után jó lett, a Disable Power Saver 1.34 appban átkapcsoltam disabled-re a kapcsolót, azóta stabil a wifi. Más bugot nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
USB-n osztanék netet, de inaktív a menüpont. A nap folyamán dokkolóra való csatlakozást észlelgetett ütemes egymásutánokban, ezzel hozom összefüggésbe a dolgot. Hogyan orvosolható? Dokkolásra vonatkozó menüpont hol? De töltésfelvétellel-eldobással is játszotta már el a bolondos gyorsütemességet. Egyedi vagy tipushiba? Végét járja-hibajelenség vagy nem vészes és élhet még?
-
Joezyka
senior tag
üdv!
hogy lehet megnézni, hogy a J3-am függő-e vagy sem?
nekem csak Telenoros kártyám van, azzal megy, de aki használná telekomos.
köszi.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest