- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
A6 a céges telefonom. Ide is írok, mert jobban magy a topic.
Új vagyok még Samsung fronton és eddig még nem találtam megoldást 2 apró, de számomra nagyon hasznos dolgot, ami korábban alap volt más gyártóknál vagy 6-s androidonmég meg tudtam oldani alkalmazással. Ezek az alkalmazások sajnos már nem használhatóak.
1. Zsebben lévő telefon esetén a csengőhang erősebb volt és a rezgés is bekapcsolt.
2. Kijelzővel lefelé fordított kijelzős telefon némított vagy rezgő módba állt. Esetleg rövid, halk sípolással jelzett csak.Van erre valamilyen A6-n is működő alkalmazás?
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne a 2 SIM-re így mSD nélkül kellene több, mint 32GB.
Néhány helyen kapható ilyen változat.Bármi vélemény, javaslat ilyen boltokkal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest