- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Ha a kijelző és az érintő közé láthatóan sok levegő ment, azaz fellazult a ragasztó, azt elég leszedni és visszaragasztani mondjuk kétoldalú ragasztóval vagy cserélni kell?
Lehet külön érintőt cserélni vagy nagyon egybe van?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
G7106 dual simes készülékre lehetne olyan romot tenni, mi tud magyarul?
Esetleg a jelenlegire a Google alkalmazásokat, hogy legalább a Play működjön?[ Szerkesztve ]
" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
golyós
addikt
Sziasztok!
A dual simes tulajoktól kérdezném, hogy dual sim + sd kártya vagy mint sok készüléknél vagy 2 sim és nincs Sd bővítés vagy 1 sim és Sd.
Jó lenne ha 2 sim + Sd lenne.
Jelenleg ilyen telefonom van csak az LTE változat, viszont lecserélném a dual sim változatra.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Themes
aktív tag
-
Themes
aktív tag
Másik. Nem tudom hogy LED jelzés van-e értesítéseknél, de ha van az sem jelez. Erre valami?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Az alsó érintő gombok nekem nem világítanak,és nem is nagyon tudom beállítani. Valaki tudna segíteni megoldani? Köszi
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
gaga1
tag
Frissitettem a szoftvert amit allandoan nyaggatott hogy frissitsem. Na azota van hogy egy weboldal betoltesekor megakad a folyamat. Nem tolt be sehogy.
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
arsenlupin
aktív tag
-
golyós
addikt
Rászántam magam a root-ra, 4 hónapig bírtam nélküle.
Leírom, hátha valakinek még újdonság.
LTE változat SM-G7105CSC kód: XEO
Lengyel változat
PDA: G7105XXUBNL1Nem raktam fel gyári szűz romot hanem a belakott rendszerre Odin-al felraktam a CWM recoveryt
[CWM]
kikapcsol, aksi kivesz, újraindít, örül
Én a belső memóriára raktam a SuperSU-t de lényegében mindegy, mehet az SD kártyára is.
[SuperSU]
kikapcs, home+hangerő fel+kikapcs gombal CWM recovery módban újraindít
Kikeresed a SuperSu Zipet és telepíted
Rákérdez, hogy fix root jogokkal engedélyezed-e, válaszd az igent
Újrainditás és kész
frissítettem a binárist CWM-el
Xposed + Gravitybox + Greenify telepít
[Xposed frameworks]+ Gravity box kitkat kikeres az Xposed modulok közül + [greenify]+
[donation package]
Gyári felesleges alkalmazások törlése és Greenify donation package vásárlás 499ft-ért
örül, használHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Hóapó
csendes tag
válasz arsenlupin #531 üzenetére
Tedd be a használni kívánt hangokat a belső memória megfelelő - értesítési hangok - könyvtárába, ha csak ki nem törölted a mappát. Onnan biztosan működni fog, de lehet, hogy a ringtones mappából is.
[ Szerkesztve ]
-
arsenlupin
aktív tag
-
Gabeszkutya
tag
válasz DoItYourself #1 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz arsenlupin #528 üzenetére
Nekem simán a telefonkönyvből is engedi a hozzárendelést bárkihez.Értesítőhangot is szintén.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
arsenlupin
aktív tag
válasz arsenlupin #527 üzenetére
Már nem kell, jól lehet látni/állítani.....
Az miért van, hogy nem tudok értesítőhangot csak a médiatárból betenni? Próbálok máshonnan(total commander segítségével) látszólag beteszi(legalábbis lejátsza) de mégsem?
Üdv:F
-
arsenlupin
aktív tag
Valaki betudna tenni olyan képet ahol nagyra van állítva a betű méret! Sajna elég rosszul látok ezért jó lenne tudni mielőtt megveszem, hogy kell-e hozzá szemüvegért kapkodni....
Köszi!Üdv:F
-
gaga1
tag
Nem talalok benne szamologepet. Talan nincs benne?
-
gyuri2008
veterán
Megvan mi volt a gond.
Először a bekapcsoló gombot kell megnyomni,majd utána a menü majd a hangerő gombot egyszere,kb 10 sec után a recowery-be volt.
Ennyi[ Szerkesztve ]
-
-
Hóapó
csendes tag
-
gyuri2008
veterán
Üdv.Ez a Samsung Galaxy Grand Neo Duos Plus GT-I9060I /DS telefonom van,de nem tudok a recowery-be belépni.
Mi lehet a gond?
Dovnload módba betudok. -
geriboi
csendes tag
-
golyós
addikt
S pent vagy Stylust használtok hozzá?
Lehet, hogy kéne egyet venni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Dealer95
őstag
Valakit érdekelne Grand 2-höz egy Spigen tok?
-
BigT
senior tag
válasz FireFox1996 #509 üzenetére
jó neked. én is így vártam a note 2 re. de nem ez lett. az eladó persze megpróbálta megmagyarázni, hogy nem is kell akkorának lennie a plusz üvegnek, mint a kijelző. Ez van. így jártam. Persze felraktam, mert kijelző csere után inkább védem, ahogy lehet, de persze nem szép és látványos, hogy ott van valami rajta.
Samsung S7 edge
-
BigT
senior tag
válasz FireFox1996 #507 üzenetére
én a note 2-re vettem ilyet. Kicsit vitáztam az eladóval, mert nem volt pontos a méret, kisebb, mint a kijelzőm (oldalt 3 mm, fent és lent 5-5). Azt azért nézzétek meg, mielőtt megveszitek.
Samsung S7 edge
-
FireFox1996
őstag
ennyi leírás van csak róla Ebay-ról:
Description:
*High Quality and Brand New
*Hardness of 9H , Only 0.3mm thick
*Made of Chemical Processed Glass, Has Excellent Display Effect,
*High Screen Sensitivity And Comfortable Touch Feeling
*Compare with Normal Screen Guard, This Tempered Glass
Screen Guard Can Resist Scratches And Damages From Sharp Metals
*With High Light Penetration Rate, Even Stick With This Film Guard
*Anti Oil/ Water Coating, Avoid Smudges And Reduce Fingerprints
*Slim Tempered Glass Made By High Technical Process
*Advanced Silicone Adhesion<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Csocsesz75
őstag
Valaki használ erre a telóra távirányító appot tv-hez? H szériás Samsungon próbálnám ki, milyen appokkal működik ?
-
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #504 üzenetére
Érdekesen hangzik, küldj egy linket és megnézem.
-
FireFox1996
őstag
Nincs már grand2-öm, tegnap megjött egy Tempered Glass védő a Grand 2-höz (G7102 G7106)
Érdekel vkit 900 ft-ért?<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #500 üzenetére
Köszi! Az enyém lengyel.
-
FireFox1996
őstag
válasz tom956ster #501 üzenetére
Nen voltam elégedve az akki teljesítményével, helyette Xperia C3 dual lett.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
tom956ster
aktív tag
válasz FireFox1996 #498 üzenetére
Azt szabad tudni, miért vittek vissza?
Holnap jön a feleségemé, remelem meg lesz elégedve vele...3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
FireFox1996
őstag
-
Hóapó
csendes tag
válasz FireFox1996 #496 üzenetére
Ha beütöd a tárcsázóba a *#1234# formációt, akkor meglátod a nyelvi csomag adatait is.
Az egyém indiai volt, abban nem volt magyar nyelv. Már csak volt, mert most A5 van már. -
Hóapó
csendes tag
válasz FireFox1996 #494 üzenetére
A Russia (SER) firmware tartalmaz CSC: G7102OXEBNK1, azonban nem feltétlen csak ezekben van.
Tabra telepítettem angol firmware-t CSC: T320OXA1BNI1, amiben szintén volt. -
zeg
őstag
Megvettem a G D 2-öt. Eddig meg vagyok vele elégedve, de kellene hozzá fólia. Valkinek nincs most elado? Valami jóféle egybetok/szilikontok is kellene, a 'gumibugyi' helyett.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Hóapó
csendes tag
válasz tom956ster #488 üzenetére
Nem mindegyikben van gyárilag, én is azonnal lecseréltem oroszra mikor megvettem, ami viszont tartalmazott magyar nyelvet. Az O-val kezdődő nyelvi csomagok a bővített csomagok. OXX, OXA, OXE talán.
-
golyós
addikt
válasz tom956ster #488 üzenetére
Nekem az LTE változat van és abban is van.De ha minden igaz android 3-tól felfelé már eleve benne van kivéve ha direkt ázsiai belpiacra szánták.
-
FireFox1996
őstag
-
tom956ster
aktív tag
Srácok, van ebben magyar nyelv? Az MA! Tesztben azt olvasom hogy nincs, annelkül meg nem veszem meg a feleségemnek, mert úgy neki nem jo. Köszi előre is!
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
gaga1
tag
Nekem ha csak neha telefonalok es parszor netezek akkor siman birja ket napig legalabb. Elotte Xperia SP volt es az nem birta eddig. Ha viszont egesz nap nyustolom akkor este mar dugni kell. A Sony teljesen behulyult neha.Atallitotta magat a legkulonfelebb modon. Nekem soha tobbe Sony. Egy ismerosomnek is ugyanezt csinalja. Ezzel a Samuval meg vagyok elegedve eddig.
-
golyós
addikt
G 7105-t Tudtátok rootolni?
-
törölt tag
Srácok,a feleségemnek ilyen tesója van,panaszkodik hogy 2 kártyával minden nap tölteni kell,pedig alig használja.Nézegettem hogy mi mennyit fogyaszt és a Google szolgáltatásoknál 81% van ,szerintem az nagyon nincs rendben,valakinek valami ötlete?
-
golyós
addikt
G 7105-t hogyan rootoltátok? Egyelőre ezt találtam csak:[link]
-
golyós
addikt
Idáig elégedett vagyok a telefonnal 2. töltésre hozott 2nap 8 órát mire 15%-nál szólt, hogy kéri a töltést.
Szerintem ez jó lesz pedig elvileg még be sem állt az aksi.Hát ha még megkapja a rootot és a Greenify is teljesen használható lesz akkor szerintem minden fasza.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Dealer95
őstag
válasz FireFox1996 #476 üzenetére
Papíron elenyésző a különbség, de nem szeretnék vitatkozni.
Használd egészséggel -
FireFox1996
őstag
válasz Dealer95 #474 üzenetére
A memoriát leszámítva (1GB ide, 1.5GB oda) mindenben jobb a C3, papíron is
Samunál (dual simes) megnéztem akkor az aksi használatát, az Android System/Android OS zabálta a legtöbbet.C3-nál (ez is dual simes) 13h alatt 19%-ot zabált, ebből 2h12 perc a kijelző aktív, wifi meg 4h30-ig ment:
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #473 üzenetére
Hát majd meglátom de jelenleg 3 órája folyamatosan nyúzom, töltök, állítgatom és 44%-róo esett 26-ra.Ez nem rossz.A Wayteq amit lecseréltem, ugyan ekkora aksival 5,5"-on hozta a 2 nap üzemidőt.Ha ez is hozza akkor happy vagyok.
-
Dealer95
őstag
válasz FireFox1996 #473 üzenetére
Akkor te egy hibás készüléket kaptál vagy beragadt valami.
Nekem 5 óra kijelzőidőt bír, ami 2 napos használatot eredményez nekem.Az elülső kamerát sose használom de ha ez szempont akkor ebben jobb lehet a C3.
-
FireFox1996
őstag
az akkuja katasztrófa. semmit nem csináltam, az email-k auto sync is ki volt kapcsolva, így gyári állapotban 1 munkanap alatt (értsd 8-10 óra alatt) majdnem 50%-ot merült. (tudom, idő kell neki, hogy beálljon!) 2 napot bírtam, így felhívtam a boltot, cserét kértem, jött helyette C3
A C3-nak nagyon jó az első kamerája, 5Mpx, és van elől vaku Aksija papíron is sokkal jobb már a Samunál. Volt nekem Xperia C-m, így el is hiszem, hogy jól az aksija[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz FireFox1996 #470 üzenetére
Miért, miben jobb?
Már csak a 1,5GB RAM miatt is újra a Grand 2-t venném. -
golyós
addikt
válasz FireFox1996 #470 üzenetére
Megvettem, próbálom belakni.Fóliát és S-line tokot kell vennem gyorsan hozzá.A fényképező és a vaku miatt már elégedett vagyok.
Miért vitted vissza?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Ha minden jól megy akkor ma megrendelem a készüléket.
Látom az Xda-n, hogy CWM reco és root van a készülékhez.
Nem tudjátok nincs ebben a típusban a Samsung Knox számláló?Előbb-utóbb biztos neki állok berhelni a telefont ezért nem lenne nagy baj ha nem kéne ezzel is tökölni.
Írjátok, hogy van 4.4 a telefonra, ez mindkét típusra elérhető már?(én az egykártyás 4g változatot veszem)Köszi
-
Zsolt74
senior tag
A feleségemnek a 4.4-es frissítés óta jobban merül a telefon.
Semmi értelmes nincs a frissítésben, ráadásul a helymeghatározást elszúrták és cellainformáció alapján ez nem megy(bizonyos programok cellainformációt használnak a helymeghatározáshoz), akkor működik csak ha a gps be van kapcsolva, viszont ez meríti az akkut.
Éjszaka mindent kikapcsolva (wifi,bluetooth,gps)10%-ot merül az akku.Zsolt
-
EABandii
csendes tag
Amiota megkaptam ilyen. Refurbished telefon.
-
EABandii
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy g7102-t de valamiért nagyon melegszik a keszülék... Egy perc sem kell neki es az akksi folott felmelegszik. Az akksi viszont nem.
Mitől lehet ez? Másnak is ilyen? -
golyós
addikt
válasz Csocsesz75 #460 üzenetére
Ez jó is lenne, közel is van ha szervizelni kellene.11-ben lakom.
-
golyós
addikt
válasz Csocsesz75 #458 üzenetére
Ezt még nem tudom, nézelődöm.
Tudsz valamit ajánlani?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Csocsesz75 #456 üzenetére
Ez jó hír mert sehol nem írják, hogy lenne csak a dual simre.
Akkor lehet, hogy megér +10-et számomraHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy ilyen teloval de nem tudom eldönteni, hogy 1 vagy 2 kártyásat vegyek.
Amit tudok róluk: belűl ugyan az minden csak 4G vs Fm rádió.
A kamerája lenne fontos, ami a teszt szerint nagyon jó és külön pozitívum a 1,5Gb Ram.Szerintetek van lényeges különbség? Root megoldható garivesztés nélkül?( bár mivel hivatalos garancia nincs rá ez annyira gondolom nem mérvadó ? )
-
gya82
csendes tag
OTA frissült az általam használt Orosz (SER) 4.4.2 rom.
BASEBAND: G7102XXUBNJ2
PDA: G7102XXUBNK1
CSC: G7102OXEBNK1
Build date: nov 7 14:33:25 KST 2014Amit észrevettem, hogy a böngészők végre nem olyan rettentő lassan töltik be az oldalakat.
Chrome továbbra is időnként FC-zik.
[ Szerkesztve ]
-
gaga1
tag
Fura. Most itthon mar nem villog. A hidegben a Mozilla es a Viber alkalmazas villogott es neha behomalyosodott egy resze a kijelzonek. Viszont az Opera nem.
-
gaga1
tag
Ma elkezdett villogni a telo kijelzoje. Esetleg valakinel hasonlo gond?
Mitol lehet? Talan a hideget nem birja?Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
beci43
senior tag
Nekem nem duos van,hanem sima SM-G7105 LTE.
-
Csocsesz75
őstag
Voltam ma a Vodafoneban. Egy fiatal srác volt a pultnál, kaptam tőle egy tippet. Ha letiltom az S-Voicet gyorsabban reagál a home gomb. És tényleg.
Én nem tudtam, gondoltam megosztom.
-
beci43
senior tag
Helló Urak!
Csütörtök óta boldog tulaja vagyok egy Grand 2 LTE-nek.(Nem duos).A kérdésem az lenne,hogy a Samsung KIES tudja-e frissíteni a készülék szoftverét?Nem akarok főzött romot feltenni. -
cspety
tag
válasz Dealer95 #432 üzenetére
Köszi!
Egy kérdésem lenne még egy gyakorlati példán keresztül:
Van egy céges sim-em amit e-mail szinkronizálásra, böngészésre és pl időjárás app szinkronizálásra szeretnék használni, és van egy másik privát sim-em amin pl szeretném, hogy a whatsapp működjön folyamatosan és ezen is elérhető legyek.
Ez így megoldható, hogy bizonyos appok az 1-es simen, egy-két másik app a 2-es simen működjön a háttérben? -
bazsa55
újonc
Szia! Èn webshopon keresztül vettem,van rà gari 1 èv,de nem emlèkszem màr hogy ki àltal. Nekem nem dual simes, èn az LTE kèpes verziot vàlasztottam. Ugy tudom hogy a dual simnèl amikor hasznàlod az egyik kàrtyàt hìvàs közben, akkor a màsik nem elèrhető. Hardwerileg teljesen elègedett vagyok,sztem jò az àr-èrtèk arànya. Kameràja jò,stabil. Az emlìtett telefonokkal sztem sem lehet összehasonlìtani. Nekem azèrt is tetszik mert nem jön àllandòan szembe az utcàn. 4 hònapja vettem, elègedett vagyok vele.
-
Hóapó
csendes tag
Mindkét sim egyenrangú, választható, hogy mikor melyiken bonyolítok adatforgalmat. A 3G-t mindegyik tudja. Az alkalmazások nem sim-hez kötöttek.
A két sim egymásra irányítható, így elmulasztott hívás nincs, legfeljebb az átirányítással járó többletköltség, de jelzi az átirányított hívást.
Én megjelenése óta használom megelégedéssel. -
cspety
tag
válasz Dealer95 #428 üzenetére
Szia!
Köszi, igen az árkülönbség azért elég jelentős, de ha már egyszer veszek valamit akkor lehet, hogy megéri azt a plusz költséget pl a dual active-hoz.
Neked mi a tapasztalatod a dual standby működéssel?
Be lehet állítani, hogy mind a két sim-en fusson adatkapcsolat, vagy csak az elsődlegesen lehet. Például egy whats up a második sim-hez van rendelve akkor az, hogy működik? -
Dealer95
őstag
Szia!
1. Eddig sem lehetett Mo-on hivatalosan kapni, így tudtommal Samsung gari nem volt rá semmikor.
5. Azért árban nagyon nagy rés van.
Ez 65k újonnan, az S5 mini dual meg 100k körül van ha jól néztem. (35k difi)
De hardverileg nem nagy a küldönbség. Olvasd el a 2 mobilarénás tesztet a 2 készülékről és döntsd el, hogy megéri-e neked a + 35.000-et.
6. Eddig nem volt vele gond.
7. Ugyan úgy: az ár, nem egy kategória ezzel a 3 készülékkel a Grand 2, de nem azért mert rossz.
Neked kell tudni, hogy milyen hardverre van szükséged.[ Szerkesztve ]
-
cspety
tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék vásárlásán gondolkodom, de egy-két kérdés felmerült bennem:
1. Hivatalos Samsung garival már sehol sem árulják, Ti hol vettétek?
2. A két sim kezelés mennyire működik jól? Több helyen olvastam, hogy ha háttérben fut egy adatkapcsolat akkor esetenként nem érhető el a másik kártya. Igaz ez? Vagy nem jól állították be a készüléket?
3. Akinek esetleg volt dual active-os telefonja leírná, hogy miben érzett különbséget.
4. Kamera része tényleg nagyon jó?
5. Ez vagy az S5 mini dual a jobb szerintetek (árban is van különbség)?
6. Az S4 mini dual-nál és S5-nél is sokan írták, hogy a térerő sokszor gyenge, Grand 2-nél milyen?
6. Megéri megvenni egy Lenovo K910(külföldi rendelés ami visszatart), HTC one m7 vagy m8-at a dual active miatt?Köszi a segítséget!
-
Hóapó
csendes tag
Átnéztem a lehetséges információkat, de nem derült ki, miről ismerni meg az USIM kártyát.
Sorrendi javaslatom:
1. Szolgáltató felhívása 1220 ingyenes menüs, 202000000 hálózati díjas, de azonnal kiszolgálnak.
2. Ennek függvényében készülék alkalmassága, esetleg hibája (szerviz). -
Hóapó
csendes tag
Én meg a hírek között (2013. szept.)
"A Hipernet 4G használatához a Telenor közleménye szerint USIM-kártya szükséges, amelyet mintegy fél éve biztosít új mobiltelefon előfizetésekhez a szolgáltató. Azon ügyfelek, akik ki szeretnék használni a minden korábbinál gyorsabb mobilnetben rejlő lehetőségeket, díjmentesen cserélhetik be régi SIM-kártyájukat az új típusra a Telenor boltjaiban és partnerüzleteiben." -
bazsa55
újonc
Tudna valaki abban segiteni hogy grand 2-m van ami LTE kèpes. Be is van kapcsolva de csak H, H+, vagy E jellel jön a net. Telenoros vagyok. Mèg Pesten se veszi a 4G-t de a 3at sem. Soha. Mi lehet ennek az oka?
-
Hóapó
csendes tag
Az alkalmazások memóriába való betöltése minden esetben hosszabb időt vesz igénybe. Az akadás "természetes" jelenség, amennyiben több alkalmazás is fut a háttérben.
A mobil verziókat azért találták ki, hogy ne kelljen nagy adatforgalmat bonyolítani, ezzel együtt gyorsabb az oldalak betöltése is. Asztali verziónál szinte természetes, hogy mindaddig akad, ameddig az oldal be nem töltődik, ami függ az internet sebességétől is. -
gaga1
tag
Nekem azota is akadozik a telefon. Pl. ha vibert eloszor inditom el a nap soran akkor kb. 4 mp mire bejon. Kovetkezo inditasnal mar gyors. Most jofogast bongeszem teljes verziosat es ott nagyon akad.
-
Hóapó
csendes tag
-
BigT
senior tag
már a knox-os firssítéssel használod? tapasztaltál valami gondot, akár üzemidőben? Egyébként a kies ügyet elfogadom, én még anno az S2-n használtam egyszer, majdnem kifingattam a telefonom, azóta csak ODIN vagy Ota. Az Ota firssítés telepíti a rendszert, viszont nem töröl adatokat. Ez persze nálam sok esetben gondot okozott, ezért szoktam olyankor a biztonság kedvéért full pucolást csinálni.
Samsung S7 edge
-
BigT
senior tag
ha nincs nagyon belakott rendszered, akkor szerintem egy full wipe is megoldja, akkor maradhatsz a friss rendszeren. Az pedig saját vélemény, hogy a kies frissítés nem üzembiztos. Sosem tettem, annyi rosszat olvastam róla. Csak OTA, vagy odin. (persze ez tényleg csak az én véleményem)
Samsung S7 edge
-
Hóapó
csendes tag
Frissült az általam használt , magyar nyelvet is tartalmazó firmware (Russia).
PDA: G7102XXUBNJ2
CSC: G7102OXEBNJ2
MODEM: G7102XXUBNJ2
Version: Android 4.4.2
Added: 2014-10-28 -
Dealer95
őstag
Nem szeretem a full műanyag keménytokokat, mert mikor felteszem/leveszem félek, hogy leszedi a króm keretről a festéket.
Ilyene Spigen tokokat vettem, mert ezek belül puhábbak (nem koptatja + jobban csillapítja az esést), kívül meg ott van a kemény műanyag:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest