- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Ha belegondolok annyira nem rossz ez a telefon.
Ahogy elneztem az arakat kb. 89 ezer forintttol indul az ara, ami a Samsung eseteben tobb, mint meglepo.
A kamera nekem nem annyira fontos, arra, hogy csinaljak par kepet es azt visszameretezzem a felere, negyedere elvileg jo.
Ha azt nezzuk, hogy a kulonbozo kozossegi oldalakon se n+1 megapixeles kepeket lat az ember akkor oda ez a kepminoseg meg sok is.
Nekem talan a 4k-s felvetel hianya a kicsit fajo pont.
A telefon tamogatja a Camera2 API-t?A MicroUSB engem nem zavar, amit kell azt FTP-n keresztul toltom fel a telefonra, legalabb nem kell kidobnom a regi kabeleim es szinte biztos, hogy mindenhol talalok ilyen csatlakozoval toltot, nem kell hurcolnom magammal MicroUSB Type C atalakitot vagy Type C kabelt.
Van benne jack csatlakozo.
Erdekes ebbe BELEFERT!
159,8 mm magassagba es 7,5 mm-es vastagsagba BELEFERT!Az ujjlenyomat olvaso nekem szimpatikus helyen van.
Osszessegeben a telefonrol elmondhato, hogy akar ajanlott vetel is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Xiaomi Redmi Note 12 6/128gb
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest