- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsa55
újonc
Szia! Èn webshopon keresztül vettem,van rà gari 1 èv,de nem emlèkszem màr hogy ki àltal. Nekem nem dual simes, èn az LTE kèpes verziot vàlasztottam. Ugy tudom hogy a dual simnèl amikor hasznàlod az egyik kàrtyàt hìvàs közben, akkor a màsik nem elèrhető. Hardwerileg teljesen elègedett vagyok,sztem jò az àr-èrtèk arànya. Kameràja jò,stabil. Az emlìtett telefonokkal sztem sem lehet összehasonlìtani. Nekem azèrt is tetszik mert nem jön àllandòan szembe az utcàn. 4 hònapja vettem, elègedett vagyok vele.
-
Hóapó
csendes tag
Mindkét sim egyenrangú, választható, hogy mikor melyiken bonyolítok adatforgalmat. A 3G-t mindegyik tudja. Az alkalmazások nem sim-hez kötöttek.
A két sim egymásra irányítható, így elmulasztott hívás nincs, legfeljebb az átirányítással járó többletköltség, de jelzi az átirányított hívást.
Én megjelenése óta használom megelégedéssel. -
Dealer95
őstag
Szia!
1. Eddig sem lehetett Mo-on hivatalosan kapni, így tudtommal Samsung gari nem volt rá semmikor.
5. Azért árban nagyon nagy rés van.
Ez 65k újonnan, az S5 mini dual meg 100k körül van ha jól néztem. (35k difi)
De hardverileg nem nagy a küldönbség. Olvasd el a 2 mobilarénás tesztet a 2 készülékről és döntsd el, hogy megéri-e neked a + 35.000-et.
6. Eddig nem volt vele gond.
7. Ugyan úgy: az ár, nem egy kategória ezzel a 3 készülékkel a Grand 2, de nem azért mert rossz.
Neked kell tudni, hogy milyen hardverre van szükséged.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest