- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvanJakab
kezdő
válasz
DrDobos #2886 üzenetére
Értem már. Nekem azért nem jelentkezett szerintem, mert én éjjel töltöm és nappalra majdnem mindig elég az akkuban lévő delej. De ma mindenképpen kipróbálom, ha az asszony felkelt, most nem akarok ricsajozni 🤣
Viszont ha nem mindenkinél csinálja és a hangszórócsere sem oldotta meg a dolgot és még ráadásul töltés közben jellemző a probléma, akkor 2 dologra gondolok.Az egyik az, hogy ugye a töltés már egy elég nagy melót ad a telefonnak. És még közben terhelve is van a stream-mel, meg a videolejátszással. Lehet, hogy ez okozza a pattogást. Nem feltétlenül a fizikai problémára gondolok. Tehát nem úgy képzelem el, mint mikor leállítod a motort vagy az autót és a hőtöl kitágult motor "zsugorodni" kezd és az is pattog, hanem arra gondolok, hogy az elektronikai képességei a telefonnak erre nem nagyon lettek felkészítve, hogy töltés közben is terheljék. Hiszen a fejlesztők ezeket együtt nem is tudom, hogy vizsgálják-e. Megírják a szoftvereket PC-n egy emulátorban és kész. Nem tudom, hogy kifejezetten töltés közben tesztelik-e és azt, hogy az alkatrészek megfelelnek-e ekkora igénybevételnek. ne felejtsük el, hogy ezek a töltők már nem 5 Voltosak mint 2-3 éve, hanem 9V. Azt is ki kellene próbálni, hogy sima töltésnél is csinálja, vagy csak gyorstöltésnél.
A másik amire gondolok, az a töltő. Mindig az eredeti töltővel töltöd és akkor is csinálja, vagy utángyártottat is használsz? Ugyanis mobilozásaim kezdetén észrevettem, hogy az utángyártott kínai occso töltők nincsenek belül felszerelve elektronikai zajvédelemmel. Különféle zavarásokat csinálnak tehát. Ez nagyon ismert az elektronikában. Tehát occso töltővel töltöttem az autóban a telefont és bezavart az erősítőbe és akkor hallottam pattogást (más telefon márkánál ráadásul). Így tud olcsó lenni amúgy a kínai, hogy kihagy a portékáiból fontos dolgokat. Azóta amúgy csak gyári töltőt használok. Ha 16 ezer, akkor annyiért veszem meg, de kizárólag gyárit. Régen, mikor nem voltak árnyékolt tévéantennák, akkor elment egy motoros a ház elött és behangyásodott a tévé képe. Vagy Feltettem a Simsonra egy ruppótlan digitális kerékpár kilométerórát, akkor álló helyzetben de járó motorral 88 km/h mutatott a zavar miatt. Amikor márkásra cseréltem a kerékpáros km órát, akkor jó lett. Szóval ilyenekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest