- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
coyote55 #8077 üzenetére
Azt használom ami alapból volt a romhoz, meg szerintem a gyárié is ugyanez. Sajnos se a gyári email kliens, sem az élő háttérképkezelő nincs benne (meg sok más sincs). Cserébe tényleg nincs vele baj, nem lassul a videóktól stb.
Lehet, hogy a gyári romból ki kellett volna menteni azt a két app-ot titanium backuppal és akkor most lenne honnan feltenni. -
Osiris
őstag
Feltettem a Minimal_ZERO romot, ami gyárilag elég rendesen le van csupaszítva. Viszont szükségem lenne az élő háttérkép beállító rendszer alkalmazásra, ami szintén ki van gyomlálva. Van lehetőség utólag feltenni ezt?
-
Osiris
őstag
Aki használja az nggabi féle romot, az nem tapasztal olyat, hogy youtube videotól a telefon belassul majd újra is indul? Nekem ezt teljesen reprodukálható módon csinálja, pedig többször wipeoltam a telót a telepítés után, és full tiszta rendszerrel indultam.
Lehet ezt valahogy javítani? -
Osiris
őstag
Van valami HTC Friend-stream szerű social hub widget, amiben a facebook, twitter, instagram, stb. hirfolyamok aktuális állapota megjelenik egy widgetben? A GB romon még volt valami hasonló, de a JB-en nem találok.
-
Osiris
őstag
Közben eltelt egy nap az új rommal. Alá toltam a D-kernelt még a legelején és így teszteltem. A tesztelés annyiból áll, hogy felkerült egy rakás app: viber, facebook, google+, twitter, gmail, dropbox, box, mega, skype, instagram, AVG AntiVirus, Quick system info pro, stb...
Ezek nagyrésza szépen fut a háttérben és nincs semmi lassulás. ElképesztőNagyon örülök.
Egy antutu-t majd még lefuttatok, bár előtte sajnos nem tettem, így nem fogok tudni hasonlítani.
THX nggabi! -
-
Osiris
őstag
Visszatettem azt a GB romot ami itt az első hsz-ben van. Oroszul indult, de van benne magyar nyelv. Sajnos ez sem olyan mint a gyári: a telefonszámaimhoz nem rendel képeket a facebookról stb..
A legrosszab az, hogy most nem tudom rootolni, mert a standard recoveryből nem tudom a cwm6-ost feltenni, mert signaturehibásnak látja és nem hajlandó elindítani.
Vissza lehet valahogy állítani a telefont az eredeti állapotába? -
Osiris
őstag
Értem. Thx!
Viszont a magyar JB-vel maradt ugyanolyan szar, így most feltettem a cwm-ből a lite romot, de ezzel csak a samsung logoig jut a boot... -
Osiris
őstag
válasz
ronin79 #7343 üzenetére
Nem látom, hogy sokkal több ramom lenne, ezért tennék egy próbát ezzel. A kérdés, hogy erre a stock romra ami alá már bettettem a d-kernelt, mehet e vagy tegyek vissza valami stoct romot a kies-el (ha még lehet egyáltalán).
...vagy ha cwm zippet szedem le, akkor az egész odinos szarakodás helyett feltehetem a cuccot cwm-ből é kész? <-ezt csak most vettem észre, hogy van ilyen is.. akkor ezt teszem fel.Szerk.: Ezt lehet, hogy benéztem. Inkább még olvasgatok.
-
Osiris
őstag
válasz
ronin79 #7325 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor még három kérdés:
-Honnan lehet ezek a dolgokat letölteni?
-A CWM recoveryből jó ha felteszem a romot sd-ről? A CWM recovery-t egyáltalán feltehetem a telefonra, vagy az alap gyárit érdemesebb meghagyni és abból feltenni a romot? (A HTC-men a CWM felülírta a gyárit, de ott ez nem okozott gondot.)
-A gyári rendszert simán lehet backuppolni a cwm-el sd-re, vagy van valami egyéb módszer? -
Osiris
őstag
JB kezdőképernyőjén az alsó menüikonok (telefon, névjegyzék, üzenetek, internet, alkalmazások) ebben a sorrendben vannak nálam, de az alkalmazások menü ikonját szeretném középre tenni, de nem lehet, mert nem engedi. A többi ikon sorrendjét tudom változtatni, de a jobb alsó sarokból sehogy nem lehet elmozdítani az alkalmazások menü ikonját. Van erre valami módszer?
-
Osiris
őstag
Tudom, hogy nem a rootolástól lesz gyorsabb.
Nem ez az első androidos telefonom, de az első samsungom és eddig nem győzött meg. Arról kéne valami infó, hogy egy ilyen teljesen gyári JB-s telefonon milyen módosításokat szokás végrehajtani és milyen sorrendben, hogy a végén hozzon valami elvárható szintet sebességben, stb... Jó volna a rengeteg felesleges alkalmazástól is megszabadulni, érdekelne az is, hogy mik azok amiket gond nélkül le lehet szedni és nem fog hiányozni a rendszer számára.
-
Osiris
őstag
Felettem az ace2-re a friss samsung romot, de most lassabbnak érzem mint a régi 600mhz-es htc widfire s készülékem. Gyári beállítások visszaállítása és minden újratelepítése is megvolt. Van valami ötlet mitől lehet, hogy pl böngészés után lassan egyesével rajzolja újra a főképernyőt, meg hasonló érthetetlen lassúlásokat csinál?
-
Osiris
őstag
Kaptam egy ilyen céges ace2-t és olvastam itt a cikkben, hogy lesz rá 4-es android. Lehet tudni erről valami pontosabbat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest