Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz D-Phrag #2469 üzenetére

Év legelején lehetett telekomnál venni függetlenül domino csomagban vagy listaáron S7-et 97k-ért, Moto G5-öt 29700-ért, Honor 8-at 61k-ért (ezt nem mindet küldték ki), mindegyikből még 5k-s kuponkedvezményt is érvényesíthettél. Vagy épp múlt héten Honor 10-et 101k-ért, Huawei p20-at pedig 107k-ért.
    De pl sestore-ban volt pár hete egy este olyan, hogy minden készülékre volt 15% kedvezmény, máskor meg 20%. Pár hete gondolkodtam azon, hogy megvegyem-e az A8-at 105k-15%-ért a márkaboltból, de végül inkább kivártam (ami jó döntésnek bizonyult a P20 alapján).
    Szóval vannak ilyen akciók, lehetőségek, aztán vagy sikerül kifogni, vagy csak a híre jut el, hogy volt...

• fateless

veterán

válasz kelly416 #2459 üzenetére

Nem tudom, milyen az A8 kamerája, de én tavaly azért adtam el a sokaz dícsért kamerával rendelkező Xiaomi A1-et és vettem S7-et, mert bár remek állóképeket lehetett lőni a kis kínaival, de a két kisgyerekhez nem volt elég, sok kép lett elmosódott. Ehhez képest az S7 csodákat tett.

Nemrég cseréltem, majdnem vettem én is A8-at sestore akció idején 90-ért (esetleg érdemes azt is figyelgetni), de nem akartam megint kockáztatni. Ugyanezen ok miatt (OIS hiánya) inkább nem Hpnor 10-et, hanem Huawei P20-at vettem. Ha az itteniek közül azok, akiknél kisgyerekek vannak és korábban volt OIS-sel felszerelt telefonjuk, le túdják írni a tapasztalataikat, azzal tudsz kezdeni valamit (csak ne jöjjön itt is sok okos, aki belinkelgeti az ilyen-olyan vvsudi természetképeit, mert azzal nem sokra mész - én sok topikban ezzel a kérdéssel így jártam)
    Esetleg ha nem sürgős, várj még akciókra. Pl múlt héten volt P20 107-ért pár órán át.

Új hozzászólás Aktív témák